2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar harbiden konu açılmışken bize kaç gecelik ka. pijama lazım olcakk

ben hamile kaldıığmdan beri o mağazadan alış veriş yapıyorum nakitte indirimleride güzell hmen yannıda bebek mağazasıda tavsiye ederim git canım benimm

ah kuşum ben evden dışarı çıkamıyorum ki mağzaya bakayım..(allahtan önceki hamileliğimden bişiler varda onlarla idare ediyorum..dr amcalar izin vermiyo((

hoşbuldum özgemm

ooo tickerada çok uydu ne güzelolumunekankayizsmile

görüşürüz dadlum

şımarimmi:kedi:

erkek anasıyım ya ben mavi mavi takılıyorumzemuszemus
seni bende sımartiimm mii
bende senin için yaptımopuyorumnanaktan

şımarimmi:kedi:
şımar ımaarrrr

ay bir sürü işim var bi yandan onları yapıyom bi yandan laklak yapıyom hala

düşünün bizim bölüme aday lazım, ik 176 tane başvuru olmuş, onları yollamış.. onların içinde eleme yaptım sizle konusurken eheheheheehh

ah kuşum ben evden dışarı çıkamıyorum ki mağzaya bakayım..(allahtan önceki hamileliğimden bişiler varda onlarla idare ediyorum..dr amcalar izin vermiyo((

hoşbuldum özgemm

ayy kıyamamm aman boşverr madem yasak çıkmaa boşverr hiç birşey sağlığından sağlığınızdan önemli değildirr bu arada 2 .ci bebişmi oyy maşallahh

o eleme ne kadar hayırlı olcak acepkaydirigubbakcemile3

bende bı yandan oglusa atkı örüyorum

erkek anasıyım ya ben mavi mavi takılıyorumzemuszemus
seni bende sımartiimm mii
bende senin için yaptımopuyorumnanaktan

başka ihtimallerdemi vardı?kaydirigubbakcemile

kızlar harbiden konu açılmışken bize kaç gecelik ka. pijama lazım olcakk

doğum sırasında bir tane kirleniyor..sakın iyi birpijama giymeyin mahvoluyor valla....sonrasında da 2 tane bulunması lazım..kanama falan oluyor kirleniyor...hastane için en az 3 olması lazım..

sen yernie elemanmı bakıyorsun yoksa fazladanmı sen döneseye kadarr

o eleme ne kadar hayırlı olcak acepkaydirigubbakcemile3

bende bı yandan oglusa atkı örüyorum
valla olcek mecburen.. yapcak bişi yok..
zaten part time adam arıyoz çok da önemli değil
delikafadulden

ilk 25. cv yi seç benim için yawrumaklinialirimsmile

Daemon listeye benıde eklermisin.Nasıl eklenıleceğini bilmiyorum.ılk gördüğümdede istemıstım ama beceremedım.Sen mi yapıyosun bılgılendırsene canım zahmet olmazsa

Daemon listeye benıde eklermisin.Nasıl eklenıleceğini bilmiyorum.İlk gördüğümdede istemıstım ama beceremedım.Sen mi yapıyosun bılgılendırsene canım zahmet olmazsa

bılgılerını yaz cnm buraya ekleyım senıde

Daemon listeye benıde eklermisin.Nasıl eklenıleceğini bilmiyorum.İlk gördüğümdede istemıstım ama beceremedım.Sen mi yapıyosun bılgılendırsene canım zahmet olmazsa

şey canım
daemon söyleyemiyo ama
ücret alıyo eklemelerden
25tl
hesap no.su
listenin altında yazılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…