yeni_gelin bu mu kolay örülüyor?
cnm bu arada dişin nasıl oldu ağrın geçtimi?
kızlar iyi akşamlar herkese ben yemek yapmaya gidiyorum.hepiciğinizi seviyorum bebişlere ve kendinize iyi bakın
evt gerçekten göründüğü gibi değil çok kolay 3 akşamda bitti
fuarda ve pıt diye derken :1shok:
anam sen dıscısın dımıı..
yok yok antıbıyotıge basldık ama nerdeee gecmedı melet
bu da benim oğluşumun ki şimdi battaniyesini örüyorum
Dün akşam da haberlerde izledim. Zonguldak'ta üniversitede okuyan bir kız İstanbul'a ailesini ziyarete gelmiş. Ailesinin hamile olduğundan haberi yokmuş. Her nasılsa saklamış. Zonguldağa dönüşte otobüs yolda mola vermiş. Kız gitmiş tuvalette doğurmuş, bebeği de çöp kovasına atmış. Sonra tuvalete giren başka bir bayan fark etmiş bebeği.Sonra kamera kayıtlarından yakalandı kız.
Eşim de ben de donup kaldık. Nasıl hem molaya yetiştirmiş, hem o kadar kısa sürede doğurmuş, hazırlanmış ve tekrar otobüse binmiş diye.
ziperrrrrrrrrrrrr olmuş yaa ellerine saglıkkk
ben hıdrellez kızıyım annem o gün sabahdan akşama kadar gezmişş orda suyu patlamış tepecik hastanesnie zor yetiştirmişler beni ve hemencikte çıkmışımm anneme zerre kadar çekmedim annemde karın oyktu bende var annem tek bir çatlak oluşmamuş benim derim pul pul oldu bile annem dikişsiz emnim ben dikişli olcakk oyy anam oyyy
BÖYLE ANNECİK DİYE TABİR ETTİKLERMİZ VİCDANSIZLAR ALLAH BÖYLE BİR NİBETİ NASİP ETMESİNE RAHMEN BÖYLE YAPIYOR MADEM ATCAN ÇOCUĞU SOKAĞA DİYE ÇOCUK YAPIYON MADEM YAPTUIN NİYE KURTAJ OLMUYONN HEYY ALLAHIMM ÇOCUK DİYEE AĞLAYAN VARINI YOKUNU NU YOLDA HARCAYANLAR BU HABERLERE NASIL SNİR OLUYORDUR EMİNİMM BUNLAR HİÇ BİRŞEYİ HAK ETMİYORLARRklava:
aynen yaaa ama o habere çok sinirlendimmmgerçekten yaaa bu nasıl bi insanlıktır nasıl bi vicdandır anlamam yaaa
bi de evli olanlar aylarca bebek yapmak için uğraşırlar oysaki bir kere tecavüze uğrayanlar bi kere şeytana uyanlar hemencik hamile kalıverirler :)))) onu da anlamam
maşallah kaydirigubbakcemile5
darısı başımızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?