2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni kedi tırmıkladığı için bi ay önce oldum tetanoz ama vururken hiç acımadı opuyorumnanaktan vurdurğu gün değil de ertesi gün biraz ağırlık hissi oldu o kadar hiç korkma kaydirigubbakcemile5

ben üzülüyorum sen gülüyosun nie güldünki.

ne gülüyosun yaamafoldumben
gülmeyin kuzuma
bakın bne gülüyommubilmiyorumkismile

bende ası olayından nefret edıyorum kan almak neysede ası canımı sıkıyo ama acımadı hıc..

ya aklıma ne geldi
lavmanmıdır nedir o iğrenç şeyi yapcaklar bize doğumdan önce:roflol:

cupsin
gözümden kaçmıyorsunn yawrum
bi kerede yaz katıl bize

kızlar az biraz işim var çıkarken belki girerim giremezsem çok öpüldünüz güzel annelerrrrrr
iyi akşamlarrrrrrropuyorumnanaktan

ve ve ve ve bana dua edin iyileşeyim artık yeter 4 gündürrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumben:Saruboceq:

ya aklıma ne geldi
lavmanmıdır nedir o iğrenç şeyi yapcaklar bize doğumdan önce:roflol:
ayy bende vc ye gıttım orda aklıma geldi:roflol:
TATLI TATLI ANLATIYORSUNNNNNNNNNNNNNNNNN:roflol:
mafoldumben
cupsin
gözümden kaçmıyorsunn yawrum
bi kerede yaz katıl bize
hıc bıseyde kacmasss
kızlar az biraz işim var çıkarken belki girerim giremezsem çok öpüldünüz güzel annelerrrrrr
iyi akşamlarrrrrrropuyorumnanaktan

güle güleee

ve ve ve ve bana dua edin iyileşeyim artık yeter 4 gündürrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumben:Saruboceq:

dualarım seninle yofrum

inanılmaz fransız hissettim kendimi :gitme: eyvahedigeldismile lavman da neyin nesii.. bi bakayım netten :1no2:

ayyyyyyy pek hayırlı bişi gibi görünmüyooo eyvahedigeldismile yapıcaklar mı gercekten neden ki alsanaalsanasmile

bütün gün yatıp tembellik yaptım da..bilg açık olduğu için hep burda gözüküyorum.işyerinden giremiyordum, bu hafta evdeyim.bugün dra gidip rapor aldım bu havada işe gidip de hasta olmayayım diye sağollsun daha ben demeden sana rapor yazalım karda düşmek de düşük tehlikesidir dedi ve 5 günlük rapor yazdı.ve ptesiye kadar evdeyim.süper oldu.biraz dinlenicez kızımla.ama bu arada kilo da alıcaz heralde.evde olunca hep bişeyler yemek istiyorumlmaz:

slmmm kızlarrr dr a gittim 3 lü test iyi çıktı çok şükür ama bacaksız babasına çekmiş inat göstermedi cinsiyetini off 1 ay sonraya kaldı ümitlerrr

inanılmaz fransız hissettim kendimi :gitme: eyvahedigeldismile lavman da neyin nesii.. bi bakayım netten :1no2:

ayyyyyyy pek hayırlı bişi gibi görünmüyooo eyvahedigeldismile yapıcaklar mı gercekten neden ki alsanaalsanasmile
elhamranın soledıgı herseyımerak etme:roflol:
slmmm kızlarrr dr a gittim 3 lü test iyi çıktı çok şükür ama bacaksız babasına çekmiş inat göstermedi cinsiyetini off 1 ay sonraya kaldı ümitlerrr

testınız ıyı cıkmıs cok sukur.
cınsıyet ıcın bır aydan once bı kacamak yaparsın

şimdi dizlerini büküyosun
ayyy annatamıcam dae:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…