olsun yaaa.. onu da bulamayanlar vaarr mafoldumbenvalla aslında bana kalırsa sorun yok gibi ama bizimkiler bizi pek severler yollarda madur olma ihtimalimiz bile korkutuyor sanırım onları naparsın kaydirigubbakcemile3 kız topu topu 1,5 saat erken cıkıcazzz
ayy burda kar kış kıyamet..
kocam da halkalıda çalışıyo onu aradım nasıl oralar diye
burda güneş var diyo :1shok:
ay evet yaaaay sorma özge teyzesi
artık tekmeleri dışarıdan çok net görünüyo
karnımın şekli değişiyo,yamuluyo böle bi değişikohaoldumsmile
özge kıs dün ne düşündüm gece biliyonmu
çok uykum vardı
yatağı bile annem hazırlamış yazık
dedim aylin
4-5 ay sonra napcan
uyku sıfır...
o da bi güzel olur ama dimi
Merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım bende hazıran ayında dogum yapıcam kısmetse ıkıncı cocugum olacak kısmet olursa.
gop tayım ben canım.. sabah bakırköyde de fazla bişi yoktu daha bi azdı..anadolu yakasında cokmus kar avrupada az bu sefer sen nerdesinkii
sağlıkla gelsin bebişin cnım.. hoşgeldinMerhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım bende hazıran ayında dogum yapıcam kısmetse ıkıncı cocugum olacak kısmet olursa.
Canım ya yatağın kenarlarında koruyucular var ya.Onlar bıtek nevresim takımı ıle satılmıyomu?Ben bılmıyorum da ondan alcaktım ondan.Uyku satı almazsam onu nasıl alcam
inektim ama kralını tanımazdım sınav sonrası vallaeveeett kafa tatili yapardık hemen dimi sınavlardan sonra ödül niyetine kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım bende hazıran ayında dogum yapıcam kısmetse ıkıncı cocugum olacak kısmet olursa.
olsun yaaa.. onu da bulamayanlar vaarr mafoldumben
evet canımaaa 21+4 de mi doluyo 5 ayımıızzz hihoyyyt
valla öyle canım hatta çoğu gitti azı kaldı bile diyebilirizayyy evet yolu yarıladık geri sayım başladıııııı..yuppii....
hoşgeldin canımMerhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım bende hazıran ayında dogum yapıcam kısmetse ıkıncı cocugum olacak kısmet olursa.
ay evet yaaa
sıfır olsun
onlar için herşeye değer..
gündüz onlar uyurken fln kestiririz biz de artık napalım..
ayy gelsinler sağlıkla yeter
gerekirse hiç uyumam :1hug:
benim karnım dana dışardan oynamıyo teyzesi bilmiyorumkismile
ay kıyamam yazık sana zaten bizim de henüz resmi bir yazı atılmadı söylenti var sadece kaydirigubbakcemile3
uyku seti almadım ben şimdi yaz bebeği olacağı için uyku setinin yorganını kullanmayacak zaten onunda para eden şeyi zaten yorganı bence şimdi alma uyku setini yazın alırsın hem heryerde indirime giriyo kışlık şeyler sende onu kışın kullanacaksın acelen neki pahalıya alıyosun nevresim tkm aldım ben içine ince penye bir pattaniye koycam tamam işte.biberonu ise avent aldım ben hava yutmasını engelleyen bi sistemi varmış bu sayede gaz sancısı yapmıyomuş kaynatmaya falan müsait
efet bekliyoz bakalım..haftaya başlar benimki kadar olunca yiurum bekle accık
bu dae de ben varken hiç olmuyo anacım
gariplerim beniiiim
aç tavuk ve darı ambarı misali,umut iştekaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınızzzz.bakalım. anca acabıldım yaaaaa younnn yıneeee izmirde acayıp sogukyaaaaaaaaaaaaaaaaa böle soguk izmirde görmemiştimmm
Bak bu nevresim meselesini tutum ben çok ii fikir alkisalkisalkis
efet bekliyoz bakalım..
böle uzanmış yatarken mi oluyo yiiwrumm.. hangi pozisyondayken oynuyo
pozisyon didim ama bilmiyorumkismile
dae nin aplası var onla ilgileniyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?