2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel yaaa herkes bişeyler almış bende daha tık yok bir zıbın bile almadım bebişe
[

hahahahaha ne komikler ya. cosmopoli sende alemsin balkon yıkamak senden daha önemli. bunu bilmiyor musun :roflol:
[/QUOTE]
benim kayınvalidem de ben hasta yatarken temizlik yapıp balkon yıkamıştı ama hakkını yemeyim tüm işlerimide yapmıştı. Yinede Allah razı olsun
ben fazla hassasım bu aralar bi anda kırıldı kalbim neysee senle alakalı değil birden üzüldüm iştee keşkee resim yüklemeye çalışmasaydımmmafoldumben
Alıngan arkadaşım benimŞeniz

kızlaaar
yorgun savaşçı sizi özledi
görmeye geldiii

hoşgeldin

ben de aynı senin gibi oldum gözlerim doluyor sebepli sebepsiz herseye.asırı alıngan oldum.mesela dün aksam serviste ben hep önde oturuyorum yanımda da valeri diye bir arkadasım var onunla beraber.neyse valerinin yanına onların şirketten birisi oturmuş.ben de arkada oturamıyorum hamile olduğumdan midem hassas ve yolu görmem gerekiyor yoksa midem bulanıyor kötü oluyorum bu her gün değil ama genelde böyle.bunu da coğu kişi biliyor artık.orayı bana ayırıyorlar.bindim kız kalkmadı ben de arka koltuğa gectim bozuldum tabi biraz.valeri dedi sana yer vereyim mi kötü olma orda dedi ben de bilmiyorum bakıcaz artık dedim ama sesim biraz ters cıktı sanırım.kız hemen kalktı arkaya gecti yanımdan geçerken de geç otur otur dedi.sanki kızgın gibi geldi sesi ben bi bozuldum kıza dedim oturmicam sen otur falan.ay sinir oldum kendime de kıza da..cok taktım kafama.gectim öne oturdum ama valeriye dedim hamile olduğumu bilmiyor mu arkadas.neden böyle yaptı o da takma bosver dedi.ama elde mi moralim bozuldu.sanki kız bana hassas davranmak zorundaymış gibi :kedi:

geldiimm delikafadulden

toplantıdan geldim raporumu yaptım geldiimmm delikafadulden

elhamraaa :jeyyar:

ne güzel yaaa herkes bişeyler almış bende daha tık yok bir zıbın bile almadım bebişe
[

hahahahaha ne komikler ya. cosmopoli sende alemsin balkon yıkamak senden daha önemli. bunu bilmiyor musun :roflol:
benim kayınvalidem de ben hasta yatarken temizlik yapıp balkon yıkamıştı ama hakkını yemeyim tüm işlerimide yapmıştı. Yinede Allah razı olsun
Alıngan arkadaşım benimŞeniz

hoşgeldin[/QUOTE]
sormaa valla dünden beri içim daraldıı gözlerim dolu dolu çok hasasımm ben ağladımm bebeğimde bir hareket başladı sanki ağlama der gibi hissedermi acaba üzüldüğümü

Kizlar ya gecen sanirim achimim ayrintili ultrason fiyatini sormustu hastaneye
200 bilmem kac demisti, az once ben aradim fiyat sorum 8 tl dedi. Anlayamadim. akannehir

kıyamam sana bende böyleyim herkez hoş tutma zorun değil ama biraz daha dikkatli olmalı geçen eşim sesin yükseltii biraz bi ağladımm arabadaa yazık durdu olla beni sakinleştirmek için işe geç kaldıı ama elimde değil bilerek ağlıcak değilim dökülüyor işte şimdi sana yazıyom yaa o anı yaşıyorum yine ağlıyorumm

Bende bi yere sordum 4lü ultrsondu galiba 40 falan demişti :uhm:
Kizlar ya gecen sanirim achimim ayrintili ultrason fiyatini sormustu hastaneye
200 bilmem kac demisti, az once ben aradim fiyat sorum 8 tl dedi. Anlayamadim. akannehir

ayy bende sizin gibiyim ota b.ka ağlıyorum Tv.de dizi var ona ağlıyorum halbuki komedi dizisibilmiyorumkismile

ayy canım yaa ağlamaa :teselli:

Kız sana tabiki hasas davranmak zorunda sen bı can taşıyosun sonuçta.Onun keyfinimi beklıcen.İyi yapmışsın ama tavır yaptıktan sonra nıye yaptım dıye zülme.Sen haklısın canım benim.özel bu durum herkes saygı göstermek zorunda.o kızadaalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…