- Konu Sahibi daemon
-
- #36.781
saol cnmm
neyım yokkı ne ararsan var..
zaten son zamnlarda sureklı bı uyku problemı yasıyorum cnm. uyurgezer gıbı dolasıyorum am auykuya gelınce sureklı dalıp dalıp uyanıyorum duzenlı uzun surelı uyuyamıyorum maalesef. kayınpederım ıstedıgımız zamnlarda arabasını bırakıyor ancka onunda ıhtıyacı oluyor. kendısı ogretmen ve ev okul arası yakın sayılmaz. otobuse bınmesı onun da sınırlerını bozuyor o yuzden bızde cok zorunlu kalmadıkca arabasını ıstemıyoruz..
babası kaldı canım ama aksam babasıyla gelıcegıı ogrenınce ben kalkıp evı toparldım yemek yaptım kendımı mumkun oldugu kadar ıyı gostermeye claıstım nasıhat dınlemek ıstemıyorum ne kadar kotu gorunsem nasıhatları o kadar uzun surcektı.
daralıyorum artık.
kızlar aranızda dopler (detaylı ulrason) yaptıran var MI? 19- 23 HAFTA aralığında yapılıyor genelde.
Bu hamilelik psikolojisi iyice sardı bizleri ufacık şeylere anında sinirlenip ağlıyoruz. Bence içebiliyosan ılık bir süt iç uykunda gelir telefonların fişini çek ve uyumaya çalış tatlım.
anladım tatlım kaldı ve gitti yani sabah da ok.ben emekli falan sandım hala orda diye düşündüm de ondan..çalışıyormuş demek.benim kayınpeder de emekli öğretmen.ay o nasihatları yokmu ? ben yorgunum diyorum ilk aylarda çok bitkindim resmen zorla sürünerek işe gidip geliyordum.bunu dile getirdiğim zaman yorgunum deme daha gencsin diyorlar bana olacak o kadar diyorlar kayınvalidem ve kayınpederim ikisi birden.annemse kıyamam sana diyor iyi beslen diyor iş yapma diyor bol bol uyu diyor.işte aralarındaki fark.maalesef durum böyle canım
anladım tatlım kaldı ve gitti yani sabah da ok.ben emekli falan sandım hala orda diye düşündüm de ondan..çalışıyormuş demek.benim kayınpeder de emekli öğretmen.ay o nasihatları yokmu ? ben yorgunum diyorum ilk aylarda çok bitkindim resmen zorla sürünerek işe gidip geliyordum.bunu dile getirdiğim zaman yorgunum deme daha gencsin diyorlar bana olacak o kadar diyorlar kayınvalidem ve kayınpederim ikisi birden.annemse kıyamam sana diyor iyi beslen diyor iş yapma diyor bol bol uyu diyor.işte aralarındaki fark.maalesef durum böyle canım
kayınpederımı cok severım ama sanırım ogretmen olmasından kaynaklı bı soru sorsan baslar kıtap gıbı anlatmaya yada dakıkalar suren uzun konusmalar. esım bıle dayanamıyor soru sorunca pısman oluyor off baba dıye baslıyo sonunda tartısıyolar. o bıle dayanamzken en daralıyorum resmen. tamm yanlıs bısey soyledıgınden degıl ama o uzattıkca benım agrım artıyor
kayınpederımı cok severım ama sanırım ogretmen olmasından kaynaklı bı soru sorsan baslar kıtap gıbı anlatmaya yada dakıkalar suren uzun konusmalar. esım bıle dayanamıyor soru sorunca pısman oluyor off baba dıye baslıyo sonunda tartısıyolar. o bıle dayanamzken en daralıyorum resmen. tamm yanlıs bısey soyledıgınden degıl ama o uzattıkca benım agrım artıyor
Teşekkür ederim canım ama malesef google da arama yapınca türkiye den bir bilgisayardan arama yapıldığındaki sonuçları vermiyor onun için sordum... yani tecrübeli arkadaşların alışveriş ettiği siteler varsa onları öğrenmk istedim...
Teşekkürler....
bende artık kızamıyorum onlara. herkes kendi evladını düşünüyor işte.
ben 1 ay yattım kanama nedeniyle kaynanam 2 kere evime geldi ,kendi annem 2 saatlık yolu sürekli gitti geldi. onun bana bakacağı yerde bir de ben hizmet ettim kaynanama . geçen hafta eşimin boğazı şişti. dersin ki dünyanın en kötü derdine yakalanmış. 1 haftadır sürekli arıyor şuna buna dikkat edin diye. olmadı beni arar ki eşime iyi bakayım diye.
dünyanın düzeni bu malesef artık böyle kabul etmek lazım.
kızlar aranızda dopler (detaylı ulrason) yaptıran var MI? 19- 23 HAFTA aralığında yapılıyor genelde.
Benim kayınvalidem memleketinden gelmişti bizde kaldı valla yerimden dahi kalkmadım ilk defa böle olmuştum ilk aylar çok uykum geliyordu oturduğum yerde miskinilğim artıyordu normalde çook çekinen ben hiç utanmadım sıkılmadım hep yattım zavallı kadın da evi köşe bucak temizledi utandım ama elimden gelende bişey yoktu.bende artık kızamıyorum onlara. herkes kendi evladını düşünüyor işte.
ben 1 ay yattım kanama nedeniyle kaynanam 2 kere evime geldi ,kendi annem 2 saatlık yolu sürekli gitti geldi. onun bana bakacağı yerde bir de ben hizmet ettim kaynanama . geçen hafta eşimin boğazı şişti. dersin ki dünyanın en kötü derdine yakalanmış. 1 haftadır sürekli arıyor şuna buna dikkat edin diye. olmadı beni arar ki eşime iyi bakayım diye.
benim de pek sorunum yok adamcağızla ama aynen ona da hiçbir sıkıntını anlatamıyorsun yani hep iyi olacaksın hep mutlu.sorun sevmiyorlar yahu.ama sorunsuz da olmuyor maaleseff
benim kayınpeder değil de kayınvalidem seninkisi gibi aynıdır.beni de arar sorar geleyim bakayım sana der falan ama oğlu hasta olduğunda ya da olmasın diye çırpınışları farklıdır tabiki kaydirigubbakcemile3 ben zaten artık hiçbir beklenti içinde değilim ondan yana bu anlamda.ara sıra ben arıyorum eşim mutlu olsun diye.ara sıra da gidiyorum işte.sorunumuz yok ama hep mesafeliyiz ben böyle istedim zaten şikayetim de yok.onun da yakınlaşmak ana kız gibi olmak gibi bir gayreti yok.beni daha gelin almadığı diğer 2 oğlunun sevgilileri ile aynı kefeye koyan ve eşit davrandığı için kendi ile övünen bir kadın ben daha ne diyeyim ki komedi yani..
benimkisi görünüşte çok iyidir ama yardımcı olmayı pek sevmez.
şimdi yazlığa gidecekler onun planlarını yapmaya başladılar. nasılda ben doğum yapınca annem bakar bana. onlarda sonbaharda gelip hazır torunu severler. aslında gelmemeleri daha iyi , gelip herşeye karışacaklarına hiç gelmesinler.
benimkisi görünüşte çok iyidir ama yardımcı olmayı pek sevmez.
şimdi yazlığa gidecekler onun planlarını yapmaya başladılar. nasılda ben doğum yapınca annem bakar bana. onlarda sonbaharda gelip hazır torunu severler. aslında gelmemeleri daha iyi , gelip herşeye karışacaklarına hiç gelmesinler.
gelmesin işte daha ne istiyosun. Keşke benimkide gelmese
Benim kayınvalidem memleketinden gelmişti bizde kaldı valla yerimden dahi kalkmadım ilk defa böle olmuştum ilk aylar çok uykum geliyordu oturduğum yerde miskinilğim artıyordu normalde çook çekinen ben hiç utanmadım sıkılmadım hep yattım zavallı kadın da evi köşe bucak temizledi utandım ama elimden gelende bişey yoktu.
Kadınlar hep arayı bulmak zorunda değil midir işte bu işte bize düşüyor sıkıntılı olsan da üzgün olsan d ahep yüzün gülecek
bende artık kızamıyorum onlara. herkes kendi evladını düşünüyor işte.
Canım gıcık oldum kayınvaldene ne yalan soyleyım.Bide kendıne hızmet ettırmiş.Oğluda hasta olunca bak bak ya.Sen de ne hızmet edıyosun ya ona .Sınırım bozuldu oturduğum yerden.Hele kendı anneerımız ustumuze düştükçe onlar iyice umursamaz oluyo.Bence bi sinirle gelmesin diyosunuz ama sorumluluğunu bilmeliler.yazlığa gıtmekde neyın nesı huuuuu torun gelıyo torun diyin.Tabı konuşması kolay bana ama ne bıleyım ya sınır oluyom gerçekten bazen.Hamişlerim benım canınızı sıkmayın.İlk 3ay bende çok taktım kafama herşeyi.Benımde kendı annem geldı.Ama kayınvaldemıde çağırsam gelırdı sanırım.Ama annelerde çok gzel bakıyo ya demiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?