2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa kızlar okudumda moralim bozuldu şubat annesi aralıkda doğurmuş aralıığn sonundaa bebeğin boynuna kordon dolanmış çok korkuyorum yaa nasıl dolanırki düşün kaç ay öncee neyseki iyimiş

hadi yaa.. aman allahım allah hayırlısını versin insalllah hepimize..

ayy kızlar ben cıkıyorum saglık ocagına gıdeyımde geleyım bakalımm

Konu ne yaw,
ne fiyatı, ne alınıyo,
ben niye fransız kalıyom bu yaban ellerde......klava:

Benim doktor da ilk başlarda dokunmuyordu, doğumdan sonra verirsin diyordu. Ama baktı olacak gibi değil, pes etti. Diyetisyene başla deyiverdi.

yaa kızlar okudumda moralim bozuldu şubat annesi aralıkda doğurmuş aralıığn sonundaa bebeğin boynuna kordon dolanmış çok korkuyorum yaa nasıl dolanırki düşün kaç ay öncee neyseki iyimiş

Duyferciğim okuma böyle şeyleri, herşey kader kısmet.

selam kızlar nasılsınızzz?? ben geldim... yaaa işler çok yoğun :gitme: giremiyorum özledim sizleri... Önemli bir şey problem falan yok iyisiniz değilmi???

kızlar,
size doyum olmaz
ama bana müsade,
görüşünceye dek esen kalın anacıııımmm

Benim doktor da ilk başlarda dokunmuyordu, doğumdan sonra verirsin diyordu. Ama baktı olacak gibi değil, pes etti. Diyetisyene başla deyiverdi.

Duyferciğim okuma böyle şeyleri, herşey kader kısmet.

ayy elimde değil sabahdan beri şubat annlerindeyimm okuyorumm azk aldı onların doğumları ocak annlernin doğum hikayeleerni okuyorumm offf bunalımdayımm resmenn zamanda geçmiyorr kendime düzgün doktor bulamadımm daraldımm:a015:

nerden alıcaksın canım ??

KIZLR BIRZ ONCE BI SURE GIRMEDIM BAKIM MAKIN DIYORDU SITEDE NEıŞ:d

kzılar bugün oğlumun hareketlerini hissettim çok mutlyummm delikafadulden

beyza kız seni diğer msnime ekledim :))) öncekini silebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…