2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meraba canım çok geçmiş olsun benimde şimdi 16+6 günlük bebişim benimde 1ay öncesinde bebeğin eşi aşağıda idi ama bu gidişimde plesanta yukarı çıkmış hatta birkaç defa lekelenmem falan olmuştu.Özellikle antibiyotik içtiğini okudum bende 3hafta önce antibiyotik kullandım.Bendede fanjit var kullanmıcam derken boğazdan kan geldi hemde idrar yolları vardı çok şükür içince bişey kalmadı bebişte iyi hatta gittiğimizde 4-5 gün ileride çıktı.Doktor zaten zararlı olsa vermez.tekrar geçmiş olsun canım

cok geçmiş olsu kızlar. antibıyotıklerı kullanmak da insanı ürkütüyor ban de idrar tahlılı yaptırmıstım gecen hafta lökasit 13 çıktı bır antıbıyotık verdıler piyeloseptyl ama kullanmaya cesaret edemedım halada kararsızım

banada dedi büyüdükçe yukarı çıkabilir diye inşallah çıkar arada kanamam oluyodu ama iğne vurdular kalmadı şimdilik vallahi 1 aydır boğuluyorum ressmen öksürürken bide idrarım ı kaçırınca delleniyom bunalıma girdim evden dışarı çıkmıyom 5 yaşında kızım bile bunalıyo allahtan öğlene kadar kreşe gidiyo yavrum aman hayırlısını versin allah
adı ne antibiyotığin
spectracef 200 mg bide asist balgam söktürücü verdi sabah 1 akşam 1 ikside ben günde 1 alıyorumm

sanada ilişki falan yasakladımı dr yatacan dedimi

kadın dogum doktorun bılıyor mu pekı canım ılaç kulandığını

ben daha kendı doktoruma soramadım kıbrısa döneyim sonra başlayacağım sanırım içim rahat değil

Canım valla ben kendi doktoruma her ay tekrarlayan faranjitim olduğunu ve idrar yollarında da tekrarlayan enfeksiyonum olduğunu söyledim.Bana antibiyotik yazdı.İlk baş bende kullanmak istemedim ama boğazımdan kan gelince kullandım hemde k.b.b doktoruna gitmeden.Çünkü kendimi biliyorum Allaha şükür şimdi boğazımda hiçbişey kalmadı.o kadar kötü idim ki anlatamam.Hem idrar yollarındaki enfeksiyon geçmezse bebeğe zararı çokmuş ve düşükle bile sonuçlanabilirmiş.Eğer kendi doğum doktorun yazdığsa sorun olmaz.Arkadaım daha yeni doğum yaptı 7haftalıkkken idrar yollarında enfeksiyon olduğu için antibiyotik kullandı.Şimdi maşallah nur topu gibi bebişi var canım.

ben Türkiyedeyim şu an acıbademe gittim kontrol için piyeloseptyl verdi ama nette de kullanılması dogru değil yazıyor kafam çok karısştı .KIbrısı bekleyeuım dedim.Pazar yolcuyum .! hafta sonrada kontrole gıderım artık ona sorayım ne bıleyım herkes bısey soyluyor ne yapacağımı bende şaşırdım acıbademdeki doktordan önce üroloğa gitmiştim idrar yollu testi için o bi ilaç verdi acıbademdeki yok onu kullanma bunu kullan dedi ..Şımdi nette bu ilaçlada ilgili olumsuz yazıyorlar offfffffffffff içimi sıkıyor bu doktorlar da artık

Selaamm güzeell anne adayları...
Maşallaahh yaa arada bakıyorum (tatlı cadı vesilesi ile) cidden sizlere heveslenmiyor değilim,
öyle güzel ifade ediyorsunuz kiii yaşadıklarınızııyerimseniben
Rabbim en hayırlı zamanda versin istiyenlere...
Ben bekliyenlerdenim..Ama sizleri görünce imrenmiyor değiliimmm:teselli:
Hepiniz hayırlı şekilde ve kolaylıklarla kucağınıza alırsınız inşallaahh bebişleriniziiii opuyorumnanaktan.....
Bende hayırlı zamanda hazır olunca bu duyguyu tadarım inşallaahh :asigim:.... Kalın Sağlıcakla...

Merhaba Gezgin, seni tanımıyorum ama yazdıklarını okuyunca çok duygulandım iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim. Umarım sen de en doğru zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine. Rabbim isteyenleri bu duygudan mahrum bırakmasın inş.

günaydııııın, yaşasın 4,5 aylık oldu Alim.

günaydın Nursena, Duyfer

19. haftasında olanlar için buu
-Bebeğin baş popo mesafesi 15 cm ve ağırlığı 240 gr’ dır.

-Sinir uçları tamamen gelişti.

-ınanabiliyor musunuz? Artık dışarıdan gelen sesleri hissedebilmektedir.

-Uyuma düzeni yavaş yavaş başlamaktadır.

-Damak yapısı ve süt dişleri taslakları oluşmaktadır.

- Böbrekleri idrar üretmektedir.

-Kız çocuğu ise vagina ,uterus ve tüpler; erkek çocuğu ise dış genital organlar hızla tamamlanmaktadır.

- Başındaki saçlar bu hafta ile hızla artmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…