git bence de ya paranla rezil oluyosun bunlarla vallaHakkatten yarin son sans, hala boyle tepki alirsam baska hastaneye gidecem.
ben de show tv den nefret ediyorumay sabahtan beri ağız tadıyla bi sizlerle konuşamadım. Sinir oldum yaaaaa bütün kanallardan nefret ediyorum şu anda ama özellikle Show ve ATV den bide habertürkten gıcıklar
kız özbek maaşallah valla çıkmış iyice..
göbüşler topiğine eklesene kız :)
bu arada sende bizim gibi önden arkadan büyüyenlerdensin :)))
git bence de ya paranla rezil oluyosun bunlarla valla
ben de show tv den nefret ediyorum
ezel i satmışlar atv ye
dün akşam yayınlanmadıklava:
aynı sorun bende de var özgeee arkadan da büyüdüm ben de aynen
ben de valla popo bacak her daim mevcuttur delikafaduldenözgecim o popo valla ben 45 kilo ikende vardı :)
git bence de ya paranla rezil oluyosun bunlarla valla
ben de show tv den nefret ediyorum
ezel i satmışlar atv ye
dün akşam yayınlanmadıklava:
evet 29 haziran canım seninde varmı bu kadar göbüş pardon bebbiş
Ya İzmİrde kar hayallerİm suya dustugu ıcın kıskanıyorum sİzİ
ben de cekip koyarım canım hemen hemen o kadar sanırım benim karnımda su anda..aksam laptopum gelirse tamirden ceker koyarım ben de buraya bakarsınızz ok zemuszemuskaydirigubbakcemile3bakalım önce hangimiz doğuracak sen normal mi düşünüyorsun
yok canım onlar satmadı ezelin yapım firması daha fazla kazanmak için atv ile anlaştı. Bu sayedede bizim bütün hedefler şaştı showda yayınlamamız gereken reklamların bir kısmını Atv ye kaydırmak gerekecek herşey birbirine karıştı bu yüzden nefret etiyorum zaten şu anda iki kanaldanda
sağol canımmmadı da değişecekmiş üstelik ezel kalacak ezel'e bir takı gelecekmiş biz de deminden beri burda ezel okulda ezel tatilde ezel intikam pesinde diyeee dalga geciyoruuuuuuuuzz yeni bölüm 25i aksamı atv de saat 8de canım
kız daha ne olsunBende de hic gobek yok kizlar, bu yakindan cekilmis hali dusunun. kaydirigubbakcemile3
http://img704.imageshack.us/img704/9065/naamloosxv.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?