2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın aşkı memnu yokmu yaa fragmanı çıkmadı dahaaa

kızlar ya ölüyorum göğüs kaşıntısından offffffffffff deli oldummmm

benim işler yoğunlaştı ondan sustum

bende bugün gidip yün alcam yaaaa şişlee bu patikları hırkaları ve yelekleri kaç numara şiş ile örüyonuz ??

insan diilki onlar hayvanlar bile kıyamazlar yavrularınaklava:

kaşımamak lazımmış çatlaklar kaşıntıyla oluyomuş elbisenin üstünden yavaş yavaş okşar gibi yap bari dayanamazsan benimde tam göbeğim kaşınıyo ara ara

bende bugün gidip yün alcam yaaaa şişlee bu patikları hırkaları ve yelekleri kaç numara şiş ile örüyonuz ??

hepsinin ördüğün modele yüne göre değişir bebek yünleri genelde 3.5la örülüyor diye biliyorum. ama ben bebek yünüyle örmedim 7 ile ördüm

al bendende okadr uklacm kasıyamıyomda karsımda salak cocuk oturyr elımı atsm kafasını kaldrsa gorcek beni

ukla ozelden atamıyorum canım ne rengı bu ..

600 sn beklemen gerekıyor. eylul annelerıne lıste ıcın yardım edıyorumda o yuzden dure yetmıyo ozele..
ayrıca tahmın ettıgım seyse o sadece bı saka ona gore

kaşımamak lazımmış çatlaklar kaşıntıyla oluyomuş elbisenin üstünden yavaş yavaş okşar gibi yap bari dayanamazsan benimde tam göbeğim kaşınıyo ara ara

yaa benim de göbişim çok kaşınıyoo.. üstelik ben iyice kaşıyodum, annemler söyledi sakın kaşıma diye bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile şimdi az çatlak kremi falan sürüyorum onu sürerken geçiyo zaten kaşınması bayanssulusmile

ben aktardan 7 tane yağ alıp karıştırdım onu sürüyorum

kanatsız yardım meleği

ay bende bebe yağın içine kako ve badem yağııı

ayy bitlencezz yakındaaa yağlanmaktann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…