2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Duyferciğim ben o hesabı anlayabıyorum. gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dönemi, doğum - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kağan (Kaan) Kocatepe 'a göre 18+0 ile 18+6 arası 19.hafta sayılıyor. Başka yere göre ise 19+0 ile 19+6 arası 19.hafta sayılıyor. Hangisi doğru?

canım benim günaydınn oo 4,5 ayy oldun büyüyor artıkk 1 bu kadardaha gittikmi olay bitmiştirr

İnşallah canım, 20. haftadan sonra geri sayım başlayacak hihoyyyt

günaydın herkeze.
ben pek bu topge yazamıyorum gündüzleri pek giremiyorm .benim girdigim saattede çogunuz olmuyor.
tanımayanlarda pek selamıma karşılık vermiyor. aman sakın yanlışanlaşılmasın tanımadıklarından sadece .ama ben sizi takipediyorum maşallah hepiniz iyisiniz bebişlerde cicileride .
benim biraz agır geçiyor plesentanın aşada olması iki tane olması yaşın 32 olması biraz etkiliyor heralde
ama şükür bebişlerim çok iyiler .allah hepimize zamanında kucagımıza almamızı nasipetsin .
kendinize iyi bakın bebişlerede tabiki.
allaha emanet olun opuyorumnanaktan

canım allah kolaylık versin sana da.duaların için hepimiz adına amiinn diyorum.:Saruboceq:

valla bende bilmiyorum canımm ben kaçsam o günn yani 19 sam 19 bakıyorum ben e-gelikden takip ediyorumm 19+1 oldum bugün 19 haftaya baktımm benim bugün şafak 146/85

geçmiş olsun nefescim. üzülme bebeklerinin bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa senin yaşın 100 de olsa onlar yaşayacaklar. geç de hamile kalmamışsın yaşın gayet normal.
moralini bozma, bak yolu yarıladık. az kaldı bebeklerimize kavuşmaya

günaydınn canım allah yardımcın olsun

valla bende bilmiyorum canımm ben kaçsam o günn yani 19 sam 19 bakıyorum ben e-gelikden takip ediyorumm 19+1 oldum bugün 19 haftaya baktımm benim bugün şafak 146/85

canım 19+1 20. haftada demek yani 19 bitiyor 20den gün alıyorsun.enazından ben öyle biliyorum

Canım bende seni merak ediyodum nezamandır göremedim diye. Senin ikizlerin cinsiyetleri belli olmuşmuydu ??? Allah kolaylık versin bu arada yaş falan değilde iki tane olması tabikide zor yoksa yaşına takılma tatlım

Nefesciğim Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin. Sen hep pozitif düşün, ne güzel senin tek seferde 2 tane.

melmea dün senin verdiğin patik örneğini yapayım dedim.
2 numara şiş aldım bir de ip. anacım ör ör bitmedi. bir tek patiği bitiremedim akşam delikafadulden
neyse bu akşam tekini bitirrisem topiğe koyarım resmin.

canım 19+1 20. haftada demek yani 19 bitiyor 20den gün alıyorsun.enazından ben öyle biliyorum

evet doğru döylüyorsun 20 den gün alıyorumm 22 sinde kontrolüm var oğlum nasıl olduu acabaa bide tatanoz aşım varrr bir an önce cuma olsunnnn özledimm oğlumuu

sagol canım yok kuzum moralimi bozmuyorum kanamam varken kötüydü pikolojim ama şükür şimdi arada erken doğum olurmu korkusu oluyor malum ikiz bide bebişlerimi küvezde görmeye dayanamam heralde ama onuda atacagım inşallah kafamdan hayırlısı ne ise o olacak .dr belki 22 haftalarda yukarı çıkar plasenta dedi

Nefesciğim Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin. Sen hep pozitif düşün, ne güzel senin tek seferde 2 tane.

amin canım sekiz yıl sonra allah bir armagan verdi bir oğlum oldu 5yıl sonrada bu armaganları verdi rabbim saglıklada almayı nasipetsin inşallah .

Canım bende seni merak ediyodum nezamandır göremedim diye. Senin ikizlerin cinsiyetleri belli olmuşmuydu ??? Allah kolaylık versin bu arada yaş falan değilde iki tane olması tabikide zor yoksa yaşına takılma tatlım

bu arada maşallahh nerdiyse 5,5 aylık olcann ne güzell

Bende öyle biliyordum ama mesela milupanın sitesinde 18. haftadasın diyor. Ama ben 19.haftaya başladım artık.

Bende işteyken eve gidip hemen örgü örmek istiyorum ama ece gidince bi tembellik geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…