- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #36.941
ben hamile kaldıığmdan beri o mağazadan alış veriş yapıyorum nakitte indirimleride güzell hmen yannıda bebek mağazasıda tavsiye ederim git canım benimm
ooo tickerada çok uydu ne güzelolumunekankayizsmile
görüşürüz dadlum
şımarimmi:kedi:
şımar ımaarrrr
şımarimmi:kedi:
ah kuşum ben evden dışarı çıkamıyorum ki mağzaya bakayım..(allahtan önceki hamileliğimden bişiler varda onlarla idare ediyorum..dr amcalar izin vermiyo ((
hoşbuldum özgemm
şımar ımaarrrr
ay bir sürü işim var bi yandan onları yapıyom bi yandan laklak yapıyom hala
düşünün bizim bölüme aday lazım, ik 176 tane başvuru olmuş, onları yollamış.. onların içinde eleme yaptım sizle konusurken eheheheheehh
erkek anasıyım ya ben mavi mavi takılıyorumzemuszemus
seni bende sımartiimm mii
bende senin için yaptımopuyorumnanaktan
kızlar harbiden konu açılmışken bize kaç gecelik ka. pijama lazım olcakk
şımar ımaarrrr
düşünün bizim bölüme aday lazım, ik 176 tane başvuru olmuş, onları yollamış.. onların içinde eleme yaptım sizle konusurken eheheheheehh
valla olcek mecburen.. yapcak bişi yok..o eleme ne kadar hayırlı olcak acepkaydirigubbakcemile3
bende bı yandan oglusa atkı örüyorum
başka ihtimallerdemi vardı?kaydirigubbakcemile
şımar ımaarrrr
ayy kıyamamm aman boşverr madem yasak çıkmaa boşverr hiç birşey sağlığından sağlığınızdan önemli değildirr bu arada 2 .ci bebişmi oyy maşallahh
tamam senin için sadeceilk 25. cv yi seç benim için yawrumaklinialirimsmile
tamam senin için sadece
4. hamilelik canım..diğerleri melek oldu...(((
tamammmm delikafaduldenbenım içinde sıradan 41 ve 52. cv yı secsırnaşık şey
Daemon listeye benıde eklermisin.Nasıl eklenıleceğini bilmiyorum.İlk gördüğümdede istemıstım ama beceremedım.Sen mi yapıyosun bılgılendırsene canım zahmet olmazsa
Daemon listeye benıde eklermisin.Nasıl eklenıleceğini bilmiyorum.İlk gördüğümdede istemıstım ama beceremedım.Sen mi yapıyosun bılgılendırsene canım zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?