2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nasil alisabildinmi canim denizliye memleketim diye demiyorum ama her bi tarafi ayri guzeldir bence.Ama tabi izmir gibi bi yerden gelip alismak senin icin zor olsa gerek.
Ben 5 yildir Almanyadayim canim yazlari izne geliyorum memlekete.
O zaman cinsiyeti belli oldumu yaz emi bakalim tahmini dogrumu zemuszemus

bencede ben geçen hafta o kadar çikolata yedim girmeden ultrasyona doktor bakarken o kadar öksürdüm yok banamısın demedi açmadı veled çıksın sorucam ona ama öpe öpe bitiricem kuzumu zemuszemus

öksürünce oynar mı?
Benim dotorum daha 3 aylikken durusu erkege benziyo demisti öylede oldu.Bazi doktorlar bebegin anne karnindai durusundan bile anlayabiliyor valla kaydirigubbakcemile2
Doktora bak yaaa benim salak doktorda %99 erkek dedi 1 hafta sonra ben kesin demedim kızada benziyor dedi
elhamra hoşgeldin cnm,iki gündür kayıptın??

kızlar çin takvimine bakanınız varmı yada tutan varmı
çin takvimine göre erkek benimki cmtsi bakıcaz bakalım doğru mu?

Kizlar yaa sizlerden bende cok heveslendim orgu ormek icin ama ben bilmiyorum. senağlama
Bende bilmiyorum çok güzel bir patik örneği vardı bu topicde hemen çıktısını aldım bir anneme birde eltime verdim çok zor olduğu için bakalım kim becericek.

elhamra hoşgeldin cnm,iki gündür kayıptın??

kızlar çin takvimine bakanınız varmı yada tutan varmı

Benim cin takvimine göre kiz olmasi lazim ama erkek delikafadulden

izmirden sonra çok zor oldu tabi.. alıştım ama yinede izmiri çook özlüyorum :gitme: tamam canım yazarım bende çok merak ediyorum... bizim içimize kız gibi doğuyor ama bakalım ne olcak..

elhamra naptın canım taşınacakmışsın galiba taşındınmı??
ay sorma canımcım uğraşıyorum bu halde...

Vah keske bir ogreten olsa da bagirarak kulagimin zarini patlatsa.
Daha bugune kadar elime hic orgu almadim buradan nasil ogreneyim ki. :1no2:

bende çok isterdim örmeyi ya..boş boş oturuorum bebişime bişiler yapardım ama hiç beceremiorum

:))) allah hayırlını nasip etsin..ben kesinleşene kadar bekliyim en iyisi..

Bencede canim cin takvimine falan inanip kendini kandirma zaten kisa bi zamanda ögrenirsin sende artik hayirli neyse o olsunn kaydirigubbakcemile5

Aynen canim ya, bebek olucak ya birde hep boyle patikler falan gorunce beni de heves sardi.

çok eğlenceli bişey kızlar mutlaka öğrenin
tüm siniriniz örgüden çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…