bizde mi tuhaflık var acep archimim ?? niye biz kilo almıyoruz yahubilmiyorumkismile
Ya kizlar siz soyleyin haksiz miyim.
Zeka testinin sonucu icin aramam gerekiyor,
gunduz ariyorum vittirik bi kiz cikiyor doktor gunduz telefon kabul etmiyor 4den sonra ara diyor.
Sonra 4ten sonra ariyorum doktor odasinda olmuyor sekreteri cikiyor,
oda sonucu ben cikartayim doktor geldiginde ona sorarim 5te ara sana soylerim diyor.
5te ariyorum bu sefer bi oglan cikiyor doktor gitti diyor.
Tamam odayi bagla sekreteri ile gorusecegim diyorum sekreter de cikti galiba diyor.
Bagladi sonra telefonu alan olmadi tabi tekrar oglan cikti yarin ara ozaman gorusursun diyor.
Bende dedim gunduz baglamiyorsunuz, 4ten sonra arayinca 5te ara diyorsunuz 5te arayinca
doktor gitmis oluyor peki ben nezaman alacagim ozaman sonucu?!
Diyor ki neden gunduz baglanmasin gunduz doktor burda baglariz diyorum kac oldu
ama gunduz hic baglamiyorsunuz. Neyse dahiliye numara verdi yarin gunduz ara ben baglarim diyor.
Bakalim yarin da baglamazlarsa basacam kufur gidecem baska hastaneye
vallaha bu kac oldu ha adam oynatir gibi. Tovbe tovbe zorla adamin ashabini bozuyorlar. alsanaalsanasmile
Aynen yaa, artık hapşurmaya korkuyorum
daha doğrusu bacaklarımın tam eklem yeri. yürürken beni zorluyor. Sanki ayırlacakmış gibi:1shok: 2 gündür de rahmim mi genişliyor nedir, sanki adet ağrısı gibi alt karın bölgemde ara ara ağrılar oluyor.
bende en son 9 unda gitmiştim kontrole toplamda 2 kilo aldım.. bakalım bir dahaki gittiğimde kaç olacak?
kızlar buda benim buğünkü göbiş 17 haftalık olduk buğün
demekki insan durup durukene katil olmuyor.Ya kizlar siz soyleyin haksiz miyim.
Zeka testinin sonucu icin aramam gerekiyor,
gunduz ariyorum vittirik bi kiz cikiyor doktor gunduz telefon kabul etmiyor 4den sonra ara diyor.
Sonra 4ten sonra ariyorum doktor odasinda olmuyor sekreteri cikiyor,
oda sonucu ben cikartayim doktor geldiginde ona sorarim 5te ara sana soylerim diyor.
5te ariyorum bu sefer bi oglan cikiyor doktor gitti diyor.
Tamam odayi bagla sekreteri ile gorusecegim diyorum sekreter de cikti galiba diyor.
Bagladi sonra telefonu alan olmadi tabi tekrar oglan cikti yarin ara ozaman gorusursun diyor.
Bende dedim gunduz baglamiyorsunuz, 4ten sonra arayinca 5te ara diyorsunuz 5te arayinca
doktor gitmis oluyor peki ben nezaman alacagim ozaman sonucu?!
Diyor ki neden gunduz baglanmasin gunduz doktor burda baglariz diyorum kac oldu
ama gunduz hic baglamiyorsunuz. Neyse dahiliye numara verdi yarin gunduz ara ben baglarim diyor.
Bakalim yarin da baglamazlarsa basacam kufur gidecem baska hastaneye
vallaha bu kac oldu ha adam oynatir gibi. Tovbe tovbe zorla adamin ashabini bozuyorlar. alsanaalsanasmile
bu arada hem önde hem arkada bebişi var ben de :)
sensicim haklısın
boşver ya git başka yere
bunlarla mı uğraşılır
maasallah özbek.
neee daha sadece 2 kilomu aldın.ne güzel yaaa.ben 6 kilo aldım toplamda
göbegimin fotosunu ben.her ay cekiyorum.ve inanilmaz fark oluyor.eeee yolun yarisindayiz.sunun surasinda ne kaldi.bu cuma 5.ayima giriyorum ben.:CüvCüv:bu göbek gecen hafta iki günde bu hale geldi babmız bile şaşırdı ne oldu sana diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?