• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın..

aha bana gıcık olan biri itiraf etti sonunda.
gecen gun sormustum. var mı aranızda bana gıcık olan var mı dıye. kımseden tık cıkmamıstı. seni tebrik ederim ayseycimkaydirigubbakcemile3

ben şimdi senin yerinde olamayı isterdim sıcacık yatağımdaa oğlumla beraber uyumak nerdeeee bi pazar varr :a015:

günaydınnlar güzel anneler.. kızz daemon 29 gün sonra senin çin geriye sayım başlıcak dimi 100 de başlarız artık geri sayımlaraa
kıskanma çalış seninde olurkaydirigubbakcemile3
valla tamda dogum hıkayelerı okuyodum kıs bısey kalmadı valla.

ben şimdi senin yerinde olamayı isterdim sıcacık yatağımdaa oğlumla beraber uyumak nerdeeee bi pazar varr :a015:

ayy dun gece cok uyudum valla oglen yatarım bı ara sıcak sıcak oglumla. aslında bende erken kalkma taraftarı degılımde benım bebık gece yattıgım an baslıyo tepık atmaya sabahta uyandıgımda yıne tepıklıyo kıyamıyorum acıktı dıye kalkıyorum.
ya bu cocuk hıc uyuymuyo napıcam benn

kızlar evdeyseniz ve internetiniz sınırsızsa bunu mutlaka izleyin 1 saat bebeğin anne karnına düşmesi ve içinizde nasıl geliştiği ya resmen bebeği net gösteriyor 44 günlükten doğuma kadar içinizde bebeğinz nasıl nasıl besleniyor siz hareket ettiğinde nasıl taklalar atıyor hepsi var belgesel

günaydın kızlaarrrr..
ben bugün işe gitmediimmmm hihoyyyt

günaydın..

aha bana gıcık olan biri itiraf etti sonunda.
gecen gun sormustum. var mı aranızda bana gıcık olan var mı dıye. kımseden tık cıkmamıstı. seni tebrik ederim ayseycimkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

mümkün olsa da her gün kaysa yerler gitmesem :ecrin_bebek:

napim be yaw takılcam evde..
dışarsı hala çok soğuk sanırım eyvahedigeldismile

ay evet ya hava cok soguk.
bıde bugun dah atehlıkelı yerler felan berbat..eyvahedigeldismile
bende bugun gesmeye gıtmek ıstıyodummirmirmirmir

Back
X