2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babası kaldı canım ama aksam babasıyla gelıcegıı ogrenınce ben kalkıp evı toparldım yemek yaptım kendımı mumkun oldugu kadar ıyı gostermeye claıstım nasıhat dınlemek ıstemıyorum ne kadar kotu gorunsem nasıhatları o kadar uzun surcektı.
daralıyorum artık.[/QUOTE]

Bu hamilelik psikolojisi iyice sardı bizleri ufacık şeylere anında sinirlenip ağlıyoruz. Bence içebiliyosan ılık bir süt iç uykunda gelir telefonların fişini çek ve uyumaya çalış tatlım.

anladım tatlım kaldı ve gitti yani sabah da ok.ben emekli falan sandım hala orda diye düşündüm de ondan..çalışıyormuş demek.benim kayınpeder de emekli öğretmen.ay o nasihatları yokmu ? ben yorgunum diyorum ilk aylarda çok bitkindim resmen zorla sürünerek işe gidip geliyordum.bunu dile getirdiğim zaman yorgunum deme daha gencsin diyorlar bana olacak o kadar diyorlar kayınvalidem ve kayınpederim ikisi birden.annemse kıyamam sana diyor iyi beslen diyor iş yapma diyor bol bol uyu diyor.işte aralarındaki fark.maalesef durum böyle canım

Bu hamilelik psikolojisi iyice sardı bizleri ufacık şeylere anında sinirlenip ağlıyoruz. Bence içebiliyosan ılık bir süt iç uykunda gelir telefonların fişini çek ve uyumaya çalış tatlım.

ay cnm denemedıgım sey kalmadıkı. zaten gun ıcınde ve aksamları ılık sut ıcıyorum hep.

esımınde son gunlerde ıs yerınde sıkıntısı var sımdı aradı gelıyım gıdelım doktora dıye ama gelme dedım.
bı de onun ısyerınde sorun yasamasını ıstemıyorum ama
gelmesı ıcınde can atıyorummmafoldumben

kayınpederımı cok severım ama sanırım ogretmen olmasından kaynaklı bı soru sorsan baslar kıtap gıbı anlatmaya yada dakıkalar suren uzun konusmalar. esım bıle dayanamıyor soru sorunca pısman oluyor off baba dıye baslıyo sonunda tartısıyolar. o bıle dayanamzken en daralıyorum resmen. tamm yanlıs bısey soyledıgınden degıl ama o uzattıkca benım agrım artıyor

bende artık kızamıyorum onlara. herkes kendi evladını düşünüyor işte.
ben 1 ay yattım kanama nedeniyle kaynanam 2 kere evime geldi ,kendi annem 2 saatlık yolu sürekli gitti geldi. onun bana bakacağı yerde bir de ben hizmet ettim kaynanama . geçen hafta eşimin boğazı şişti. dersin ki dünyanın en kötü derdine yakalanmış. 1 haftadır sürekli arıyor şuna buna dikkat edin diye. olmadı beni arar ki eşime iyi bakayım diye.

dünyanın düzeni bu malesef artık böyle kabul etmek lazım.

benim de pek sorunum yok adamcağızla ama aynen ona da hiçbir sıkıntını anlatamıyorsun yani hep iyi olacaksın hep mutlu.sorun sevmiyorlar yahu.ama sorunsuz da olmuyor maaleseff

aman canım boşver ya kafana taktıkça oturdukları yerden batmaya başlarlar.
benim kayınbabamında nutukları çoktur ben dinlemiyorum artık. he hee diyorum geçiyor.
çünkü onları kafama taksam deli olurum .

Daemon geçmiş olsun canım. Bu durumunu kadın doğumcuna sordun mu peki ? Mutlaka seni rahatlatıcı bişeyler tavsiye eder..

Çok yardımcı olmuşum desene kaydirigubbakcemile3
Rica ederim ne demek :smiley-cool:

benim kayınpeder değil de kayınvalidem seninkisi gibi aynıdır.beni de arar sorar geleyim bakayım sana der falan ama oğlu hasta olduğunda ya da olmasın diye çırpınışları farklıdır tabiki kaydirigubbakcemile3 ben zaten artık hiçbir beklenti içinde değilim ondan yana bu anlamda.ara sıra ben arıyorum eşim mutlu olsun diye.ara sıra da gidiyorum işte.sorunumuz yok ama hep mesafeliyiz ben böyle istedim zaten şikayetim de yok.onun da yakınlaşmak ana kız gibi olmak gibi bir gayreti yok.beni daha gelin almadığı diğer 2 oğlunun sevgilileri ile aynı kefeye koyan ve eşit davrandığı için kendi ile övünen bir kadın ben daha ne diyeyim ki komedi yani..

Benim kayınvalidem memleketinden gelmişti bizde kaldı valla yerimden dahi kalkmadım ilk defa böle olmuştum ilk aylar çok uykum geliyordu oturduğum yerde miskinilğim artıyordu normalde çook çekinen ben hiç utanmadım sıkılmadım hep yattım zavallı kadın da evi köşe bucak temizledi utandım ama elimden gelende bişey yoktu.
benim de pek sorunum yok adamcağızla ama aynen ona da hiçbir sıkıntını anlatamıyorsun yani hep iyi olacaksın hep mutlu.sorun sevmiyorlar yahu.ama sorunsuz da olmuyor maaleseff

Kadınlar hep arayı bulmak zorunda değil midir işte bu işte bize düşüyor sıkıntılı olsan da üzgün olsan d ahep yüzün gülecek

benimkisi görünüşte çok iyidir ama yardımcı olmayı pek sevmez.
şimdi yazlığa gidecekler onun planlarını yapmaya başladılar. nasılda ben doğum yapınca annem bakar bana. onlarda sonbaharda gelip hazır torunu severler. aslında gelmemeleri daha iyi , gelip herşeye karışacaklarına hiç gelmesinler.

gelmesin işte daha ne istiyosun. Keşke benimkide gelmese

bence de tam isabet yazlığa gitmeleri..bizimkisi bebeği görür sonra ara ara gider yazlığa ve memlekete..yani kafasına göre takılır.bana göre veya bebeğe göre değil rahat kadın vesselam.

gelmesin işte daha ne istiyosun. Keşke benimkide gelmese

ya bir yandan gelmesin diyorum ama bir yandan da üzülüyorum. sonuçta bu çocuğu ben tek başıma yapmadım.kendi oğullarının da çocuğu. sanki babamın evinden getirmişim gibi bir muamele üzüyor beni.
ama yapacak birşey yok, kendileri bilir.

aynen öyle dilekçim.eşim bana asla aramaz.ama bir şekilde ben anlarım aramamı istediğini.8 gündür aramamıştım hiç ben hamileyim bir kere de o arasın dimi ama?yok illa ben arıcam.dün aradım bulamadım bunu der demez hemen cepten aradı eşim bizi konusturdu fırsatı kaçırmıyor hiç kaydirigubbakcemile3

ne dertliyiz beee delikafadulden
amannnn boşverin kızlar tatlı canımızdan önemli değil hiçbir şey.
bebeğim sağlıklı gelsin de kaynanam da gelmeyiversin.
içelim güzelleşelim :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…