• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayrola canımm.. amaan kayna degıl mı hepsı aynı.
onları onemsememeyı ögrenmeye ıhtıyacımız var işte.
yoo bugun aksıne cok eglencelı bı gun gecırdım o nerden cıktı

ys canım dılek bıraz sıtem ettıde sende susmak benım gelmemımı bekledınınz deyınce
dedım bır sorunmu var :ecrin_bebek:

sanada daemoncum kendınıze ıyı bakaın bende kacıyorum kızlar koskocaman öptüm hepınızıŞeniz

kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 4.5 aylık hamıleyım karnım cok az şişti.Ama 5 kilo aldım.Bazı anneleri görüyorum benimle aynı ayda olanlar var onların karınları baya bi şişmiş benimle aynı ayda olan hamile varmı fiziksel durumunuz nasıl cok merak ediyorumbilmiyorum...

geldimmm leylaaaa :))) ya benim bu koçişte ikinci bebek arada ilgi gödtermek gerekiyor :))
leyla fecadeki resmin çok hoş çıkmış gobişde güzel dicem ama resimde öle diyorsn ççıkmadımı hiç canımyaa

kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 4.5 aylık hamıleyım karnım cok az şişti.Ama 5 kilo aldım.Bazı anneleri görüyorum benimle aynı ayda olanlar var onların karınları baya bi şişmiş benimle aynı ayda olan hamile varmı fiziksel durumunuz nasıl cok merak ediyorumbilmiyorum...

hosgeldin canim,karnin yeni yeni cikmaya basliycaktir.hem bunyeden bunyeye fark var.herkeste ayni olacak diye bir kural yok ki.benle ayni aydan gidenlere gore benim de karnim kucuk.manyakca ama ben buna seviniyorum cunku kocaman gobek hic sevmiyorum. :) bebegin gelisimi normalsa bi sorun yok canim.

hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun
2010 haziran annelerinin göbüşleri diye topic var canım, oradan göbeklerimize bakabilirsin yerimseniben

geldimmm leylaaaa :))) ya benim bu koçişte ikinci bebek arada ilgi gödtermek gerekiyor :))
leyla fecadeki resmin çok hoş çıkmış gobişde güzel dicem ama resimde öle diyorsn ççıkmadımı hiç canımyaa

hosgeldin canim. evet kocalar oyledir/koca bebeklerimiz :)))
evet canim resimde oyle cikmis yaa yemek yedik belki ondandir ya da ne bileyim :))
gobek var ama o kadar kocaman degil biraz kucuk :)

daemoncum face-de misin?goremedim de seni.bisey danisacam sana.face-ye gel cabukkk

hoşğeldin senaycım karnın erkenden çıkmaması iyi boşver daha sonra istesende durduramıcaksın şişmesini kaydirigubbakcemile3 ama 5 kilo aldım dedin nerene aldın kız o kiloları delikafadulden ama işin şakası bi yana normal canım benimde çıkmadı çıkmadı birden çıktı bende kafama takıypdum neden çıkmıyor diye merak etme bazılarının iç karnı geniş oluyormuş bebek ne kadar büyüsede hemen karnı çıkmayabiliyormuş bu arada cisnieti nedir bebişinin

ben geldimm kızlar yineee dizi izliodum da bitmiş :))) ipeğim baya bi tekmeledi bu aksam ya cok mutlu oldm esime söylüyorum nasıl neşeneliyo :)))))

leylaaaaaaaaaaaaaaa kızzz senin bbeiş kız değilmiydi anacımmm bi arkadaş erkek diye hatırlıyomuşta senin bebişi bende kararsız kaldım sonradan bi değişiklilkmi oldu yoksa bilmiyorumkismile

Şubat annelerinden 31 aralıkta doğuran bile var kızlar mafoldumben

Back
X