• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarrrrrrrrrrr
geçmişi şöyle bi okumaya çalışıyorumda çoğu arkadaşımız konuştukları konuların görmezden gelindiği yada önemsenmediği kanısında, yazışmalarımız arada kaynıyor diyorlar...
Bende böyle bir durumun yaşanmaması için yeni bir Haziran anneleri ile ilgili topik açıp bebeğimizle ilgili tedaviler,sorunlar ve soruları orada paylaşalım diyorum nedersiniz???

Benmkine de kayınvalide bakıcak ama şimdiden böle tutkunuz
ÇAlışmaya başlayınca burda hep beraber ağlarız heralde :gitme:

bütün arkadaşlarım hele ilk zamanlar ağlaya ağlaya işe gidiyolarmış senağlama sanırım epey zorlanıcaz :gitme: :gitme: benimkine kayınvalidem bakıcak en azından emin ellerde diye içim biraz daha rahat olur heralde bilmiyorumkismile

dün sen uyumaya gittin ya ben o sırada bir liste attım ama dur neyse arama simdi aklıma gelenleri yazayım buraya .. he ayrıca ben otobüsle gelicem ya sen beni karşılayacaksın dimi?çünkü dergiler ağırlık yapar ben tek taşıyamam o kdr yolu eyvahedigeldismile
1)anne-bebek2)kadın-moda3)fotoğraf4)yemek5)elişi örgü6)edebiyat7)spor (eşin için isteyebilirsin fb bjk gs dergisi ya da araba falan)8)dikiş-bakış9)ev dekorasyon aklıma bunlar geldi su an için.bana bu kategorilerdeki çıkardığımız dergiler gelir her ay numune olarak.ben de sizlere getireyim istedim hediye olarak canım..
hee bu arada taşımama yardım edeceğin için sana 2 dergi birden yerimseniben.
2
tabi canım gelecem gelmez miyim.. meydandan alırım seni..
önceden bi resmini gönderirsin de tanırız birbirimizi
kaydirigubbakcemile3

ben
1-anne bebek istiyom
2-kadın-moda ya da ev dekorasyon farketmez
delikafadulden

ya bende çalışmaktn sıkılmadım ısrarla calısmaya devam etmek ıstıyorm kocam calısma dedıgı halde ama cocguma kayannamn bakacagı nı dusunnce cok urkuyorummm:(

Marya süper fiikir kız delikafadulden delikafadulden delikafadulden
BEn zaten renkli ultrasona hiç girmedim
Gittğim hastanede yok sanırım, başka hastaneye gtmeyi istiyodum olmazsa öle yapim sempatiksalakcinni

Ohhh yalnız değilmişim yaşasın kaydirigubbakcemile3
ayy evet ben de şimdiden nası bırakıp gideceğimi düşünüyorum bilmiyorumkismile

Şimdiden bunun stresine girmeyin cnm. Belli mi olur bi bakarsın çalışmak zorunda kalmazsın. Hem ne kadar zor olursa olsun alışıyo insan benim kız 3 aylıkken kreşe başladı. İlk dişi orda çıktı oturmayı orda öğrendi. Napalım o zaman çalışmak zorundaydım.

selam kızlarrrrrrrrrrr
geçmişi şöyle bi okumaya çalışıyorumda çoğu arkadaşımız konuştukları konuların görmezden gelindiği yada önemsenmediği kanısında, yazışmalarımız arada kaynıyor diyorlar...
Bende böyle bir durumun yaşanmaması için yeni bir Haziran anneleri ile ilgili topik açıp bebeğimizle ilgili tedaviler,sorunlar ve soruları orada paylaşalım diyorum nedersiniz???

Ya aslında fena fikir diil ukla ama konu ciddiden geyiğe geyikten ciddiye geçiveriyor aniden yani ne derece işe yarar ki? Kendimizi tutabilirmiyiz acep alıştık bikere. bilmiyorumkismile

selam kızlarrrrrrrrrrr
olur uklacım
ama mantık yine aynı olmayacak mı?
çok bölünme yaşamayalım sonra da..
bu kdr kalabalıkta bazı şeylerin arada kaynaması çok normal bence
sonuçta biz burada da birçok konuda tartışıp fikir alışverişinde bulunuyoruz..
burası sayesinde her konuda bilgi sahibi oluyorum ben

selam kızlarrrrrrrrrrr

olabilir uklacım

Ohhh yalnız değilmişim yaşasın kaydirigubbakcemile3

Şimdiden bunun stresine girmeyin cnm. Belli mi olur bi bakarsın çalışmak zorunda kalmazsın. Hem ne kadar zor olursa olsun alışıyo insan benim kız 3 aylıkken kreşe başladı. İlk dişi orda çıktı oturmayı orda öğrendi. Napalım o zaman çalışmak zorundaydım.

Ya aslında fena fikir diil ukla ama konu ciddiden geyiğe geyikten ciddiye geçiveriyor aniden yani ne derece işe yarar ki? Kendimizi tutabilirmiyiz acep alıştık bikere. bilmiyorumkismile
haklısın maryacım
şimdiden düşünmemek lazım
zamanı gelince düşünürüz bol bol
bilmiyorumkismile

tabi canım gelecem gelmez miyim.. meydandan alırım seni..
önceden bi resmini gönderirsin de tanırız birbirimizi
kaydirigubbakcemile3

ben
1-anne bebek istiyom
2-kadın-moda ya da ev dekorasyon farketmez
delikafadulden

ben karanfil takacaktım yakamaaa amaaa foto da yollayabilirim o da olur zemuszemus

ya bende çalışmaktn sıkılmadım ısrarla calısmaya devam etmek ıstıyorm kocam calısma dedıgı halde ama cocguma kayannamn bakacagı nı dusunnce cok urkuyorummm:(

ayyy güldürdün beni delikafadulden ofistekiler bakıyo bu manyak niye gülüyo diye..

selam kızlarrrrrrrrrrr
bende böyle bir durumun yaşanmaması için yeni bir haziran anneleri ile ilgili topik açıp bebeğimizle ilgili tedaviler,sorunlar ve soruları orada paylaşalım diyorum nedersiniz???

bencede olabılır.ama burdan haber verırsınız demi kızlar oyle bı topık olduğunda.

canım benım anladım şimdi.Bu sefer gıttığınde bellı olur kesın.Ben 15 gunde bı gıdyosundur dıye duşundum.Benımkıde uğraştırdı çok.Hastanelerde akşam 19,30da bı gıdıyoduk 2-25 saat
hanımın keyfını beklıyoduk gormek için sonra bı daha ultrasona gıdıyoduk yıne kapalı.Bi ara 3 gunde bı gıttık görmemeişlikten aman belli olsun diye.Arıyoduk doktorumuzu gelelımmi diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Sonunda gosterdı bızım kız.canım doktorda rahatladı bizde rahatladık.Ama o ne zaman ısterse o zaman gosterdı yani.Şimdide aksıne mal meydanda mısalı açıyo hep.Hatta babasından yuz gorumlüğü aldık.Dedim Hediyemizi al göstercekkaydirigubbakcemile3 ve gosterdı o gun.Benımkı tam rüşvetçi yani.Bizde sadece 3tane çıkmış gostermeyen 2sı kız biri erkek çıktı hatta sonra 1 kız daha eklendı.Bu gostermeyenlerın genelı kız oluyo dedi doktor bızeopuyorumnanaktanEn önemlisi sağlık canım Öğrenırsın inş.Bende merakla beklıyorum senınkının cınsıyetını

Kiz muhtesem fikir, bizde babamizdan yuz gorumluk istesek gosterir belkim. :roflol:

ayyy güldürdün beni delikafadulden ofistekiler bakıyo bu manyak niye gülüyo diye..

ama vallahi yaaa tama guzel cocuk bakarda ugrasamam bilmşlklerıyle heralde bıde sıkıntılı sorunlu bıgun surt yaapr bıgun nıye coccuuu getrmynz der offf offf işim zor kıssss:(

gerçi ben de elince koca dergilerle gelen birini görünce tanırım herhalde..
sen beni resmimden tanıyon dimi
bilmiyorumkismile

evt canım tanırım ben seni elimde posetler olacak dergileri o sekilde taşıcam sen ordan anlayamazsııın yazıkkiiiiiiii..ben sana foto yollarım mail adresin ne bana özelden yaz onu ok cnm

Kiz muhtesem fikir, bizde babamizdan yuz gorumluk istesek gosterir belkim. :roflol:

Canım bidaha gittiğinizde kesin belli olur.Oyüzden görümlük iste kaçırma fırsatıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X