- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi daemon
- #39.101
hoşbuldukk yevrummmmmmmm
bak bak özge gördünmü şimdide ayakçı yaptııı bu kadın seni kesin kullanıyorr:1ninca:
öskeee eviynennn ilgilenyrmuşşşşşşşşşşş:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldukk yevrummmmmmmm
bak bak özge gördünmü şimdide ayakçı yaptııı bu kadın seni kesin kullanıyorr:1ninca:
aaa ama vedim gitti yaaaa benim gibi evde kalmasın kızçemmm 29 da evlendim ben yaaa 32 de anne olcam yazık lennnnbilmiyorumkismilehopp hoopp züt kızımın züt ansı var burda... kime verıon sen onu bıkermm.. tursu yapcas ondan biss
bilmiyorumkismile:gitme:Aaa ukla yapma, ben de daha oğluma kız beğenemedim.
olurrr verimmm ömür isminide çok sefiyom zatennn
damadım ÖMÜRRR dokunanı yakarımmmmmmmmmklava:salakcinni
kavga etmeyin yawwww siz teklifleri sunun biz değerlendircezz züt annemle olmadı şimdi onun hakkı da var süt hakkı:1rolleyes:uzak durun süt kızımdanalsanaalsanasmile
ayy yok pırıl koyar mıyım hiç
hele ki kaynanam dedi beğensemde koymam. uzaktan toruna isim koy demekle olmaz bu işlerlmaz:
geri al o zamnalsanaalsanasmileaaa ama vedim gitti yaaaa benim gibi evde kalmasın kızçemmm 29 da evlendim ben yaaa 32 de anne olcam yazık lennnnbilmiyorumkismile
Hahaha, daemon ile oğlundan kaçırıp verebilirsen tabii ki delikafadulden
süt kızımın anası noluyo hoooppppp
o serseıymıs bak. kızlara hep laf atıyomus. calışmıyomuş.
eeeggg kaka cocuk o verme süt kızımıııı
hehe gelinimizn adı ne olcak ozmn karar ver kıssssss dünürümmmmmmmmmmmdelikafadulden
:dilcikar:kızlar akşma haberlerde hamilelere de söledi..ama devlet memurlarına.......dün mesai başladıktan sonra haber gelmiş.......
hahhayyyttt osrumsuza bak..
kız ıstıyo daha adını bılmıyoo..
bak gordunmu ukla.. buna kızmı verılır hıcc..
vermıyoruk vazgectık...
opuyorumnanaktankavga etmeyin yawwww siz teklifleri sunun biz değerlendircezz züt annemle olmadı şimdi onun hakkı da var süt hakkı:1rolleyes:
:umursamaz:Çok üzgünüm çoookkız olur muuu kızz ömürler hep sakin sessiz olurlarr cok efendııı daemon teyzesııııı baksana uslu uslu karnmda daha hareketını bile hisstmıyrm dusun artk nekaaaaaaaaaaaa usluu:)
selam kızlar.. bebeişimin cinsiyeti belli oldu.. % 100 kız.. doktor ultrasonda eşittiri gösterdi kesin kız dedi. beni de listeye işleyin olurmu.. adı da defne
ukla hepimize hastane çıkışı hediye ediyo
bizde onu kutluyoz iyi sende yetiştin cosmomopuyorumnanaktan
aaa evde kalmasın kızım yaaaaaakannehirUklacığım, sende bu komşuyla oğlu varken, kızın hakkaten evde kalır.lmaz:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ahahahha niye uklacım burada kızlara rağbet çok.
daemonun oğluna verirsin nolcak . aklinialirimsmile
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hihoyyyt delikafadulden :sm_cool: :teytey: :dance: alkisalkisalkis sositososito
opuyorumnanaktan
:umursamaz:Çok üzgünüm çoook
hayırlı olsun kızın canımmm