2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
QUOTE=ANOVA;11156637]merhaba kızlar ben geldim... göbüşlerinize baktım maşallah herkes kocaman olmuş bi ara bende çekeyim de koyayım... benim bebiş içerde kıpır kıpır artık babmızda elini koyduğunda hissediyor [/QUOTE]

ay ne güzel ya ben daha kendim bile zor anlıyorum

huhuuu kızlar ben geldim bebişim sağlıklıymış maaşallah
310 gr olmuş
ama bacaklar yine kapalı
kız
ama insanın yinede kafası karışıyo

maşşallah kuzuna...:))

ay kızlar saolun bende herhalde onlardan alıcam ayr ayrı bir sürü parça olsun istemiyorum..

kesin olmamakla beraber doktorum kız demişti geçen sefer belki ctsi kesinleşir bakalım bana kız gibi gelse de yine de emin olamıyorum tabiki doktor kesin bişey demeden

benden de renkli dobler istedi orda hem kesin öğreniriz dedi daha çok var ama 20 gün sonra giricem ayrıntılı ultrasyona o zaman bakalım belli olucak 5 aylık oluyo zaten o zaman artık belli olsun yaa :sinifsinif: gerçi sağlıklı olsun eli ayağı tam olsunda yinede insan merak ediyo

orası öyle tatlım ya sağlıklı olsun ama cinsiyetini de göstersin yaa sım sıkı bacaklarını kapamak da ne oluyooooor çınh çınh çınh lmaz:

310 gr olmuş
ama bacaklar yine kapalı
kız
hoşgeldin Elifzelin annesi senin kzı çok terbiyeli maşallah.

masallah elifzel'e ben de artık kesin olarak öğrenmek istiyorum insallah cumartesi gösterir benim bebiş

pembemavi bende cmtsi gidicem bende merak ediyorum artık kız mı erkek mi 20 haftalık oldum yaa bu kadar olur artık göstersin bebiş kendini

310 gr olmuş
ama bacaklar yine kapalı
kız

maşallah ne güzel bacakları tam açmadan bende emin olamam gerçi iyi bi doktor yatışından bile anlıyomuş ama

merhaba kızlar ben geldim... göbüşlerinize baktım maşallah herkes kocaman olmuş bi ara bende çekeyim de koyayım... benim bebiş içerde kıpır kıpır artık babmızda elini koyduğunda hissediyor

Slm canim öncelikle Denizliden olmana cok sevindim.
Ben dogma buyume Denizliliyim ama evendikten sonra yurtdisina geldim.Burda bi hemserim olmasi ok mutlu etti beni.
Senin bebisin cinsiyeti belli degilmi hala belli degilse ben bi tahminde bulunup erkek demek istiyorumm gamyoncuiremsu

orası öyle tatlım ya sağlıklı olsun ama cinsiyetini de göstersin yaa sım sıkı bacaklarını kapamak da ne oluyooooor çınh çınh çınh lmaz:

bencede ben geçen hafta o kadar çikolata yedim girmeden ultrasyona doktor bakarken o kadar öksürdüm yok banamısın demedi açmadı veled çıksın sorucam ona ama öpe öpe bitiricem kuzumu zemuszemus

gözün aydın canım... maşşalh baya büyümüş kızın kaydirigubbakcemile2

maşşallah kuzuna...:))

ay kızlar saolun bende herhalde onlardan alıcam ayr ayrı bir sürü parça olsun istemiyorum..

pembemavi bende cmtsi gidicem bende merak ediyorum artık kız mı erkek mi 20 haftalık oldum yaa bu kadar olur artık göstersin bebiş kendini

maşallah ne güzel bacakları tam açmadan bende emin olamam gerçi iyi bi doktor yatışından bile anlıyomuş ama

sağolun şekerlerim

Benim dotorum daha 3 aylikken durusu erkege benziyo demisti öylede oldu.Bazi doktorlar bebegin anne karnindai durusundan bile anlayabiliyor valla kaydirigubbakcemile2

bende doğma büyüme izmirliyim ama iş için 2 yıldır burada yaşıyorum.. sen yeni mi gittin?? evet belli değil bebiş göstermiyor ama en son gittiğimizde de doktor 20. haftadan söyliycem net birşey dedi.. bekliyoruz bakalım hayırlısı artık

elhamra hoşgeldin cnm,iki gündür kayıptın??

kızlar çin takvimine bakanınız varmı yada tutan varmı

Kizlar yaa sizlerden bende cok heveslendim orgu ormek icin ama ben bilmiyorum. senağlama

elhamra naptın canım taşınacakmışsın galiba taşındınmı??

ben sana mı demiştim kız diye ama herkes erkek diyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum canım

elhamra hoşgeldin cnm,iki gündür kayıptın??

kızlar çin takvimine bakanınız varmı yada tutan varmı

ev taşıyorum bebişim oyuzden yokum ara ara giriyorum nete
been inanmıyorum kuşum öle takvimlere
ancak ALLAH ne derse o oluyo yaf

Kizlar yaa sizlerden bende cok heveslendim orgu ormek icin ama ben bilmiyorum. senağlama
ben öğretirdim sana ama accık bağırıyom anlatırkenkaydirigubbakcemile
ama du sana bi güzellik yapim
örgü ögreniyorum örgüye başlama - OrguNine'ye HOŞGELDİNİZ - Blogcu
baka baka yap şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…