2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla almayı düşünüyorum ama alsam da 2 ay sonra fln alacam ben
taşıncaz ya..
bide bişi dicem internette bile 900-1000 tl. idi, dışarda niye 1200 acaba
gerçi 1200 de iyi fiyat diğerlerine göre ama

hiç bilemiyorum tatlım valla bana söyleyen arkadas bu sekilde dedi.bu aradaki fark surdan kaynaklanıyor olabilir.duvar askısı ve oyuncak kutusu da dahildir belki 1200 olanda.cünkü nettekinde dahil değil.stoklarda sorun olduğundan ellerinde olanı hemen alayım diye düşünüyorum ben bir de adamı bağlamışken sonradan sorun cıkar falan diye simdiden alıp koyayım kenara ama kurdurmayayım diyorum.hatta bgn adamla görüşüp ok alırsam ve de ellerinde varsa alacağım takımı komple kapora vericem ctsi gidip esimle alıcam.nakliyat ve kurum yok fabrikadan aldığımız icin ok?

bayıldımmm bende örmek istiyorum ama bilmiyorum hemde solakım bennn bu arada sen 20.hafta tatonoz aşın ı vuruldunmu ben cumayaa gitcemm konuştumm hemşireylee acımaz inşallaheyvahedigeldismile
ben de solağım yiwrumm..
ama bu örmene engel değil :jeyyar:

nette oyuncak kutusu ve duvar askısı dahil olanı da var
aynı sitede
o da 979 TL.

evet evet git sor al valla alabiliyorsan
o fiyata bulamazsın baska

kjacamıycaksınnnnn.. dogum masrafım senden.

bak onunde zamn var o zamna kadar ayarlarsın bı doktor
bayıldımmm bende örmek istiyorum ama bilmiyorum hemde solakım bennn bu arada sen 20.hafta tatonoz aşın ı vuruldunmu ben cumayaa gitcemm konuştumm hemşireylee acımaz inşallaheyvahedigeldismile
yok canım bırazdan gıducem vurunmaya
solak olmak orguyeengelmı hıc bılmıyorum

kızlar sizin bebişlerinizin tekmeleri elle hissediliomu dışardan?
yani eşiniz hissetmeye başladı mı artık?

kjacamıycaksınnnnn.. dogum masrafım senden.

bak onunde zamn var o zamna kadar ayarlarsın bı doktor

yok canım bırazdan gıducem vurunmaya
solak olmak orguyeengelmı hıc bılmıyorum

genelde öğreten sağ kolunu kullsnıyor ben solu ters oluyyorr bir kere denedimm dee neyse öğrencemm bendee ama senin patiler çok güzel yaaa

geçen günn arka arkaya oynadı eşimde yanımdaydıı koydum elni çok hafif hissettim diyorr ama ben artık kuvvetli olsun istiyorum net hissedeyimm

benım esım 1 aydan fazladır hıssedıyo nerdeyse
genelde öğreten sağ kolunu kullsnıyor ben solu ters oluyyorr bir kere denedimm dee neyse öğrencemm bendee ama senin patiler çok güzel yaaa

ne demek ıstıyosun:jeyyar:
acık konus:jeyyar:

nette oyuncak kutusu ve duvar askısı dahil olanı da var
aynı sitede
o da 979 TL.

evet evet git sor al valla alabiliyorsan
o fiyata bulamazsın baska

valla bilemiyorum belki arkadas yanlış biliyordur canım dükkan satış fiyatını da..benim hoşuma gitti kullanan arkadasa da sordum cünkü onlar aralıkta aldılar.memnunuz dediler ki onlar inceleyen tiplerdir.biraz da onlara güvenerek alıcam ben.kafamda dizayn bile ettim..ay cok heyecanlıyım insallah allah tamamına erdirsin hepimizinkileriii

yaa kızlar okudumda moralim bozuldu şubat annesi aralıkda doğurmuş aralıığn sonundaa bebeğin boynuna kordon dolanmış çok korkuyorum yaa nasıl dolanırki düşün kaç ay öncee neyseki iyimiş

yaa kızlar okudumda moralim bozuldu şubat annesi aralıkda doğurmuş aralıığn sonundaa bebeğin boynuna kordon dolanmış çok korkuyorum yaa nasıl dolanırki düşün kaç ay öncee neyseki iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…