2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de hafta sonu baslıcam örgüye..

ay valla bugün toplantı manyagı oldum ayyyy

kızlar yeni gelmiştim ama ben çıktım kocam gelmiş. öpüyorum

anam maasallah ıkı gundur senın koca 6 olmadangelıyo
hadı gule gule

dikkat etmeye çalışıyorum kuşum...
yok o dublexten vazgeçtim sonra
kat dublexiydi
altta ev sahibi vardı
[/QUOTE]

HIIM ANLADIM TAŞINMIŞKEN KALORİFERLİ BİR EVE FALAN GEÇSEYDİN BARİ..

sanki bi an özgemi gözüktü rüzgar gibi esip geçtii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya patik bazıları 3 şişle falan örülüyo diyo,o yüzden hiç beceremem gibi geliyo..şişle düz ters örmeyi,danteldede bi tek zincir çekmeyi biliorum :sinifsinif:

dikkat etmeye çalışıyorum kuşum...
yok o dublexten vazgeçtim sonra
kat dublexiydi
altta ev sahibi vardı

HIIM ANLADIM TAŞINMIŞKEN KALORİFERLİ BİR EVE FALAN GEÇSEYDİN BARİ..[/QUOTE]
evet şekerim diğeride oyleydi ama ben alt kattaki kadın yuzunden tasınıyorumalsanaalsanasmile

anam maasallah ıkı gundur senın koca 6 olmadangelıyo
hadı gule gule

koca delisi oldu bizimki hemen satıyo bizi

ya patik bazıları 3 şişle falan örülüyo diyo,o yüzden hiç beceremem gibi geliyo..şişle düz ters örmeyi,danteldede bi tek zincir çekmeyi biliorum :sinifsinif:

Anam sen yat kalk haline dua et ben sis'i elimde nasil tutarim onu bile bilmiyorum.

bende danteli süper yaparım ama örgüyle çok aram yoktur... yaparım ama çok detaylı şeyleri beceremem... bebişime 2 tane yelek örmüştüm taa lisede...

ben küçükken babanem öğretmişti onuda hatırlıomuyum bilmiorum aslında var ya yapmamız lazım ne tembel karılarız :):)

iyi akşamlar kızlar ne haber valla gerçekten de örgü çok zevkli ben de bebişime tek şişle yelek yaptım bir tane bir tane de hediyelik yaptım bu sene çevremde hamile çok şimdi birine götürürüm artık. kızımın cinsiyeti belli olduğu için güzel bi kız yeleği yapmayı düşünüyorum ananesinin yanına gidiyoruz tatile ondan güzel modeller öğrenicez bakalım....

elhamraaa, ANOVA, daemon+, dilekdilek, esssraa, esssraaa, HazZzeL, hsbsnd, OZASFA

bu esralar hangi esra ya kafam karışıyomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…