2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de sormuştum ama konuşuldu herhalde kimse cevap vermedi senağlama "jane" marka park yatakta indirim vardı bi sitede 225 den 99 a inmiş.. kafamçokkarıştı ama nasıl hiç bilmiyorum.. bilen hakkında fikri olan bilgi verir miiiiiiii?????

zaten konuşmalar hep araya kaynıyo. ben duydugum ucuzlukları hep yazıyorum hepımız yararlanalım dıye ama kaynıyo böyle şeyler. o marka hakkında bır bılgım yok ama araşıtrayım fıyatı ıyıymış datlım

(arkadaşlar merhaba, az evvel doktordan geldim, idrar yolunda bol lökosit çıktı((bu hafta 22.haftanın içindeyiz,doktor antibiotik verdi, hamileliğin 12.haftasında da yaşamıştım bu durumu, tereddür ediyorum antibiotikten, ne yapsam sizce ya(((((

herkese ii akşamlar canım geçen hafta bende de lökpsit fazla çıktı doktorum tek kullanımlık bir toz ilaç ile antibiyotik verdi toz olan ilacı içtim antibiyotiği kullanmadım bol bol su içtim 2 günde geçti sasna tavsiyem ılık ılık bol su içmen geçmiş olsun şimdiden

canım benim sana da geçmiş olsun, bana alfoksil antibiotik verdi, bu enfeksiyonlar erken doğuma sebep oluyomuş, korkuyorum , antibiotik kullanmaya da korkuyorum, su içiom hep, günde mutlaka 3 litre, ama ilacı 5 gün kullanıp haftaya gel dedi ya

pişt napıyosun bakim sen buralarda
gene mi idrar yolu enfeksiyonu oldun. bende oldum geçen hafta. ilaç verdi o da yeni bitti
mutlaka ilacınızı kullanın. enfeksiyon ilaçtan daha zararlı

selam ahuhayat, archimim .)))) nasılsınız bakalımm

uyy dileğim gelmiş. kımse cvp vermıo bana ya (( napıosun nasıldın bugun.dun halszdim demiştin :)

pek keyfi kalamdı buraların zaten canım seni gördüm hemen cevaplayım dedim yoksa ölesine girmiştim dünkü halsizlik yok ama tansiyon düşük buğün sağlık ocağındaki kadın doktorunla konuş önemli bi durum olabilir dedi bakalım 5ini bekliyoruz

park yatak yeni doğum yapan yengem aldı iki günde kırıldı bende alıcaktım onların yatağının son durumunu görünce vazgeçtim zaten doğru dürüst sallanmıyır çocuklarda çok sallanmayan yatakta uyumuyor ben şöle iyi sallanan küçük bişey alıcam fiyatlar genelde aynı her yerde pek bi değişiklik yok ama benim tavsiyem görmeden almayın internetten bakmak yakından görmek gibi olmuyor

hayırlısı olsun canım ikimizde ayın5ini iiple çekiyoruz... ilk söyledğinde aynı fikirdeim. bazen kafama takılanları sormak için giiriyorum .ondada cvplayan yok. Neyse yine ikimiz varız herhalde.ben cıkayım uzanayım.görüşrüz yine olumunekankayizsmile

ben alıştım varda yok ama yoklara sende alış canım boşverrr burayya biraz kafa dağıtmak için giriyorum daha çok kafam dağılıyor paylaşamıyorum bile düşündüklerimi önemli bi durum olsa kimse okumuyor yada okumamazlıktan geliyor yazılarını istisnalar kaideyi bozmaz tabi

DILEKKKK nasilsin canim? noldu niye halsizsin?

leylaaaaaaaaaaaa tatlımm al işte bi istisna daha geldi seviyorum sizi ya sizde olmasanız girmek bile istemiyor canım opuyorumnanaktan iyim tatlım ama tansiyon problemim var ya buğün sağlık ocağına gitttim büyük 9 küçük 5 doktorunla konuş dedi hemşire aşıyıda bi doz olucam bu tetonoz aşısını çünki en son 3 sene önce olmuştum öle işte bendkş gelişmeler böle sen nasılsın varmı bi sıkıntın tatlımopuyorumnanaktan

haklısın canım. boşverelim napalım bizde cvplayana cvp yazarız :)))) çıktım ben bu sefer mucks

öncelikle geçmiş olsun a.s.
cvp verdiğin için tşkler.. kaydirigubbakcemile5 çoğumuz benim gibidir diye tahmin ediyorum herşeyi olsun hemen olsun istiyorum bilmiyorumkismile ama dediğin gibi bakmak lazım sanırsam..

canimsin yaa
tansiyondan pek anlamam ben tansyonun dusuk mu cikti senin simdi?
bi de bu tetonoz asisi ne onu bilmiyorum sanirim burda yok.
ben de iyiyim ama bacaklarim agriyor,geceleri kramp giriyor ona uyaniyorum.
bazen ates basmasi oluyor.
bu gibi seyler iste ama genel olarak iyiyim.
haklısın canım. boşverelim napalım bizde cvplayana cvp yazarız :)))) çıktım ben bu sefer mucks

cikiyor musun canim? gorusuruz kendine ve melegine iyi bak

ne demek canım yardımcı olabildğiysem ne mutlu bende bi tane beşik gördüm netten tesadüfrn bi mağzada gezinirken aynı beşği bizzat kendim gördüm inna okadar şaşırdımki
resimdeki nerdeee gerçeği nerde o kadar alalede bişeymiki adeta şaşırdım sipariş verip evimde ıo beşiği görseydim çok pişman olurdum heralde işte ızman anladım görünüşe aldanmamak gerektiğini hem ne kadar sağlıklı netten alışveriş görüp bizzat almak gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…