- Konu Sahibi daemon
-
- #37.201
huhuuu kızlar ben geldim bebişim sağlıklıymış maaşallah
310 gr olmuş
ama bacaklar yine kapalı
kız
ama insanın yinede kafası karışıyo
kesin olmamakla beraber doktorum kız demişti geçen sefer belki ctsi kesinleşir bakalım bana kız gibi gelse de yine de emin olamıyorum tabiki doktor kesin bişey demeden
Kızlar içinizde doğum fotoğrafçısıyla anlaşmayı düşünen var mı ????????
masallah elifzel'eben de artık kesin olarak öğrenmek istiyorum insallah cumartesi gösterir benim bebiş
benden de renkli dobler istedi orda hem kesin öğreniriz dedi daha çok var ama 20 gün sonra giricem ayrıntılı ultrasyona o zaman bakalım belli olucak 5 aylık oluyo zaten o zaman artık belli olsun yaa :sinifsinif: gerçi sağlıklı olsun eli ayağı tam olsunda yinede insan merak ediyo
hoşgeldin Elifzelin annesi senin kzı çok terbiyeli maşallah.huhuuu kızlar ben geldim bebişim sağlıklıymış maaşallah
310 gr olmuş
ama bacaklar yine kapalı
kız
masallah elifzel'eben de artık kesin olarak öğrenmek istiyorum insallah cumartesi gösterir benim bebiş
huhuuu kızlar ben geldim bebişim sağlıklıymış maaşallah
310 gr olmuş
ama bacaklar yine kapalı
kız
merhaba kızlar ben geldim... göbüşlerinize baktım maşallah herkes kocaman olmuşbi ara bende çekeyim de koyayım... benim bebiş içerde kıpır kıpır artık babmızda elini koyduğunda hissediyor
orası öyle tatlım ya sağlıklı olsun ama cinsiyetini de göstersin yaa sım sıkı bacaklarını kapamak da ne oluyooooor çınh çınh çınhlmaz:
benimde kardeşimin bi arkadaşı var o gelicek foto çekimine inşallah güzel bişiler çıkar...
%70 diyo ama ne biliyim işte
gözün aydın canım... maşşalh baya büyümüş kızın kaydirigubbakcemile2
maşşallah kuzuna...:))
ay kızlar saolun bende herhalde onlardan alıcam ayr ayrı bir sürü parça olsun istemiyorum..
hoşgeldin Elifzelin annesi senin kzı çok terbiyeli maşallah.
pembemavi bende cmtsi gidicem bende merak ediyorum artık kız mı erkek mi 20 haftalık oldum yaa bu kadar olur artık göstersin bebiş kendini
maşallah ne güzel bacakları tam açmadan bende emin olamam gerçi iyi bi doktor yatışından bile anlıyomuş ama
maşallah ne güzel bacakları tam açmadan bende emin olamam gerçi iyi bi doktor yatışından bile anlıyomuş ama
Slm canim öncelikle Denizliden olmana cok sevindim.
Ben dogma buyume Denizliliyim ama evendikten sonra yurtdisina geldim.Burda bi hemserim olmasi ok mutlu etti beni.
Senin bebisin cinsiyeti belli degilmi hala belli degilse ben bi tahminde bulunup erkek demek istiyorumm gamyoncuiremsu
bencede ben geçen hafta o kadar çikolata yedim girmeden ultrasyona doktor bakarken o kadar öksürdüm yok banamısın demedi açmadı veled çıksın sorucam ona ama öpe öpe bitiricem kuzumu zemuszemus
elhamra hoşgeldin cnm,iki gündür kayıptın??
kızlar çin takvimine bakanınız varmı yada tutan varmı
hoşgeldin Elifzelin annesi senin kzı çok terbiyeli maşallah.
pembemavi bende cmtsi gidicem bende merak ediyorum artık kız mı erkek mi 20 haftalık oldum yaa bu kadar olur artık göstersin bebiş kendini
elhamra hoşgeldin cnm,iki gündür kayıptın??
kızlar çin takvimine bakanınız varmı yada tutan varmı
ben öğretirdim sana ama accık bağırıyom anlatırkenkaydirigubbakcemileKizlar yaa sizlerden bende cok heveslendim orgu ormek icin ama ben bilmiyorum. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?