2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kolay mı cnm. Sen iki kat yoruluyosundur. Enerjini alıyorlar.

Kanarya? Cinsiyet kesin değil miydi senin? Kız diye hatırlıyorum ama :kedi:

kizdi canim.ama drum kesin birsey diyemiyorum kiza benziyor deyince tereddütte kaldim.haftaya ayrintili ultrosona giricemde orada kesin birsey söylerler insaallah.

bende kacıyorumm kızlar.. sabahcılar erken gelmeyınce kızıyolar bana=))

azcık uyuyayımmm

TEBRİKLERRRRRRRRR canım hayırlı olsun
tesekkur ederim canim opuyorumnanaktan coksagol
eh ıste canım mıde yanması var bendede ozellıkle gec saatlerde baslıyo
bende deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mafoldumben
kızlar benim uykum yok ama pek oturamıyorum artık karnım batıyo sanki ben uyumaya çalışıyım biraz hepinize iyigeceler öptümmmmmmmmmmmm

iyi geceler canim.

Ya evet gerçekten havası güzel. Ama 6 yıldır kar görmüyorum mafoldumben Kızım 5 yaşında ve kar görmeden büyüyo. Yani dezavantajları da var. Ama bekleriz en kısa zamanda sizi de. Yaşanası bi yer...

kizdi canim.ama drum kesin birsey diyemiyorum kiza benziyor deyince tereddütte kaldim.haftaya ayrintili ultrosona giricemde orada kesin birsey söylerler insaallah.

maasaallah ogluna.benimkide bu hafta biraz daha hareketlendi.

Hmm... O zaman kız cnm. opuyorumnanaktan İkinci hamileliğindi sanırım dün forumu kurcalarken okudum eskileri çok üzüldüm yaşadıklarına. Ama ikinci hamileliğin olmasına rağmen hareketlerin artması geciktiğine göre nazlı kızın yolda. Allah gönlüne göre versin cnm. Sağlıkla doğsun..

bende kacıyorumm kızlar.. sabahcılar erken gelmeyınce kızıyolar bana=))

azcık uyuyayımmm

:)) alemsin yaaa
iyi geceler canim gorusuruz.

bende iyiyim canim.sadece uykusuzlukla bogusuyorum bu siralar,baskada sikayetim yok cok sükür bebek nasil

sabahlari erken kalk,gun boyu da uyuma.bak bakalim uykusuzluk cekicek misin. Denenmisdir :)))
bebek de iyi cok sukur kipir kipir :)

seninkinin cinsiyti neydi kanarya?ilk sayfaya useniyorum bakmaya :))
bebisin nasil iyimi?

kizlar asagiya bakiyorum da kimsecikler kalmamis bi marya var....
ben cikiyoruuum.
o zaman maryacim iyi geceler canim...gorusuuruz

bende öyle düsünüyorum.o yüzden,burada acikladim kizim geliyor diye.evt ikinci hamileligim.sagol maryacim.bende öyle duydum.kizlar gec hareketleniyormus.aminn canim seninde saglikla dogsun insaallah.
:)) alemsin yaaa
iyi geceler canim gorusuruz.

sabahlari erken kalk,gun boyu da uyuma.bak bakalim uykusuzluk cekicek misin. Denenmisdir :)))
bebek de iyi cok sukur kipir kipir :)
iste o yüzden bugün 3 saat uykuyla duruyorum erkenden uykum gelsin diye ama bak hala burdayim herkes uyudu ben uyuyamadimmafoldumben
dr kiza benziyor dedi canim,herhalde kiz büyük ihtimal

günaydın kızlaarrr

Son düzenleme:
Hala herkes uyuyor herhalde sabah 7 de kocamı gönderdikten sonra uyuyamıyorum . Eskiden kalma alışkanlık 3 aydır işsiz olmak böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…