- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #40.341
hangilerii?? bende bir iki tarif var ama denenmiş bişeyse daha iyi kaydirigubbakcemile5
evet o benımopuyorumnanaktankanatsız yardım meleği
ayy bitlencezz yakındaaa yağlanmaktann
ayy bitlencezz yakındaaa yağlanmaktann
ne okşayabiliyorum ne kaşınabiliyorum zaten iş yerindeyim akannehirkaşımamak lazımmış çatlaklar kaşıntıyla oluyomuş elbisenin üstünden yavaş yavaş okşar gibi yap bari dayanamazsan benimde tam göbeğim kaşınıyo ara ara
bitsin bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaa ne kasfet bir gün sevmiyorum kışııııııı
kızlar ya ölüyorum göğüs kaşıntısından offffffffffff deli oldummmm
offfşş sıkılıyom
geçmedi bugün
bitsin bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaa ne kasfet bir gün sevmiyorum kışııııııı
ben gelim okşiiim kaşiimm aklinialirimsmilene okşayabiliyorum ne kaşınabiliyorum zaten iş yerindeyim akannehir
ne okşayabiliyorum ne kaşınabiliyorum zaten iş yerindeyim akannehir
kızımmmmmmmmm pes yani haziran bitti tee oralaradamı yetiştinnnukla ozelden atamıyorum canım ne rengı bu ..
600 sn beklemen gerekıyor. eylul annelerıne lıste ıcın yardım edıyorumda o yuzden dure yetmıyo ozele..
ayrıca tahmın ettıgım seyse o sadece bı saka ona gore
laelaelaelaelaeevet o benımopuyorumnanaktan
ivet yaa sevgi kelebeğiiiiii
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:
:1shok: yaaaaa bende yapammm ben kakao ve badem bide bebe yağı diğerlernide ekleyimmlavanta
badem
kakao
menekşe
kayısı
gliserin
fındık
bunları aldım karıştırdım sürüyorum denenmiş bişi bu cildin eğer çok çatlak oluşmasına izin veriyorsa en aza indiriyormuş.
okşa okşa okşa ayy böle bi şarkı vardı bidekaydirigubbakcemile3ben gelim okşiiim kaşiimm aklinialirimsmile
mor diyorumkızımmmmmmmmm pes yani haziran bitti tee oralaradamı yetiştinnn
sen renk söle yawww sordum yaaa aaaaaaaaaaa dellendirme lem benii:mymeka:
lavanta
badem
kakao
menekşe
kayısı
gliserin
fındık
bunları aldım karıştırdım sürüyorum denenmiş bişi bu cildin eğer çok çatlak oluşmasına izin veriyorsa en aza indiriyormuş.
yok siklamen:dilcikar:mor diyorum
daemonum ben sempatiksalakcinni
laelaelaelaelae
:1shok: yaaaaa bende yapammm ben kakao ve badem bide bebe yağı diğerlernide ekleyimm
peki bazıları yıkanıyo, bazıları kalıyo.. bu nasıl kullanılıyoo bilmiyorumkismile bi de hep aklıma takılıyo bu badem yağı tüy falan arttırmıyomu hani saça kaşa falan da sürülüyo ya bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?