- Konu Sahibi daemon
-
- #41.361
aynen iste bende öyleyim.ilk zamanlari özledim.nasil bir uykuydu o..ben bgün erken de kalktım gündüz de uyumadım ki şimdi uyuyum diye hem de yorgunum misafir ağırladım belim kalçam acayip ağrıyo ama yine de uyku yokkkkkkkkk
ay negüzelllll zombiler cogaliyor yasasinBen de zombiyim wuvvvv korkun benden... guclubacismile
eylüllcüm nasilsin tatlim.kizlar nasil iyimi
leylacim nasilsin bitanem.editör olmussun tebriklerben geldiiiiiim
aynen iste bende öyleyim.ilk zamanlari özledim.nasil bir uykuydu o..
bende öyle canim.biraz fazla ayakta kalayim.maf oluyorum.sen birde 3 canlisin.kolay degil.Allah yardimcin olsunkızlar iyi çok şükür teyzesi ama artık yorulmaya başlıyoruz bu aya kadar iyi geldik maşallah şimdi de yine şükür ayakta durmadıkça sorun yok ama fazla bişey yapamıyorum hatta yemek yaparken bile ayaktaysam o akşam belim ağrıyo
kızlar iyi çok şükür teyzesi ama artık yorulmaya başlıyoruz bu aya kadar iyi geldik maşallah şimdi de yine şükür ayakta durmadıkça sorun yok ama fazla bişey yapamıyorum hatta yemek yaparken bile ayaktaysam o akşam belim ağrıyo
evet canım ya çok tatlıydı yattığım yerde uyuyodum sen nasılsın bebiş nasıl büyük güne az kaldı di mi cinsiyetim kesin belli olucak . inşallah Allah gönlüne göre hangisi hayırlısıysa onu versin.
bende öyle canim.biraz fazla ayakta kalayim.maf oluyorum.sen birde 3 canlisin.kolay degil.Allah yardimcin olsun
Kolay mı cnm. Sen iki kat yoruluyosundur. Enerjini alıyorlar.
Kanarya? Cinsiyet kesin değil miydi senin? Kız diye hatırlıyorum ama :kedi:
bebişim bu saatlerde kımıl kımıl.ay iyiyim zombicim sen nasilsin.ruh gibi geziyorum ortalikta.bugün extra 3 saat uykuyla dolasiyorumki erkenden uykum gelsinde yatayim diye ama yok.bebek nasil iyimi.
:1shok::1shok:Ben de zombiyim wuvvvv korkun benden... guclubacismile
ben geldiiiiiim
bebişim bu saatlerde kımıl kımıl.
o böle uzun sırelı tekmeleyınce benım mıdem eksıyor yaaaa
:1shok::1shok:
hosgeldınn..
eylüll nasılsınn
tesekkur ederim tatlim opuyorumnanaktanleylacim nasilsin bitanem.editör olmussun tebrikler
tesekkur ederim tatlim opuyorumnanaktan
iyiyim sen nasilsin?
sagol teyzesi cok sükür iyi bakalim.evt canim.haftaya persembe.amin eylülcüm.cümlemize insaallah.evet canım ya çok tatlıydı yattığım yerde uyuyodum sen nasılsın bebiş nasıl büyük güne az kaldı di mi cinsiyetim kesin belli olucak . inşallah Allah gönlüne göre hangisi hayırlısıysa onu versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?