• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar dun resım koyacagıma söz vermıştım. ama ben bu resımlerı böyle yukleyebılıyorum ötekını beceremedım. biri yapabılırse çok sevınırım.

çocuk odasında eskı genç odası takımı vardı bızım ama rengı çok kötuydu. dolabını attım yatagının da başlıklarının rengını degıştırdım. odayı boyadık daha prizlerı falan takamadık. bebek dolabını kendım çizdım. en altta battanıye, yorgan yastık koymayı duşundum. orta raflar ayakkabı bez kıyafet ,en ust rat askı kıyafetlerı olarak duşundum. geniş birşey oldu. çok memnunum. dolap ve yatak başlıgı 400 mal oldu. benim gıbı dolapları begenmeyen dışarıdan yaptırmayı düşünebılır daha uyguna gelıyor.

şimdı odanın eksıklerı park yatak perde halı ıkeadan oyuncak kutuları ıçın kuçuk dolap. yanı toplamda 1000 tl asla geçmez. hemde benım kendı zevkım olacak.

dolabın içi cok kullanıslı olmuş güle güle kullanın canım

eferim kıss...
ay ne guzel oda boyanmıs baslanmıs hazırlıklara ya ben yetısmıycek dıye korkuyorum.
nacızhane bı fıkır paylasabılır mıyım.
mobılyacılardada vardır hanı o kulplar gıbı tahtalar oluyo ya ayıcıklı falan onlardanda alıp dolabın uzerıne yapıstırmayı dusunmezmısınn

canım o maymuncuklu kulpları e bebekten aldım. ondan alıp yataga falanda yapıştırcam. aklın yolu birmiş gerçekten. birde odaya pitikare perdeler cicili duvar yapışkanları alıcam.

150 tl geldı buay az yaktgmz halde sanrm onumz ay daha cok gelck bu sogklrda bukdr yakıyz sabahlara kadar:) offyAAA

valla bizimde fatura çok gelecek bu ay...geçen ay 100 gelmişti...
ben yatağın içine su torbası koyuyorum ısıtıcıdan daha iyi ısıtıyor..

archim kızımız kesinleşmiş..tebrikler....çarşıdan topla pembikleri....buradaki canavar kaynanaların oğullarına verme sakın kızını benden sölemesi şimdiden kızına talip olup erkenden cadılık yapacaklar......

canım o maymuncuklu kulpları e bebekten aldım. ondan alıp yataga falanda yapıştırcam. aklın yolu birmiş gerçekten. birde odaya pitikare perdeler cicili duvar yapışkanları alıcam.

güle güle kullansin bebikinnn..opuyorumnanaktan

yokk yaaa uyanık.. bu sartlarda kabul edersen sözleşme imzalıycas..yoköle sohret olupta gitmek

mafoldumben tamam be yaff ben bi kerem şöhret olunca albümüm çıkınca zengin olcam o zaman ztn paramla döverim sizi sözleşme falan kalmazzz kaydirigubbakcemile3

valla bizimde fatura çok gelecek bu ay...geçen ay 100 gelmişti...
Ben yatağın içine su torbası koyuyorum ısıtıcıdan daha iyi ısıtıyor..

Archim kızımız kesinleşmiş..tebrikler....çarşıdan topla pembikleri....buradaki canavar kaynanaların oğullarına verme sakın kızını benden sölemesi şimdiden kızına talip olup erkenden cadılık yapacaklar......

ay ne bıleyım yaaaa faturalar hayatımızı kararttıı

gülkurusu dolap çok kullanışlı olmuş şifonyere gerek kalmayacak..........

özgeye bikaç kuruş atmayıda unutmayın:kedi:

BEN BAHŞİŞE KARŞIYIM YAA KIYAMAM PARACIKLARIMAA KOCAM COK SEVYR SUREKLI BAHŞİŞ BIRAKIYOR SU GETIREN COCUGA BİLE VERIYORR İDEE MADEM FAZLA PARA VERCEZ SUYADAAA OZAMN BEN ERİKLİ İCEYIM DİMİ NEDEN UCUZ DIYE BASKA SU ALAYIMMM:( ÖZGEDE BAHŞİŞİ UNTSNN;)delikafadulden

Gulkurusu dolabın kullanıŞlı ıyı ve gÜzel gÜnlerde ınŞallahhh cnm

ya kıslar ben antıbıyotık kullanıyorum ya dıısm ıcın ama hala agrım gecmedı napcam yaaa
mecburen rontgen mı cektırcem sımdı pufff

Ben çektirdim canım rontgen biliyosun. Rontgende enfeksiyonu görüp dişimi çektiler. Ve iyikide çekmişler yoksa o enfeksiyon düşüğe yada erken doğuma neden olacak boyuta gelebilirmiş.

merhaba güzel anneler
çok mutluyum bebeğimin cinsiyeti kesinleşti
kızım oluyorrrrrrr:teytey::lepi:

Hayırlı olsun bebişimmmmm ben demiştim.

hani çocukken sapıkça bi efsane anlatılırdı
derlerdiya

-geçen dişimi ipe bağladım
-ipide kapı koluna
-sonra kapıyı annem hızla bi çekti
-oooh çıktı dişim
diye
yapsana öle kuşumeyvahedigeldismile

Kız o efsane değil süt dişleri için öyle yaparlarmış eskiden.

slm kızlar dun resım koyacagıma söz vermıştım. ama ben bu resımlerı böyle yukleyebılıyorum ötekını beceremedım. biri yapabılırse çok sevınırım.

çocuk odasında eskı genç odası takımı vardı bızım ama rengı çok kötuydu. dolabını attım yatagının da başlıklarının rengını degıştırdım. odayı boyadık daha prizlerı falan takamadık. bebek dolabını kendım çizdım. en altta battanıye, yorgan yastık koymayı duşundum. orta raflar ayakkabı bez kıyafet ,en ust rat askı kıyafetlerı olarak duşundum. geniş birşey oldu. çok memnunum. dolap ve yatak başlıgı 400 mal oldu. benim gıbı dolapları begenmeyen dışarıdan yaptırmayı düşünebılır daha uyguna gelıyor.

şimdı odanın eksıklerı park yatak perde halı ıkeadan oyuncak kutuları ıçın kuçuk dolap. yanı toplamda 1000 tl asla geçmez. hemde benım kendı zevkım olacak.

Güle güle kullan canım çok güzel.

Elhamraa bu arada idrar yolu enfeksiyonunu yabana atma gerçektende düşüğe yada erken doğuma neden oluyormuş.

Kızlar ben bebeğinizi beklerken sizi neler bekler adlı kitabı okuyorum. Aranızda okuyan var mı kesinlikle tavsiye ederim herkese

mafoldumben tamam be yaff ben bi kerem şöhret olunca albümüm çıkınca zengin olcam o zaman ztn paramla döverim sizi sözleşme falan kalmazzz kaydirigubbakcemile3
tmm sen sohret ol tazmınatı ödeyıp cıkabılrısın iştenkaydirigubbakcemile3
özgeye bikaç kuruş atmayıda unutmayın:kedi:
gunesım bahsısı verıcek ıste kuzmmm
EFET EFET KIZ GELIRIM :) AMA ŞİMDİ ÖZGE SERVISI YAPMAZ KALK KENDIN AL DERSE NE OLCK:p

yapar yapar. sen bahsısı ver bak neler yaparkaydirigubbakcemile4

BEN BAHŞİŞE KARŞIYIM YAA KIYAMAM PARACIKLARIMAA KOCAM COK SEVYR SUREKLI BAHŞİŞ BIRAKIYOR SU GETIREN COCUGA BİLE VERIYORR İDEE MADEM FAZLA PARA VERCEZ SUYADAAA OZAMN BEN ERİKLİ İCEYIM DİMİ NEDEN UCUZ DIYE BASKA SU ALAYIMMM:( ÖZGEDE BAHŞİŞİ UNTSNN;)delikafadulden

su getiren cocuğa bahsis olayı bende de var yaa esim de ikimiz de mutlaka para veriyoruz cocuğa.ay cok ağır şişeler üzülüyorum ve acıyorum çocuğa yazık diyorum ama düşününce o da aslında işini yapıyor biz de yoruluyoruz ama kimse ben raporumu bitirince bana bahsis vermiyoooooorr bilmiyorumkismile böyle düşünüyorum ama hala da bozuk param varsa vermeye devam ediyorum kaydirigubbakcemile3

kıızzz sen evde olduğun halde böle erkenden kalkıyon yaaa acayip gıcık oluyorum sana kaydirigubbakcemile3

ben şimdi senin yerinde olamayı isterdim sıcacık yatağımdaa oğlumla beraber uyumak nerdeeee bi pazar varr :a015:

:roflol:

ay bılmıyorum evde durmak ıstemıyorum nedense.
ama elhamraya soz verdım:)
bıde bızım buraya cok kar yagdı bızım caddeye dun otobus falan bıle cıkmıyodu bugunde fena donmus yerler kocıs bakkala bıle cıkma dedı

bebikimmmmmmmmmmm:1hug:

çıkma yevrummm bu sabahda eşim götürdü servise beni buzz yerler felakettt
1588.bmp

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha şimmdi gördüm süper be bunnaaarrrrrrrrrrrrdelikafadulden

ayyy özgeeem çok tişikür ederim çok beğendim
annenide öp benim için
elifzelde çok beğencek:sm_cool:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim neden yokkkk benim bebişimde istiyorrrr bunlardannnnnnnnnnnnnnnnnnn mafoldumben

ay bu saglık ocagı doktoralrı tam manyak.
bakma kusum sen onlara..
banada sen nıe kan ılacı kullanmıyosu dedı
doktor yazmadı kanımda bı sorun yok dedım
yok yok kullanman lazım dıyo.
yok dıyorum yazıcam dıyo
ıyı yaz napıyım dedım bende..
kanım zaten normalın ustunde benım

bende gittiğimde kadın direkti demir ilacı diye bende dedim dr vermiyor bi ısrar bi ısrar deli oldum valla

KK görevlilerine duyurulur
ben dedikodu yapan 2 kafa ikonu istiyorummm:dance:

:dilcikar:salakcinni

bu arada TÜNAYDINNNNNNNNNN
hala bırın akıntım ve ses düzenim bozuk gece de uyuyamıyorum nefes alamıyorum yaaa kafamçokkarıştı

yihhuuuu
haydi pembeyeşilmorkırmızı arkidişim tepişelim halay çekelim
enerci var enercihihoyyyt

:roflol:
söleyelim valla
uklanın adı roka olsunmu:uhm:
nan duydum ahaaaa sende semizotusun ozamankötükedihüso

Elhamraa bu arada idrar yolu enfeksiyonunu yabana atma gerçektende düşüğe yada erken doğuma neden oluyormuş.

Ya korkutmayın beni beeeyvahedigeldismile

tmm sen sohret ol tazmınatı ödeyıp cıkabılrısın iştenkaydirigubbakcemile3

gunesım bahsısı verıcek ıste kuzmmm

yapar yapar. sen bahsısı ver bak neler yaparkaydirigubbakcemile4

Bu sefer kesin dayak yicem özgeden ha dae

Back
X