• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam iki ay erken doğarsa aboooo... Halim nece olur o kadar rahatım ki hiç bişi almıyorum son ay alırım diye. Korktum birden...

anam iki ay erken doğarsa aboooo... Halim nece olur o kadar rahatım ki hiç bişi almıyorum son ay alırım diye. Korktum birden...

sus kız alah korusun .. gerci evet nolcagmız belli değil ama insallah erken olmaz :S

ya dışardan bi sürü siren sesi geliyor bi yerimi yanıyor dedimö içim ürperdi bilmiyorumkismile

ölmesin tabi kocam üzülür sonra :gitme: ama bana bişey yazmmaşsınki cevapsız bırakayım kuşumya ne bağıryon ağlarım ama hee :gitme:

tamam qis şaka ettim ağlama hemen hazırsın ne alıngan oldun yawss sen doğur artıkında eccük alınma dediklerime :D of ya sorunmuzu yazız cvp yok geyik yapıoz cvp yok ohooooooooooooo
kafamçokkarıştı

herkeze günaydınn dicek ama benden başka kimse yokk neyse gelen herkeze günaydınnn

günaydınnnnn
offf yine geldik işe
şu tatiller ne cabuk bitiyo yaa
bugün de geçmek bilmez şimdi

off sormaa kava kapkaranlık içim karardııı olmuyor böyle yaa 79 geçsinn artıkkk

hmm sen 32. haftada cıkacaksın izne dimiiii..
ay geçmiyo günler valla poff

32. haftamda hatta belki daha erken burda birini yetiştiriyorum yerime 1 şubatta başlıcak neyseki gelmesi yi oldu iyice psikolojim bozulduu resmen hergün gün sayıyorumm oda burda yalnız çalıştığım için ama özge çok zor hareket alanamız yeterli değil kilo alıyorum bu yüzdenn doktor yürüyüş verdi her gün yapamıyorum hava soğukk

32. haftamda hatta belki daha erken burda birini yetiştiriyorum yerime 1 şubatta başlıcak neyseki gelmesi yi oldu iyice psikolojim bozulduu resmen hergün gün sayıyorumm oda burda yalnız çalıştığım için ama özge çok zor hareket alanamız yeterli değil kilo alıyorum bu yüzdenn doktor yürüyüş verdi her gün yapamıyorum hava soğukk
aynen canım aynen valla
bütün gün oturuyorum
buzz gibi hava yürüsem donarım
ay noolcek halimiz bilmiyom

aynen canım aynen valla
bütün gün oturuyorum
buzz gibi hava yürüsem donarım
ay noolcek halimiz bilmiyom

bende bilmiyorum ama bu yıl resmen nefret ettim kış tan bizim halimize bin şükür dışarda kalanın fakir olanın vay haline ALLAH yardımcıları olsun

karnımm bir kaşnıyor ki kızlar sonra bakıyorum pul pul olmuş krem sürmeden rahat ettirmiyor

bende bilmiyorum ama bu yıl resmen nefret ettim kış tan bizim halimize bin şükür dışarda kalanın fakir olanın vay haline ALLAH yardımcıları olsun
aynen..
ben calışmadan duramam diyen insan, çalışmaktan nefret ettim yaa..
evet dışardakilere Allah yardımcı olsun.. su havalar biraz yumusasa bari.
insanlar yakacak bulamıyor..
ay evet ya herşey için çok şükür..

Back
X