bu arada izmirin neresindensinn nereye kontrole gidiyorsunn
bu arada maşallahh nerdiyse 5,5 aylık olcann ne güzell
Canım bende seni merak ediyodum nezamandır göremedim diye. Senin ikizlerin cinsiyetleri belli olmuşmuydu ??? Allah kolaylık versin bu arada yaş falan değilde iki tane olması tabikide zor yoksa yaşına takılma tatlım
bornova tarafındayım canım irenbeye refik keleşe gidiyorum hayatım
Bende öyle biliyordum ama mesela milupanın sitesinde 18. haftadasın diyor. Ama ben 19.haftaya başladım artık.
Bende işteyken eve gidip hemen örgü örmek istiyorum ama ece gidince bi tembellik geliyor.
evet belli oldu canım ikiside erkek erkekleri üçledim bide kociş tam dört erkek .allah saglık versin gelin alcaz bol bol
İzmirli kızlar hani buluşma yapıcaktınız. Ben Şubat yada martta daha fazla ağırlaşmadan ve uçak yasağı başlamadan gelicem izmire. Buluşma yaparsanız denk getirmeye çalışırım
28 inde 5 ay biticek 6. aya giricem hayırlısıyla hepimizin günü yaklaşıyor. Sağlıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
bornova tarafındayım canım irenbeye refik keleşe gidiyorum hayatım
irenbe alsancakta dimi benim eski çalıştığım yerde müşterimizdi güzel bir seçim yapmışsınnn bende yeşilyurtanım bornova çok güzel yer
ben yeşilyurtta büyüdüm polatcaddesinde geçti çocuklugum.kayınvalidemlerde orda oturuyor ggüzel yerdir ama biraz kalabalıktır.
refikbey uzun yıllardır dr iyi deneyimli dr var irenbede başta gaziye gittim bunlarda ama olmadı gerisin geri döndüm refik beye
ben koşa koşa gittim öreceğim diye gece 11 e kadar ördüm gözlerim acıdı da bıraktım.sırnaşık şey
4 erkekle allah sana yardım etsin. o evin işi bitmez. sen bir an önce büyüt de gelinleri almaya başla bence delikafadulden
yok kuzum ya ben hitler gibi kadınım .:lepi: fenayım valla tabi başa gelmeden bilinmez ama hakından gelirim diyorum allah yardımetsin :Saruboceq:
canım gaziyle sorunmu yaşadın ben 4 yıllık doktorumu bırakıp gaziye gittmeye karar verdim hatta cuma günü randevum var ayşen hanımdaa bildiğin varsa paylaşırsan sevinirimm
valla ordaki bütün dr çok iyi herkez memnun .ben serdar beye gidiyordum çok iyi bir dr oda çok iyi dinliyor ve bıkmadan anladıyor .ama benim ikiz olunca yeterli gelmedi orası
taramalar filan çok dikkatli yapılması lazım ultrasonları yetmedi kendi hemşireleride senin ne işin var burda erken doğum olasılıgın yüksek senin dedi ünüversiteye git dedi .ama ben gitmedim nasıl bekleyeyim oralarda .ama dosya açtıracagım erken doğum olursa diye .ama gazi iyi ayşen hanımın hastasıda çok
Gunaydin kizlar nasilsiniz? zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?