- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi daemon
- #39.121
:roflol:Ama sen uklanın kızının mürüvetine engel oluyorsun, yoksa başka emellerin mi var? (Ben de eşime önce abi demiştim ama sonra kocam oldu delikafadulden)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol:Ama sen uklanın kızının mürüvetine engel oluyorsun, yoksa başka emellerin mi var? (Ben de eşime önce abi demiştim ama sonra kocam oldu delikafadulden)
anam hiç kimse bişeyını veremess..tuğberk gidiyo elden eyvahlar ossun
hopssssssssssss
noluveriyo ordabilmiyorumkismile
hıcte bıle dusunuyorum demedı. daha cınsıyetı bellı olmadan kıs olursa hande olucak dendilülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülüide kesın demedı ismine dusnyrm dedı bend ekarar ver kesın dedım ehehehe
Kızlar dün gece oğlumla boğuşurken çişini bıraktı halıya akşam akşam iki tane halı sildim. Belimde hafif bi ağrı var. ıçimde de kocamaaaan bi sıkıntı. Normalde de iki halı silsem belim ağrırdı di mi ama çok da anormal bişey değil yani. Offf dua edin de kötü bişey olmasın. Yaramazım suçunu biliyo gibi sabahtan beri elimi yalıyo ona da kıyamam miniğim o da benim..
selam kızlar.. Bebeişimin cinsiyeti belli oldu.. % 100 kız.. Doktor ultrasonda eşittiri gösterdi kesin kız dedi. Beni de listeye işleyin olurmu.. Adı da defne
selam kızlar.. bebeişimin cinsiyeti belli oldu.. % 100 kız.. doktor ultrasonda eşittiri gösterdi kesin kız dedi. beni de listeye işleyin olurmu.. adı da defne
selam kızlar.. bebeişimin cinsiyeti belli oldu.. % 100 kız.. doktor ultrasonda eşittiri gösterdi kesin kız dedi. beni de listeye işleyin olurmu.. adı da defne
hayırlı olsun cnm ooooo kızlarrr önde yine sanırım
Kızlar dün gece oğlumla boğuşurken çişini bıraktı halıya akşam akşam iki tane halı sildim. Belimde hafif bi ağrı var. ıçimde de kocamaaaan bi sıkıntı. Normalde de iki halı silsem belim ağrırdı di mi ama çok da anormal bişey değil yani. Offf dua edin de kötü bişey olmasın. Yaramazım suçunu biliyo gibi sabahtan beri elimi yalıyo ona da kıyamam miniğim o da benim..
sen demişsin ya elhamraya herkese hastane çıkışı hediye etcem diye..bilmiyorumkismilenannnnnnnnnn ohaoldumsmilebilmiyorumkismile:bbo:akannehirakannehir
aaa evde kalmasın kızım yaaaaaakannehir
sende mi bürütüss
yok lemm o benim züt annem olmazzz günahhh
ne oluyoo yevvvvvvvvvvvvvvvvvvvv kafamçokkarıştı
anam hiç kimse bişeyını veremess..
izin vermeemmm
hıcte bıle duusnuyorum demedı. daha cınsıyetı bellı olmadan kıs olursa hande olucak dendilülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ayy yazıkkk.. oda uzulmusturr.. sende cok yorma kendını ama sılınmeden de olmaz ıste o.. dıkkat et canım..
anlamıstır hatasını heyecanlandımı ki..
Hayırlısı olsun emi, kızın sağlıkla büyüsün.
Hahaha burası Moğolistan'a dönüyor, bu gidişle bizim oğlanlara başlık parası vercek kız anaları.hihoyyyt
ukla benim hastane çıkışı battaniyeli olsun
uyduruk yollama bak bozuşuruzlmaz:
benimkide battanıyelı olsun..
kaydirigubbakcemile3
Ukla benmki de beyaz ve tüllü falan olsun böle kokoş bişey zemuszemus
teşekkürler canım..evet kaydirigubbakcemile2kızlar önde gidiyor
sen demişsin ya elhamraya herkese hastane çıkışı hediye etcem diye..bilmiyorumkismile
bizde bayram yapıyoz..
süt kızımın anası noluyo hoooppppp
o serseıymıs bak. kızlara hep laf atıyomus. calışmıyomuş.
eeeggg kaka cocuk o verme süt kızımıııı
Hahaha, daemon ile oğlundan kaçırıp verebilirsen tabii ki delikafadulden
Hande olcak da züt annem sana kızımı vermiyookiibilmiyorumkismilehehe gelinimizn adı ne olcak ozmn karar ver kıssssss dünürümmmmmmmmmmmdelikafadulden
det ordann..anaaaaaaaaaaaaaaaaaa doruyaaagııııı okadarda gonustuk handeyıı aman yaaa soguktan beynımz donmuş burda daemon cum yaaaaaaaaaa sendeeeeeee alla alla neyse handelerde gusel olurrrr eheheheheheh aldım gitti uklacım sen bakma onlara benm ogluşum babası gıbı karısına sahip cıkacak karısı koruyack herkese karsııı![]()
aaaa öylemı..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kısss elhamraaa yidim seniiiiklava:
elhamra da bana özelden mesaj attı hani bebek yateğını yaptırcakmışya
kızlara doğum hediyem olsun k.pederime yaptırırım diyorrr içine de taçdan
organik yatak yorgan takımı alcakmışşş delikafaduldendelikafadulden