- Konu Sahibi daemon
-
- #35.741
yaa kızlar okudumda moralim bozuldu şubat annesi aralıkda doğurmuş aralıığn sonundaa bebeğin boynuna kordon dolanmış çok korkuyorum yaa nasıl dolanırki düşün kaç ay öncee neyseki iyimiş
çamlıcanın aşağısı derkentam üsküdarın merkezinde deilim oraya bağlıyızçamlıca nın aşaaasnda
valla bilemiyorum belki arkadas yanlış biliyordur canım dükkan satış fiyatını da..benim hoşuma gitti kullanan arkadasa da sordum cünkü onlar aralıkta aldılar.memnunuz dediler ki onlar inceleyen tiplerdir.biraz da onlara güvenerek alıcam ben.kafamda dizayn bile ettim..ay cok heyecanlıyım insallah allah tamamına erdirsin hepimizinkileriii
yaw benim doktor,
şimdilik dokunmuyorum diyip duruyo.
fil gibi olucam,
hayır boğazıma da dur diyemedim hala..
ayıptır söölemesi,
öğlen kıymalı kır pidesi+patatesli börek yedim.
hamur işi direk.
ben iflah olmuycam galiba.
yaa kızlar okudumda moralim bozuldu şubat annesi aralıkda doğurmuş aralıığn sonundaa bebeğin boynuna kordon dolanmış çok korkuyorum yaa nasıl dolanırki düşün kaç ay öncee neyseki iyimiş
Konu ne yaw,
ne fiyatı, ne alınıyo,
ben niye fransız kalıyom bu yaban ellerde......klava:
Benim doktor da ilk başlarda dokunmuyordu, doğumdan sonra verirsin diyordu. Ama baktı olacak gibi değil, pes etti. Diyetisyene başla deyiverdi.
Duyferciğim okuma böyle şeyleri, herşey kader kısmet.
valla bilemiyorum belki arkadas yanlış biliyordur canım dükkan satış fiyatını da..benim hoşuma gitti kullanan arkadasa da sordum cünkü onlar aralıkta aldılar.memnunuz dediler ki onlar inceleyen tiplerdir.biraz da onlara güvenerek alıcam ben.kafamda dizayn bile ettim..ay cok heyecanlıyım insallah allah tamamına erdirsin hepimizinkileriii
KIZLR BIRZ ONCE BI SURE GIRMEDIM BAKIM MAKIN DIYORDU SITEDE NEİŞ:d
kzılar bugün oğlumun hareketlerini hissettim çok mutlyummm delikafadulden
maşallahhh bende rüyamda karnım oynuyoduçok değişikti hayırıdr ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?