özgede olmasa kimse günaydın demiycek
sağoolun valla kızlar
kız elhamra ben de sana günaydın demedim ki.. döfdüm.. kaydirigubbakcemile3günaydın cnm
ben yarım saattıir kendimi yırttım qünaydın die ama bana 1 kişi bile cevap varmedi
yine sana özqe cevap vermiş kaydirigubbakcemile3
peki gel bari seveyim..
ama birdaha bu kdr uyumak yok
gece yoruldun mu artık ne olduysa aklinialirimsmile bu kdr uyudun aklinialirimsmile
günaydın cnm
ben yarım saattıir kendimi yırttım qünaydın die ama bana 1 kişi bile cevap varmedi
yine sana özqe cevap vermiş kaydirigubbakcemile3
özgede olmasa kimse günaydın demiycek
sağoolun valla kızlar
uyku seti almadım ben şimdi yaz bebeği olacağı için uyku setinin yorganını kullanmayacak zaten onunda para eden şeyi zaten yorganı bence şimdi alma uyku setini yazın alırsın hem heryerde indirime giriyo kışlık şeyler sende onu kışın kullanacaksın acelen neki pahalıya alıyosun nevresim tkm aldım ben içine ince penye bir pattaniye koycam tamam işte.biberonu ise avent aldım ben hava yutmasını engelleyen bi sistemi varmış bu sayede gaz sancısı yapmıyomuş kaynatmaya falan müsait
kız elhamra ben de sana günaydın demedim ki.. döfdüm.. kaydirigubbakcemile3
herrrkesslereee cümletennn günaydınnn..
yaw günaydınlarınız arada kaynıyo valla kızlar muhabbetin ortasında olunca, kusura bakmayın
niyeymiiişşş yaaa alsanaalsanasmilegünaydın sekerim valla kıssmaaa bana cok yogunum yahu bi o işe bi bu işe koşturuyoruuuum bgn erken cıkıcakmısızzzzzzz kar sebebi ile pek mutlu oldumkaydirigubbakcemile3
günaydın sekerim valla kıssmaaa bana cok yogunum yahu bi o işe bi bu işe koşturuyoruuuum bgn erken cıkıcakmısızzzzzzz kar sebebi ile pek mutlu oldumkaydirigubbakcemile3
kız elhamra, sen 20 haftatı doldurmuşsun, yolu yarılamışsın artık geriye saymaya başlamışsın..dövdün mövdün tepki verdinya yawrum:1hug:
niyeymiiişşş yaaa alsanaalsanasmile
aaa 21+4 de mi doluyo 5 ayımıızzz hihoyyytay kızlar ya tam 5 ayı doldurduk inanamıyorum
yarın 6 aydan gün alıcaz
bebeğim büyüyor
ay kızlar ya tam 5 ayı doldurduk inanamıyorum
yarın 6 aydan gün alıcaz
bebeğim büyüyor
ayyy okuldaykende nasıl sevinirdik boş ders olunca
vizelerden sonrada kendi kendimize tatil veriridik
bak aklıma geldi
nostalji büyüdü içimde
boshayallersmile
kız elhamra, sen 20 haftatı doldurmuşsun, yolu yarılamışsın artık geriye saymaya başlamışsın..
benim de 1 haftam kaldı yolu yarılamama..
bu geçirdiğimiz kdar zamanı bir daha geçirince bebişler kucaklarda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?