2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tickerfactory sıtesıdnen yapıp kullanıcı panelınde lıste bolune ypıstırıyosun.
Konunun uzmanı özge gelır bırazdan..

Günaydın kızlar aramıza yeni katılanlar var sanırım hoşgeldiniz

Daemon yazk kız kocana niye kahvaltı hazırlmaıyon adamcağza?
ıştahın yerinde maşşşşşşallaaaah ne gzüel..Bende eser yok iştahdan

kızlarrr 2 tane mart annesıde dogum yapmışşbilmiyorumkismile

ya bende bundan korkuyorum bebeğe birşey almadım daha .
allah korusun erken doğum yapsak çocuk dım dızlak ortada kalacak.
sıpalar erken doğmayın haa..klava:

Daemon yazk kız kocana niye kahvaltı hazırlmaıyon adamcağza?
İştahın yerinde maşşşşşşallaaaah ne gzüel..Bende eser yok iştahdan

AY KUZUM SABAH KALKIP KAHVALTI YAPMAKTAN NEFRET EDEN BI INSANIM NORALDE BU ZAMAN KADAR NE OKULA NE ISE GIDERKEN HIC KAHVALTI YAPMAMISTIM. UYANMAMIM ARDINDAN IKI SAAT GECINCE ANCAK KAHVALTI YAPABILIRDIM HAMILELEIGE KADARbilmiyorumkismile

kuşum allah korusun erken doğurmayalım tabide ama zaten erken doğurursak bebeğe aldıklarımız olmazki. Prametüre bebişler için olanlardan almak gerekir ozamanda

ayyy dımı ya o var bıde.
ayy evet ya hemen baslamak lazım artık hazırlıklara. vallahı cok korktumm ben bu erken dogum olaylarından..
ay bıde bebeklerı hastanede küvözde bırakıp gelmek zorunda kalıyolar erken anne olanlar.
Allah sabır versin:gitme:
hosgeldın zeynep

kuşum allah korusun erken doğurmayalım tabide ama zaten erken doğurursak bebeğe aldıklarımız olmazki. Prametüre bebişler için olanlardan almak gerekir ozamanda

doğru diyosun. aman sağlıklı olsunlarda alırız birşeyler.
bende çok korkuyorum erken doğumdan . bir de bir yerde okumuştum hamilelikte kanama geçirenlerde erken doğum riski olur diye
bende 1 ay kanamadan yattım. o yazı aklımdan çıkmıyor.

bırakıp gelmeyi hiç sorma. herhalde hastanenin camına yapışırım örümcek adam gibi.
el kadar bebe nasıl bırakılır. :gitme:

Kızlar daha öncede söylemiştim birkez daha hatırlatayım dedim. Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler isimli kitabı muhakkak alın. Süper bir kitap herşey ayrıntılı olarak var içinde tam bir danışma kitabı.Tavsiye ediyorum.

Archimim böyle şeyleri kafana takma, takınca sanki kendiliğinde çağırıyormuşuz gibi oluyor.

Bende da arkuat tipli rahim var, filmi çeken radyolog hamile kalsan bile erken doğum yapacaksın demişti. Doktoruma bunu söylediğimde şimdiye kadar kaç tane bu yapıda hastam vardı, hiçbiri bile erken doğurmadı dedi. O yüzden de pek takma her söyleneni, pozitif olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…