2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bitsin bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaa ne kasfet bir gün sevmiyorum kışııııııı

hangilerii?? bende bir iki tarif var ama denenmiş bişeyse daha iyi kaydirigubbakcemile5

lavanta
badem
kakao
menekşe
kayısı
gliserin
fındık
bunları aldım karıştırdım sürüyorum denenmiş bişi bu cildin eğer çok çatlak oluşmasına izin veriyorsa en aza indiriyormuş.

kaşımamak lazımmış çatlaklar kaşıntıyla oluyomuş elbisenin üstünden yavaş yavaş okşar gibi yap bari dayanamazsan benimde tam göbeğim kaşınıyo ara ara
ne okşayabiliyorum ne kaşınabiliyorum zaten iş yerindeyim akannehir

kızımmmmmmmmm pes yani haziran bitti tee oralaradamı yetiştinnn
sen renk söle yawww sordum yaaa aaaaaaaaaaa dellendirme lem benii:mymeka:

evet o benımopuyorumnanaktan

ivet yaa sevgi kelebeğiiiiii
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol:

lavanta
badem
kakao
menekşe
kayısı
gliserin
fındık
bunları aldım karıştırdım sürüyorum denenmiş bişi bu cildin eğer çok çatlak oluşmasına izin veriyorsa en aza indiriyormuş.
:1shok: yaaaaa bende yapammm ben kakao ve badem bide bebe yağı diğerlernide ekleyimm

ya ben kaç numara şiş alayım söyleyin hepinizi şişlerim yoksaa

lavanta
badem
kakao
menekşe
kayısı
gliserin
fındık

peki bazıları yıkanıyo, bazıları kalıyo.. bu nasıl kullanılıyoo bilmiyorumkismile bi de hep aklıma takılıyo bu badem yağı tüy falan arttırmıyomu hani saça kaşa falan da sürülüyo ya bilmiyorumkismile

Bebek Giysileri Alırken

Kullanımı kolay ve pratik bebek kıyafetleri seçmenizi tavsiye ederiz.

Giysiler makinede yıkanabilir olmalıdır - elde yıkamak için ne zamanınız ne de sarfedeceğiniz gücünüz olacaktır.
Yumuşak (pamuklu gibi) doğal kumaşlar bebeğinizin cildi için birebirdir.
Body'ler bebeğinizin bezinin kaymasını engeller ve bebeğinizi daha sıcak tutar. Bebeğinizin bezini değiştirmek kolaylaşır.
Birçok bebek yüzlerinin örtülmesinden nefret eder, geniş yüzü kapatmayan tarzda kıyafetler almaya dikkat edin.
Parmaklı eldivenler, elleri parmak için yapılan boşlukların içinde sıkışabileceği için elverişli değildir. Parmaksız eldiven tercih edin.
Çorap, tayt ve botlarının hafif bol olmasına dikkat edin.
Yeni doğan bebeğiniz için 0-3 yaş arası satılan bebek giysileri alın, yenidoğan giysileri almaktan daha pratiktir.

kaşa saça sürülen acı badem yağı diye biliyorum bu acı değil normal badem

naber kızlar nasılsınız
bugün evdeyim işe gitmedim
grip olmuşum sinüslerim de azmış
baş ağrısı öldüm anca kendme geldim de
bi bakim kızlaa dedim herkesler iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…