- Konu Sahibi daemon
-
- #36.821
ne güzel yaaa herkes bişeyler almış bende daha tık yok bir zıbın bile almadım bebişeaşk olsun önce bir sebep sor nasıl o hala geldi diyee dün resim yükledim ilkkezz ama devalsıl olmuşş yani gözükmüyorr bende acami halimle onu editledim o kadarr kırıldıı kalbimm sataşman işe yaradıımafoldumben
Alıngan arkadaşım benimŞenizben fazla hassasım bu aralar bi anda kırıldı kalbim neysee senle alakalı değil birden üzüldüm iştee keşkee resim yüklemeye çalışmasaydımmmafoldumben
kızlaaar
yorgun savaşçı sizi özledi
görmeye geldiii
lütfen ne özürü sen özürlik bir şey yapmadın dedim yaa ben sabahdan beri ağlıcak yer arıyordumm fazla hassasım senin ki tuz biber oldu sadece döküldü yaşlarr asla böyle alıngan değilimm hamilelik işte
benim kayınvalidem de ben hasta yatarken temizlik yapıp balkon yıkamıştı ama hakkını yemeyim tüm işlerimide yapmıştı. Yinede Allah razı olsunne güzel yaaa herkes bişeyler almış bende daha tık yok bir zıbın bile almadım bebişe
[
hahahahaha ne komikler ya. cosmopoli sende alemsin balkon yıkamak senden daha önemli. bunu bilmiyor musun :roflol:
bende merak ediyorum akşama bakarım bende kopya çekicem sizdenyok dün beceremedim edit yaptım bugün sabah sağ olsun daemon ne yapcağımı söyledi belki akşam koyarımm
ben de aynı senin gibi oldum gözlerim doluyor sebepli sebepsiz herseye.asırı alıngan oldum.mesela dün aksam serviste ben hep önde oturuyorum yanımda da valeri diye bir arkadasım var onunla beraber.neyse valerinin yanına onların şirketten birisi oturmuş.ben de arkada oturamıyorum hamile olduğumdan midem hassas ve yolu görmem gerekiyor yoksa midem bulanıyor kötü oluyorum bu her gün değil ama genelde böyle.bunu da coğu kişi biliyor artık.orayı bana ayırıyorlar.bindim kız kalkmadı ben de arka koltuğa gectim bozuldum tabi biraz.valeri dedi sana yer vereyim mi kötü olma orda dedi ben de bilmiyorum bakıcaz artık dedim ama sesim biraz ters cıktı sanırım.kız hemen kalktı arkaya gecti yanımdan geçerken de geç otur otur dedi.sanki kızgın gibi geldi sesi ben bi bozuldum kıza dedim oturmicam sen otur falan.ay sinir oldum kendime de kıza da..cok taktım kafama.gectim öne oturdum ama valeriye dedim hamile olduğumu bilmiyor mu arkadas.neden böyle yaptı o da takma bosver dedi.ama elde mi moralim bozuldu.sanki kız bana hassas davranmak zorundaymış gibi :kedi:
Kizlar ya gecen sanirim achimim ayrintili ultrason fiyatini sormustu hastaneye
200 bilmem kac demisti, az once ben aradim fiyat sorum 8 tl dedi. Anlayamadim. akannehir
Kizlar ya gecen sanirim achimim ayrintili ultrason fiyatini sormustu hastaneye
200 bilmem kac demisti, az once ben aradim fiyat sorum 8 tl dedi. Anlayamadim. akannehir
kıyamam sana bende böyleyim herkez hoş tutma zorun değil ama biraz daha dikkatli olmalı geçen eşim sesin yükseltii biraz bi ağladımm arabadaa yazık durdu olla beni sakinleştirmek için işe geç kaldıı ama elimde değil bilerek ağlıcak değilim dökülüyor işte şimdi sana yazıyom yaa o anı yaşıyorum yine ağlıyorumm
Bende bi yere sordum 4lü ultrsondu galiba 40 falan demişti :uhm:
ayy bende sizin gibiyim ota b.ka ağlıyorum Tv.de dizi var ona ağlıyorum halbuki komedi dizisibilmiyorumkismile
Neresi? banada hastane ismi söleyin arkadaşlar bende cmtsi 2.düzey ultrasona giricem hastanem 73+12 dedi. daha ucuz var mı ben benimkine ucuz diyordum
kıyamam sana bende böyleyim herkez hoş tutma zorun değil ama biraz daha dikkatli olmalı geçen eşim sesin yükseltii biraz bi ağladımm arabadaa yazık durdu olla beni sakinleştirmek için işe geç kaldıı ama elimde değil bilerek ağlıcak değilim dökülüyor işte şimdi sana yazıyom yaa o anı yaşıyorum yine ağlıyorumm
nasıl 8 ya hangi hastane bide ben arayım o 80 olmasın:))yada 800
ben de aynı senin gibi oldum gözlerim doluyor sebepli sebepsiz herseye.asırı alıngan oldum.mesela dün aksam serviste ben hep önde oturuyorum yanımda da valeri diye bir arkadasım var onunla beraber.neyse valerinin yanına onların şirketten birisi oturmuş.ben de arkada oturamıyorum hamile olduğumdan midem hassas ve yolu görmem gerekiyor yoksa midem bulanıyor kötü oluyorum bu her gün değil ama genelde böyle.bunu da coğu kişi biliyor artık.orayı bana ayırıyorlar.bindim kız kalkmadı ben de arka koltuğa gectim bozuldum tabi biraz.valeri dedi sana yer vereyim mi kötü olma orda dedi ben de bilmiyorum bakıcaz artık dedim ama sesim biraz ters cıktı sanırım.kız hemen kalktı arkaya gecti yanımdan geçerken de geç otur otur dedi.sanki kızgın gibi geldi sesi ben bi bozuldum kıza dedim oturmicam sen otur falan.ay sinir oldum kendime de kıza da..cok taktım kafama.gectim öne oturdum ama valeriye dedim hamile olduğumu bilmiyor mu arkadas.neden böyle yaptı o da takma bosver dedi.ama elde mi moralim bozuldu.sanki kız bana hassas davranmak zorundaymış gibi :kedi:
Hassas olmayan sadece benim heralde
Bende bi problem var sanırım
ayy canım yaa ağlamaa :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?