D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #40.701
hadiya okdr cııddımı valla ben dıbıne gıryrm nerdeyse işte klıma bakacaz alcaz buhaftalarda ama bu buhar makınası guzel bişiseee onuda hemen alcam soncta klımada havayı kurutuyor dıyorlar ..ofyaaa bu ısınma ne problem ızmrde ara bı soguk oldugu ıcın soba kursan zor vee fazla ufo az ve sıkıntılı dogalgaz yaygın diil
evet canım dae de açıklamış. rahmim kalp şeklinde.. içinde bir girinti var o nedenle bebek diğer tarafa pek gidemiyor. tek tarafı kullanıyor..
günaydın kızlaaaaaaaaarrr..canım senin ne sorunun var anlamadım ben sezeryan gerekebilir falan yazmışsın ya..
gunaydııınnngünaydın kızlar
:ecrin_bebek:
evet canım dae de açıklamış. rahmim kalp şeklinde.. içinde bir girinti var o nedenle bebek diğer tarafa pek gidemiyor. tek tarafı kullanıyor..
ikiz üçüz bebek mantıgı.. yeri dar yani biraz bebişin. ama doktor sorun olmaz dedi.
sezaryen de kesin değil.
bazen bu durumda normal doğum zor olabiliyor dedi. onu son aylarda anlarız dedi. bakalım
özge cok romantık o yuzden rahmı kalp şeklindebayanssulusmile
elhamraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ikiz üçüz bebek mantıgı.. yeri dar yani biraz bebişin. ama doktor sorun olmaz dedi.
sezaryen de kesin değil.
bazen bu durumda normal doğum zor olabiliyor dedi. onu son aylarda anlarız dedi. bakalım
insan saati kurar yawalsanaalsanasmileSelam kızlar uyumuşum bu saate kadar ya kızım kreşten gelmiş servis beni uyandıramamış babası işten gelip almış çıkarmış çocuğu rezilliğe bakar mısınız? Allahtan hamileyim diye kıvırıyom ama bence bu hamilelik diil direk sorumsuzluk. :kedi: Hadi durmayın paralayın beni de kendime geleyim.
ben de normal doğurmak istiyorum yaa.. :ecrin_bebek:ayyy minik kuşummmmolumunekankayizsmile
ciddimisin bebikomakannehir
aman boşver daemoşumuda kescekler senide kescekler
ben normal doğurcamaklinialirimsmile
ayyy minik kuşummmmolumunekankayizsmile
ciddimisin bebikomakannehir
aman boşver daemoşumuda kescekler senide kescekler
ben normal doğurcamaklinialirimsmile
günaydın kızlar
:ecrin_bebek:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/284575-kk-kart-uyelik-hakkinda.htmlselamlar.. Kızlar KKda pro üye nerden olunuyodu bi ara linki vardı ama silinmiş. bilen varsa linkini yollayabilir mi? a.s
ya kızlar benim de küçükken kuyruk sokumum kırılmıştı. şu günlerde çok ağrımaya başladı. doktor normal doğum yapamayabilirsin dedi banada.. başka benim gibi kuyruğu(!) kırık olan varmı?bilmiyorumkismile
maalesef dogru canım.
klımada dedıgın gıbı zararlı.
neysekı dogum yaza gelıyo
ılk zamnlar bu anlamda sıkıntı cekmıyceksın
ya kızlar benim de küçükken kuyruk sokumum kırılmıştı. şu günlerde çok ağrımaya başladı. doktor normal doğum yapamayabilirsin dedi banada.. başka benim gibi kuyruğu(!) kırık olan varmı?bilmiyorumkismile
yaaaa tam bir kabiliyet düşmanıyım dün eve giderken yüncüye uğradım bi sürü yün aldım renk renk yeleklik ve patiklik, bi patik öreyim dedim elime yüzüme bulaştırdımpatik yapmaya calısıyorumellerim acuduuu :S senin su en güzel masalımsın yazısını görünce kızıma masal isminimi koysam diyorum :)
efet cok sukur yaza gelcek bizim bebekler kışı hiç sevmicekler bence neyse belkı 1-2 sene sonra paramız olurda şöleeee gusel bi eve cıkarız eheeheh
evet evet zoom lu doğurcak dae sempatiksalakcinninerdesin sennnnalsanaalsanasmile
ya benı nıe kescekler yaaa ben canlı canlı dogurcam ıste catır catır zoom bılem yapıcaklar dimi ösgee
Yine mi güzeliz, yine mi çiçek?
Hamdolsun
Taze mi bitti topik
Canın sağolsun
Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek?
Hamdolsun
Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun
tabiki burdaki topik baska topik meze olanı ama olsssuuunn huuu kimse yok muuu?
gece çok genç, arzular şelale
haber etsek o yare
gelse bomonti'den
şereflendirse bizi
olsak teyyare
haydabree:teytey:
yaaaa tam bir kabiliyet düşmanıyım dün eve giderken yüncüye uğradım bi sürü yün aldım renk renk yeleklik ve patiklik, bi patik öreyim dedim elime yüzüme bulaştırdım
neden beceremiyorum benbilmiyorumkismile:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?