2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ÖZBEKCıĞıM SEN NE KADAR YÜKSEKTE OTURUYORSUN ÖYLE... BEN O KADAR YÜKSEKTE TIRSARIM HERHALDE eyvahedigeldismile

özbek burda da çok fazla kar yağıyor.
kartal burası bu aradadelikafadulden

ÖZBEKCİĞİM SEN NE KADAR YÜKSEKTE OTURUYORSUN ÖYLE... BEN O KADAR YÜKSEKTE TIRSARIM HERHALDE eyvahedigeldismile

ben de 10.katta oturuyorum basta tırsıyordum ben de senin gibi ama su anda alıstım.yükseklik korkum vardı biraz o gecti yani

bende geçen ay gittiğimde 58 kiloydum
geçen hafta tartıldığımda 56 çıktım , nasıl oldu anlamadım:uhm:
54 ile başlamıştım hamileliğe. 2 kilo almışım toplamda.

bizde mi tuhaflık var acep archimim ?? niye biz kilo almıyoruz yahubilmiyorumkismile

evt aynen canim ya,cok moralim bozuldu dr öyle deyince.elimden geldigini yapmaya calisiyorum.bol bol yürüyorum artik özgecim.inan sorunum kilo degil,bebegimin sagligi.

8.katta oturuyom seviyomda karşımda kimse görmüyor perdem hep acık sabahtan beri kar yağmasını seviyom

Merhaba kizlar nasilsiniz?
Ben iicene sinir oldum, bu hastane birgun beni katil edecek. klava:

deomonun dediği gibi buğün metoroloji uzmanı cıktık gitii heeeeeeeeekaydirigubbakcemile2

kıslar benim prens çok acıktı. Gözümün önünden ziyafet sofraları geçiyor. Ben kaçar opuyorumnanaktan

evt aynen canim ya,cok moralim bozuldu dr öyle deyince.elimden geldigini yapmaya calisiyorum.bol bol yürüyorum artik özgecim.inan sorunum kilo degil,bebegimin sagligi.

benim doktorum demedi bişey ama etraftakiler sürekli eleştiriyorlar o kadar uyuz oluyorum ki eleştirenlerden bazıları hamile olmamışlar hayatlarında hamile olanlar da bünyesel olarak kg almaya elverişli değiller.o sebeple konuşmak kolay geliyor.

yazın bebekleri kapıp kapıp yürüyüşe cıkcaz kilo fln kalmıcaaakkkk delikafadulden
dogumdan hemen sonra 10 kilo rahatlikla veriliyormus zaten.emdirirken falan gidiyormus o kilolar.zamaninda ben bu kilolari almak icin azmi cekmedim.neler neler yaptim ah ahhhh.eeee 45 kiloydum evlenmeden önce tipkim manken gibi.simdi :CüvCüv:

Ya ızmırde kar hayallerım suya dustugu ıcın kıskanıyorum sızı

evet cnm benm çıkmıştı 1/270 di ve benm drum amniyosentez dedi
3lüyü yaptırmadı amniyosenteze aldı hemen ama drdan dra değişir bu düşünce yaptırdık zor bir süreç beklemek ama amniyonunda riski varmış sanırım ama drum ben hiç yaşamadım dedi sonucum geçen hafta belli oldu olumlu bir problem yok yani bu önemli bir konu
gittiğin drda önemli bana hiç bana değil kimseye yaptırayımmı yaptırmayımmı deme bence ve bende yol gösteremem ben sadece
yaşadığım olayı anlatabilirim çünkü karar senin
ama sakın üzülme çok sıkıldım bunaldım bende ne kadar boşunaymış ki anladımmmm umarım senin de hiçbirşey yoktur cnm

aynen canim o yüzden kafaya hic takma.umruna bile getirme.benim derdim,kilo almamla bebegimin sagliginin bozulmasi.sirf onu düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…