ne dertliyiz beee delikafadulden
amannnn boşverin kızlar tatlı canımızdan önemli değil hiçbir şey.
bebeğim sağlıklı gelsin de kaynanam da gelmeyiversin.
içelim güzelleşelim :içelim:
Günaydın canlarımmmmm a.s.
Hemen Duyfer arkadAŞIMIZA SATAŞMAK İSTİyorum olumunekankayizsmile
Katletmiş resmen haziran bebişlerinin cicileri sayfasını kaydirigubbakcemile3
aşk olsun önce bir sebep sor nasıl o hala geldi diyee dün resim yükledim ilkkezz ama devalsıl olmuşş yani gözükmüyorr bende acami halimle onu editledim o kadarr kırıldıı kalbimm sataşman işe yaradıımafoldumben
Canım gıcık oldum kayınvaldene ne yalan soyleyım.Bide kendıne hızmet ettırmiş.Oğluda hasta olunca bak bak ya.Sen de ne hızmet edıyosun ya ona .Sınırım bozuldu oturduğum yerden.Hele kendı anneerımız ustumuze düştükçe onlar iyice umursamaz oluyo.Bence bi sinirle gelmesin diyosunuz ama sorumluluğunu bilmeliler.yazlığa gıtmekde neyın nesı huuuuu torun gelıyo torun diyin.Tabı konuşması kolay bana ama ne bıleyım ya sınır oluyom gerçekten bazen.Hamişlerim benım canınızı sıkmayın.ılk 3ay bende çok taktım kafama herşeyi.Benımde kendı annem geldı.Ama kayınvaldemıde çağırsam gelırdı sanırım.Ama annelerde çok gzel bakıyo ya demiopuyorumnanaktan
Hamileliğimin ilk aylarında gribe yakalandım yatak döşek yatıyorum evde ter su içinde
Ve ben gurbetteyim sadece eşimina ilesi var burda kendi tarafımdan kimsem yok
Benim kaynana gelmiş bana bi tas sıcak çorba yapıcağına balkonları yıkıyo
Şok olup celallenmiştim gelmesin istemiyom diye
Kız şaka yapim dedim alındınmı hakkaten be :sinifsinif:
ben fazla hassasım bu aralar bi anda kırıldı kalbim neysee senle alakalı değil birden üzüldüm iştee keşkee resim yüklemeye çalışmasaydımmmafoldumben
aşk olsun önce bir sebep sor nasıl o hala geldi diyee dün resim yükledim ilkkezz ama devalsıl olmuşş yani gözükmüyorr bende acami halimle onu editledim o kadarr kırıldıı kalbimm sataşman işe yaradıımafoldumben
kızlaaar
yorgun savaşçı sizi özledi
görmeye geldiii
lütfen ne özürü sen özürlik bir şey yapmadın dedim yaa ben sabahdan beri ağlıcak yer arıyordumm fazla hassasım senin ki tuz biber oldu sadece döküldü yaşlarr asla böyle alıngan değilimm hamilelik işteDuyferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr valla şaka yaptım ay canım sıkıldı bak şimdi
Özür dilerim kırmak istemedim
şimdi düzeldi mi pekii duyfer bakıcam ben de merak ettim
kızlaaar
görmeye geldiii
kızlaaar
görmeye geldiii
yok dün beceremedim edit yaptım bugün sabah sağ olsun daemon ne yapcağımı söyledi belki akşam koyarımm
hoşgeldin elhamra nerelerdesin ??
taşındın mı yoksa
hoşgeldiiiin canım..özlemiştim valla.sen bgn doktora gitmeyecek miydin?ev işi ne oldu halledebildinmi çok sevindim taşınma işine.güle güle oturun insallah bebeğinle hep birlikte canım.
ben de bilmiyorum nasıl yapacağımı daha hiç denemedim henüz gerek olmadı hoş.kafana takma yani ben de sendenim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?