2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamileliğimin ilk aylarında gribe yakalandım yatak döşek yatıyorum evde ter su içinde
Ve ben gurbetteyim sadece eşimina ilesi var burda kendi tarafımdan kimsem yok
Benim kaynana gelmiş bana bi tas sıcak çorba yapıcağına balkonları yıkıyo
Şok olup celallenmiştim gelmesin istemiyom diye

ne dertliyiz beee delikafadulden
amannnn boşverin kızlar tatlı canımızdan önemli değil hiçbir şey.
bebeğim sağlıklı gelsin de kaynanam da gelmeyiversin.
içelim güzelleşelim :içelim:

henh şöylee boşverelim bence de mutlu olalım bebeğimiz de mutlu mutlu yüzsün içerde kaydirigubbakcemile3

Günaydın canlarımmmmm a.s.
Hemen Duyfer arkadAŞIMIZA SATAŞMAK İSTİyorum olumunekankayizsmile
Katletmiş resmen haziran bebişlerinin cicileri sayfasını kaydirigubbakcemile3

aşk olsun önce bir sebep sor nasıl o hala geldi diyee dün resim yükledim ilkkezz ama devalsıl olmuşş yani gözükmüyorr bende acami halimle onu editledim o kadarr kırıldıı kalbimm sataşman işe yaradıımafoldumben

Kız şaka yapim dedim alındınmı hakkaten be :sinifsinif:

aman boşver arkadaşım , görümcem de ağustosta evlenecek. kendi kızına hazırlık yapmayan bana mı yapacak.
onlar da öyle alışmışlar. dünya kendilerinin etrafında dönüyor zannediyorlar. cumartesi günü cinsiyeti göreceğimi biliyorlardı görümcem sormadı bile bebek nasıl diye.bende hiçbir şey anlatmadım o sormayınca.
bu kadar ilgililer yani..

hahahahaha ne komikler ya. cosmopoli sende alemsin balkon yıkamak senden daha önemli. bunu bilmiyor musun :roflol:

Son düzenleme:
Kız şaka yapim dedim alındınmı hakkaten be :sinifsinif:

ben fazla hassasım bu aralar bi anda kırıldı kalbim neysee senle alakalı değil birden üzüldüm iştee keşkee resim yüklemeye çalışmasaydımmmafoldumben

Duyferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr valla şaka yaptım ay canım sıkıldı bak şimdi
Özür dilerim kırmak istemedim

Dimi anacım hasta insanın balkonları temiz olmak zorundaaaa alsanaalsanasmile
AAa olurmu hiç pis balkon ve hasta kadın aynı evde kaydirigubbakcemile3

hahahahaha ne komikler ya. cosmopoli sende alemsin balkon yıkamak senden daha önemli. bunu bilmiyoru musun :roflol:
[/QUOTE]

kızlaaar
yorgun savaşçı sizi özledi
görmeye geldiii

Tekrarı olmaz emin ol niyetim seni kırmak değildi ölesine bi takılayım dedim o sayfada dikkat edersen benmde hatalarım var ben hala becereblmiş değilim resim yüklemeyi
Benmki nacizane takılmakdı ölesine...
ben fazla hassasım bu aralar bi anda kırıldı kalbim neysee senle alakalı değil birden üzüldüm iştee keşkee resim yüklemeye çalışmasaydımmmafoldumben

şimdi düzeldi mi pekii duyfer bakıcam ben de merak ettim

Duyferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr valla şaka yaptım ay canım sıkıldı bak şimdi
Özür dilerim kırmak istemedim
lütfen ne özürü sen özürlik bir şey yapmadın dedim yaa ben sabahdan beri ağlıcak yer arıyordumm fazla hassasım senin ki tuz biber oldu sadece döküldü yaşlarr asla böyle alıngan değilimm hamilelik işte

kızlaaar
yorgun savaşçı sizi özledi
görmeye geldiii

hoşgeldiiiin canım..özlemiştim valla.sen bgn doktora gitmeyecek miydin?ev işi ne oldu halledebildinmi çok sevindim taşınma işine.güle güle oturun insallah bebeğinle hep birlikte canım.

hoşgeldin elhamra nerelerdesin ??
taşındın mı yoksa

hoşgeldiiiin canım..özlemiştim valla.sen bgn doktora gitmeyecek miydin?ev işi ne oldu halledebildinmi çok sevindim taşınma işine.güle güle oturun insallah bebeğinle hep birlikte canım.

hoşbuldum kızlarım
taşınma işi yarılandı sayılır
ve çok yorgunum:sinifsinif:
hatta bugün yeni evimde uyudum
öbür evde bişi kalmadı
yeni ev yerleşcek işte...
dr randevum 13.45te bugün
tek başıma iş yapamıycaam için akrabalar gelene kadar tükkanda durcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…