- Konu Sahibi daemon
-
- #36.101
vallahi 1 aydır geçmeyen bi öksürüğüm var geçer sandım dayanamıyom artık bebeğin eşi aşşağıda olduğundan öksürdükce altıma kaçırıyom sinir bi durum evden dışarı çıkamaz oldumm
vallahi dua ediyom devamlı çok korkuyorum ama napayım öksürük devam edersede kötüü karnıma hep kramplar giriyo öksürürken
banada dedi büyüdükçe yukarı çıkabilir diye inşallah çıkar arada kanamam oluyodu ama iğne vurdular kalmadı şimdilik vallahi 1 aydır boğuluyorum ressmen öksürürken bide idrarım ı kaçırınca delleniyom bunalıma girdim evden dışarı çıkmıyom 5 yaşında kızım bile bunalıyo allahtan öğlene kadar kreşe gidiyo yavrum aman hayırlısını versin allahmeraba canım çok geçmiş olsun benimde şimdi 16+6 günlük bebişim benimde 1ay öncesinde bebeğin eşi aşağıda idi ama bu gidişimde plesanta yukarı çıkmış hatta birkaç defa lekelenmem falan olmuştu.Özellikle antibiyotik içtiğini okudum bende 3hafta önce antibiyotik kullandım.Bendede fanjit var kullanmıcam derken boğazdan kan geldi hemde idrar yolları vardı çok şükür içince bişey kalmadı bebişte iyi hatta gittiğimizde 4-5 gün ileride çıktı.Doktor zaten zararlı olsa vermez.tekrar geçmiş olsun canım
spectracef 200 mg bide asist balgam söktürücü verdi sabah 1 akşam 1 ikside ben günde 1 alıyorummadı ne antibiyotığin
meraba canım çok geçmiş olsun benimde şimdi 16+6 günlük bebişim benimde 1ay öncesinde bebeğin eşi aşağıda idi ama bu gidişimde plesanta yukarı çıkmış hatta birkaç defa lekelenmem falan olmuştu.Özellikle antibiyotik içtiğini okudum bende 3hafta önce antibiyotik kullandım.Bendede fanjit var kullanmıcam derken boğazdan kan geldi hemde idrar yolları vardı çok şükür içince bişey kalmadı bebişte iyi hatta gittiğimizde 4-5 gün ileride çıktı.Doktor zaten zararlı olsa vermez.tekrar geçmiş olsun canım
banada dedi büyüdükçe yukarı çıkabilir diye inşallah çıkar arada kanamam oluyodu ama iğne vurdular kalmadı şimdilik vallahi 1 aydır boğuluyorum ressmen öksürürken bide idrarım ı kaçırınca delleniyom bunalıma girdim evden dışarı çıkmıyom 5 yaşında kızım bile bunalıyo allahtan öğlene kadar kreşe gidiyo yavrum aman hayırlısını versin allah
spectracef 200 mg bide asist balgam söktürücü verdi sabah 1 akşam 1 ikside ben günde 1 alıyorumm
kadın dogum doktorun bılıyor mu pekı canım ılaç kulandığını
sanada ilişki falan yasakladımı dr yatacan dedimi
cok geçmiş olsu kızlar. antibıyotıklerı kullanmak da insanı ürkütüyor ban de idrar tahlılı yaptırmıstım gecen hafta lökasit 13 çıktı bır antıbıyotık verdıler piyeloseptyl ama kullanmaya cesaret edemedım halada kararsızım
Selaamm güzeell anne adayları...
Maşallaahh yaa arada bakıyorum (tatlı cadı vesilesi ile) cidden sizlere heveslenmiyor değilim,
öyle güzel ifade ediyorsunuz kiii yaşadıklarınızııyerimseniben
Rabbim en hayırlı zamanda versin istiyenlere...
Ben bekliyenlerdenim..Ama sizleri görünce imrenmiyor değiliimmm:teselli:
Hepiniz hayırlı şekilde ve kolaylıklarla kucağınıza alırsınız inşallaahh bebişleriniziiii opuyorumnanaktan.....
Bende hayırlı zamanda hazır olunca bu duyguyu tadarım inşallaahh :asigim:.... Kalın Sağlıcakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?