aferin kız becermişsin sonunda aferiiinnn delikafaduldenözge teyze sevindirik olduk becerdim sayende teşşekürler canım
ÖZBEKCİĞİM SEN NE KADAR YÜKSEKTE OTURUYORSUN ÖYLE... BEN O KADAR YÜKSEKTE TIRSARIM HERHALDE eyvahedigeldismile
bende geçen ay gittiğimde 58 kiloydum
geçen hafta tartıldığımda 56 çıktım , nasıl oldu anlamadım:uhm:
54 ile başlamıştım hamileliğe. 2 kilo almışım toplamda.
evt aynen canim ya,cok moralim bozuldu dr öyle deyince.elimden geldigini yapmaya calisiyorum.bol bol yürüyorum artik özgecim.inan sorunum kilo degil,bebegimin sagligi.canım ben daha önce de yazdım burada
öyle çok kilo almışsın aaaa akannehir
şeklinde insanların daha da moralini bozmak saçma geliyo bana
kimse isteyerek kilo almaz sonuçta
neyse
daha önce de anlatmıştım
benim arkadaşımın eşi 63 kg ile hamie kaldı
20 haftalık oldugunda 74 kg. olmustu
herkes aaa ne çok kilo almış modundaydı
sonra kız 32 haftalıkken sordum 78 kg olmuştu
yani biryerden sonra durmuş alması
şimdi işte 3 haftası fln kalmış doğuma
80 kg.
gayet de normal kg almış oldu yani.
kimisi önceden hiç almayıp son 3 ay 25 kg birden alabiliyor
örnek benim teyzemdir.
son üç ay aldı bütünnn kiloyu
özbek burda da çok fazla kar yağıyor.
kartal burası bu aradadelikafadulden
evt aynen canim ya,cok moralim bozuldu dr öyle deyince.elimden geldigini yapmaya calisiyorum.bol bol yürüyorum artik özgecim.inan sorunum kilo degil,bebegimin sagligi.
dogumdan hemen sonra 10 kilo rahatlikla veriliyormus zaten.emdirirken falan gidiyormus o kilolar.zamaninda ben bu kilolari almak icin azmi cekmedim.neler neler yaptim ah ahhhh.eeee 45 kiloydum evlenmeden önce tipkim manken gibi.simdi :CüvCüv:yazın bebekleri kapıp kapıp yürüyüşe cıkcaz kilo fln kalmıcaaakkkk delikafadulden
benim ikili testte 1/158 risk çıkmıştı. Doktorum üçlü teste de bir bakalım dedi. çok şükür üçlü test iyi çıktı. 15 sonrası için ayrıntılı ultrasona çağırdı. şimdi ben amniyosentezi düşünmeli miyim? Doktorum ayrıntılı ult. Sonuçlarına göre kesin bir şey söyleyecek. Ama sonuçta 2'li testte risk oranı var. Bunu es geçemiyorum. Aranızda böyle sonuçları çıkan var mı?
aynen canim o yüzden kafaya hic takma.umruna bile getirme.benim derdim,kilo almamla bebegimin sagliginin bozulmasi.sirf onu düsünüyorumbenim doktorum demedi bişey ama etraftakiler sürekli eleştiriyorlar o kadar uyuz oluyorum ki eleştirenlerden bazıları hamile olmamışlar hayatlarında hamile olanlar da bünyesel olarak kg almaya elverişli değiller.o sebeple konuşmak kolay geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?