bende doğma büyüme izmirliyim ama iş için 2 yıldır burada yaşıyorum.. sen yeni mi gittin?? evet belli değil bebiş göstermiyor ama en son gittiğimizde de doktor 20. haftadan söyliycem net birşey dedi.. bekliyoruz bakalım hayırlısı artık
bencede ben geçen hafta o kadar çikolata yedim girmeden ultrasyona doktor bakarken o kadar öksürdüm yok banamısın demedi açmadı veled çıksın sorucam ona ama öpe öpe bitiricem kuzumu zemuszemus
Doktora bak yaaa benim salak doktorda %99 erkek dedi 1 hafta sonra ben kesin demedim kızada benziyor dediBenim dotorum daha 3 aylikken durusu erkege benziyo demisti öylede oldu.Bazi doktorlar bebegin anne karnindai durusundan bile anlayabiliyor valla kaydirigubbakcemile2
çin takvimine göre erkek benimki cmtsi bakıcaz bakalım doğru mu?elhamra hoşgeldin cnm,iki gündür kayıptın??
kızlar çin takvimine bakanınız varmı yada tutan varmı
Bende bilmiyorum çok güzel bir patik örneği vardı bu topicde hemen çıktısını aldım bir anneme birde eltime verdim çok zor olduğu için bakalım kim becericek.Kizlar yaa sizlerden bende cok heveslendim orgu ormek icin ama ben bilmiyorum. senağlama
benim çin takvimine göre kızım olması lazım doktor da büyük ihtimalle kız dedi ama kesin bişey yok bilemiyorum yanii
elhamra hoşgeldin cnm,iki gündür kayıptın??
elhamra hoşgeldin cnm,iki gündür kayıptın??
ev taşıyorum bebişim oyuzden yokum ara ara giriyorum nete
been inanmıyorum kuşum öle takvimlere
ancak ALLAH ne derse o oluyo yaf
allah yardım etsin cnm ya..bu hamile halinle yorma kendini fazla..yardım edicek birileri vardır inşallah
ya biz demin bi kaç tanıdıkla baktık hepsinin tutuyo..benimde erkek çıkıyo,kafam karıştı şimdi :sm_confused:
Benim cin takvimine göre kiz olmasi lazim ama erkek delikafadulden
ben öğretirdim sana ama accık bağırıyom anlatırkenkaydirigubbakcemile
ama du sana bi güzellik yapim
örgü ögreniyorum örgüye başlama - OrguNine'ye HOŞGELDİNİZ - Blogcu
baka baka yap şekercim
Nasil alisabildinmi canim denizliye memleketim diye demiyorum ama her bi tarafi ayri guzeldir bence.Ama tabi izmir gibi bi yerden gelip alismak senin icin zor olsa gerek.
Ben 5 yildir Almanyadayim canim yazlari izne geliyorum memlekete.
O zaman cinsiyeti belli oldumu yaz emi bakalim tahmini dogrumu zemuszemus
ay sorma canımcım uğraşıyorum bu halde...elhamra naptın canım taşınacakmışsın galiba taşındınmı??
ev taşıyorum bebişim oyuzden yokum ara ara giriyorum nete
been inanmıyorum kuşum öle takvimlere
ancak ALLAH ne derse o oluyo yaf
allah yardım etsin cnm ya..bu hamile halinle yorma kendini fazla..yardım edicek birileri vardır inşallah
valla zaten vicdan azabı çekiyorum 2 gündür
millet iş yaparken bende duramıyorum tabi
akşam kasığım ağrıyınca korktum zaten
Vah keske bir ogreten olsa da bagirarak kulagimin zarini patlatsa.
Daha bugune kadar elime hic orgu almadim buradan nasil ogreneyim ki. :1no2:
ay sorma canımcım uğraşıyorum bu halde...
dikkat et yorma kendini.. o dubleks eve mi taşındın??
:))) allah hayırlını nasip etsin..ben kesinleşene kadar bekliyim en iyisi..
ay cnm yorma ya,bebeğinden dahamı önemli,allah korusun yorgunluk hiç yaramıyo gebelere,mecbur yapıcaksın ama yavaş yavaş hareket et,zamanla yerleşirsin
dikkat et yorma kendini.. o dubleks eve mi taşındın??
dikkat etmeye çalışıyorum kuşum...
yok o dublexten vazgeçtim sonra
kat dublexiydi
altta ev sahibi vardı
bende çok isterdim örmeyi ya..boş boş oturuorum bebişime bişiler yapardım ama hiç beceremiorum
Aynen canim ya, bebek olucak ya birde hep boyle patikler falan gorunce beni de heves sardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?