- Konu Sahibi daemon
- #39.641
Şubat annelerinden 31 aralıkta doğuran bile var kızlar mafoldumben
:S noldu nie üzülyon :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şubat annelerinden 31 aralıkta doğuran bile var kızlar mafoldumben
hu huuuuuu herkes sustu yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anam iki ay erken doğarsa aboooo... Halim nece olur o kadar rahatım ki hiç bişi almıyorum son ay alırım diye. Korktum birden...
burdayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
susssssssss edepsizzzzzzzzzzzzzz beni cvpsız bırakıyonkaynanan ölmesin e miiii
![]()
ölmesin tabi kocam üzülür sonra :gitme: ama bana bişey yazmmaşsınki cevapsız bırakayım kuşumya ne bağıryon ağlarım ama hee :gitme:
ölmesin tabi kocam üzülür sonra :gitme: ama bana bişey yazmmaşsınki cevapsız bırakayım kuşumya ne bağıryon ağlarım ama hee :gitme:
hmm sen 32. haftada cıkacaksın izne dimiiii..off sormaa kava kapkaranlık içim karardııı olmuyor böyle yaa 79 geçsinn artıkkk
hmm sen 32. haftada cıkacaksın izne dimiiii..
ay geçmiyo günler valla poff
aynen canım aynen valla32. haftamda hatta belki daha erken burda birini yetiştiriyorum yerime 1 şubatta başlıcak neyseki gelmesi yi oldu iyice psikolojim bozulduu resmen hergün gün sayıyorumm oda burda yalnız çalıştığım için ama özge çok zor hareket alanamız yeterli değil kilo alıyorum bu yüzdenn doktor yürüyüş verdi her gün yapamıyorum hava soğukk
aynen canım aynen valla
bütün gün oturuyorum
buzz gibi hava yürüsem donarım
ay noolcek halimiz bilmiyom
aynen..bende bilmiyorum ama bu yıl resmen nefret ettim kış tan bizim halimize bin şükür dışarda kalanın fakir olanın vay haline ALLAH yardımcıları olsun