Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese...
Hemşerim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun... nice mutlu yıllara inşallah kızınızla birlikte :) bakalım akşama ne süprizler bekliyor sizi belki de birazdan bir demet çiçek gelir işyerine opuyorumnanaktan
günaydın pembemavii günaydın sensii...
ben çalışmaktan dolayı mutsuzummmm
Canim cosmo nasilsin, hayirdir ne kontrolun var test icin mi yoksa oylesine mi.
Günaydınnnnn kızımın teyzeleri nasılsınız bakalım a.s.
İyiyiz kuzummmm :1hug: 3 lü testten sonra Doktor bugune randevu verdi gel diye
Sanırım sadece kızımı takip içindir. Bi sıkıntımız yok hamdolsun :1rolleyes:
Kızımın çok oynak olmasından başka kaydirigubbakcemile3
Oh ne guzel yaa, bizimkinin de ne cinsiyeti belli ne varligi. Gizli ajan gibi mubarek. :roflol:
gunaydn guzel haberlerle gelırsın ınss
Oh ne guzel yaa, bizimkinin de ne cinsiyeti belli ne varligi. Gizli ajan gibi mubarek. :roflol:
Bugun kontrolümüz var biizm birazdan gidip randevu alıcam opuyorumnanaktan
Kızımı görücem :dance: :dance:
ne güzeeeeeeeellll
Oh ne guzel yaa, bizimkinin de ne cinsiyeti belli ne varligi. Gizli ajan gibi mubarek. :roflol:[/Q
Canım ya nasıl belli değil senın cınsıyetı anlamadım 18 haftadan sonra gormemek mumkun değil dıyo doktorlar.benımkıde kapatıyodu ayaklarıyla.Ama 16 haftada bellı oldu ve olmasa bıle 18de kesın anlarız dedı doktor.Merak ettım senınkı nıye bellı değil.Bide dun doktora gıttım.Hareket etmıyo dıye endişelenıyodum .O hissettığım küçük kıpırtılar hareketıymış.ve erken dedı doktor.Kızım nasıl hareketli içerde bale yapıyodu resmen.Bi ara 360 derece dondu gözümüzün önünde ve çok mutlu oldum kızlar.