• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbuldukk yevrummmmmmmm

bak bak özge gördünmü şimdide ayakçı yaptııı bu kadın seni kesin kullanıyorr:1ninca:

öskeee eviynennn ilgilenyrmuşşşşşşşşşşş:)

hopp hoopp züt kızımın züt ansı var burda... kime verıon sen onu bıkermm.. tursu yapcas ondan biss
aaa ama vedim gitti yaaaa benim gibi evde kalmasın kızçemmm 29 da evlendim ben yaaa 32 de anne olcam yazık lennnnbilmiyorumkismile

olurrr verimmm ömür isminide çok sefiyom zatennn
damadım ÖMÜRRR dokunanı yakarımmmmmmmmm:oklava:salakcinni

süt kızımın anası noluyo hoooppppp
o serseıymıs bak. kızlara hep laf atıyomus. calışmıyomuş.
eeeggg kaka cocuk o verme süt kızımıııı

olurrr verimmm ömür isminide çok sefiyom zatennn
damadım ÖMÜRRR dokunanı yakarımmmmmmmmm:oklava:salakcinni

hehe gelinimizn adı ne olcak ozmn karar ver kıssssss dünürümmmmmmmmmmmdelikafadulden

süt kızımın anası noluyo hoooppppp
o serseıymıs bak. kızlara hep laf atıyomus. calışmıyomuş.
eeeggg kaka cocuk o verme süt kızımıııı

kız olur muuu kızz ömürler hep sakin sessiz olurlarr cok efendııı daemon teyzesııııı baksana uslu uslu karnmda daha hareketını bile hisstmıyrm dusun artk nekaaaaaaaaaaaa usluu:)

hehe gelinimizn adı ne olcak ozmn karar ver kıssssss dünürümmmmmmmmmmmdelikafadulden

hahhayyyttt osrumsuza bak..
kız ıstıyo daha adını bılmıyoo..

bak gordunmu ukla.. buna kızmı verılır hıcc..
vermıyoruk vazgectık...

selam kızlar.. bebeişimin cinsiyeti belli oldu.. % 100 kız.. doktor ultrasonda eşittiri gösterdi kesin kız dedi. beni de listeye işleyin olurmu.. adı da defne

tuğberk gidiyo elden eyvahlar ossun
hopssssssssssss
noluveriyo ordabilmiyorumkismile

hahhayyyttt osrumsuza bak..
kız ıstıyo daha adını bılmıyoo..

bak gordunmu ukla.. buna kızmı verılır hıcc..
vermıyoruk vazgectık...

ide kesın demedı ismine dusnyrm dedı bend ekarar ver kesın dedım ehehehe

Kızlar dün gece oğlumla boğuşurken çişini bıraktı halıya akşam akşam iki tane halı sildim. Belimde hafif bi ağrı var. ıçimde de kocamaaaan bi sıkıntı. Normalde de iki halı silsem belim ağrırdı di mi ama çok da anormal bişey değil yani. Offf dua edin de kötü bişey olmasın. Yaramazım suçunu biliyo gibi sabahtan beri elimi yalıyo ona da kıyamam miniğim o da benim..

kavga etmeyin yawwww siz teklifleri sunun biz değerlendircezz züt annemle olmadı şimdi onun hakkı da var süt hakkı:1rolleyes:
opuyorumnanaktan
kız olur muuu kızz ömürler hep sakin sessiz olurlarr cok efendııı daemon teyzesııııı baksana uslu uslu karnmda daha hareketını bile hisstmıyrm dusun artk nekaaaaaaaaaaaa usluu:)
:umursamaz:Çok üzgünüm çoook
selam kızlar.. bebeişimin cinsiyeti belli oldu.. % 100 kız.. doktor ultrasonda eşittiri gösterdi kesin kız dedi. beni de listeye işleyin olurmu.. adı da defne

hayırlı olsun kızın canımmm

ukla hepimize hastane çıkışı hediye ediyo
bizde onu kutluyoz iyi sende yetiştin cosmomopuyorumnanaktan

nannnnnnnnnn ohaoldumsmilebilmiyorumkismile:bbo:akannehirakannehir
Uklacığım, sende bu komşuyla oğlu varken, kızın hakkaten evde kalır. :olmaz:
aaa evde kalmasın kızım yaaaaaakannehir

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sende mi bürütüss

ahahahha niye uklacım burada kızlara rağbet çok.
daemonun oğluna verirsin nolcak . aklinialirimsmile

yok lemm o benim züt annem olmazzz günahhh

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hihoyyyt delikafadulden :sm_cool: :teytey: :dance: alkisalkisalkis sositososito

ne oluyoo yevvvvvvvvvvvvvvvvvvvv kafamçokkarıştı

Back
X