2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hakkatten yarin son sans, hala boyle tepki alirsam baska hastaneye gidecem.
git bence de ya paranla rezil oluyosun bunlarla valla

ay sabahtan beri ağız tadıyla bi sizlerle konuşamadım. Sinir oldum yaaaaa bütün kanallardan nefret ediyorum şu anda ama özellikle Show ve ATV den bide habertürkten gıcıklar
ben de show tv den nefret ediyorum
ezel i satmışlar atv ye
dün akşam yayınlanmadı klava:

ezel i satmışlar atv ye

adı da değişecekmiş üstelik ezel kalacak ezel'e bir takı gelecekmiş biz de deminden beri burda ezel okulda ezel tatilde ezel intikam pesinde diyeee dalga geciyoruuuuuuuuzz yeni bölüm 25i aksamı atv de saat 8de canım

ezel i satmışlar atv ye

yok canım onlar satmadı ezelin yapım firması daha fazla kazanmak için atv ile anlaştı. Bu sayedede bizim bütün hedefler şaştı showda yayınlamamız gereken reklamların bir kısmını Atv ye kaydırmak gerekecek herşey birbirine karıştı bu yüzden nefret etiyorum zaten şu anda iki kanaldanda

evet 29 haziran canım seninde varmı bu kadar göbüş pardon bebbiş

ben de cekip koyarım canım hemen hemen o kadar sanırım benim karnımda su anda..aksam laptopum gelirse tamirden ceker koyarım ben de buraya bakarsınızz ok zemuszemuskaydirigubbakcemile3bakalım önce hangimiz doğuracak sen normal mi düşünüyorsun

Ya İzmİrde kar hayallerİm suya dustugu ıcın kıskanıyorum sİzİ

Güneşim neden kıskanıyorsun, bizim az sonra trafik çilesi başlayacak, bakalım 5 dklık yolu kaç saatte alacaz?

Maaşallah zeybek, artık iice belli olmuş seninki

evet allah nasip ederse normal düşünüyorum canım

sen reklam isi mi yapıyorsun yani hangi kanalda hangi reklam yayınlanacak gibi mi işin ?bir arkadasım da buna benzer bir iş yapıyor

adı da değişecekmiş üstelik ezel kalacak ezel'e bir takı gelecekmiş biz de deminden beri burda ezel okulda ezel tatilde ezel intikam pesinde diyeee dalga geciyoruuuuuuuuzz yeni bölüm 25i aksamı atv de saat 8de canım
sağol canımmm

kızlar beliö koptu kopacakk sizede oluyormu acayip belim ağrıdı bugünnn

ben de kocamı bekliyorum
geç kalacakmış
bakalım ne zaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…