- Konu Sahibi daemon
-
- #41.381
Kolay mı cnm. Sen iki kat yoruluyosundur. Enerjini alıyorlar.
Kanarya? Cinsiyet kesin değil miydi senin? Kız diye hatırlıyorum ama :kedi:
iyigeceler.grs eylüllcüm.öpt.....kızlar benim uykum yok ama pek oturamıyorum artık karnım batıyo sanki ben uyumaya çalışıyım biraz hepinize iyigeceler öptümmmmmmmmmmmm
maasaallah ogluna.benimkide bu hafta biraz daha hareketlendi.bebişim bu saatlerde kımıl kımıl.
o böle uzun sırelı tekmeleyınce benım mıdem eksıyor yaaaa
:1shok::1shok:
hosgeldınn..
eylüll nasılsınn
tamam canim belki bende gelirim sabah.uyursam tabi iyigecelerbende kacıyorumm kızlar.. sabahcılar erken gelmeyınce kızıyolar bana=))
azcık uyuyayımmm
bende iyiyim canim.sadece uykusuzlukla bogusuyorum bu siralar,baskada sikayetim yok cok sükür bebek nasiltesekkur ederim tatlim opuyorumnanaktan
iyiyim sen nasilsin?
tesekkur ederim canim opuyorumnanaktan coksagolTEBRİKLERRRRRRRRR canım hayırlı olsun
bende deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mafoldumbeneh ıste canım mıde yanması var bendede ozellıkle gec saatlerde baslıyo
kızlar benim uykum yok ama pek oturamıyorum artık karnım batıyo sanki ben uyumaya çalışıyım biraz hepinize iyigeceler öptümmmmmmmmmmmm
haklısın canım kendimi yaşlanmış hissetmeye başladım hemen nefesim tıkanıyo nineler gibi .kaydirigubbakcemile3 maryacım sen ne güzel bi yerdesin yazıda güzel kışıda güzel biz de çok istiyoruz ileride öyle bir yerde yaşamayı
kizdi canim.ama drum kesin birsey diyemiyorum kiza benziyor deyince tereddütte kaldim.haftaya ayrintili ultrosona giricemde orada kesin birsey söylerler insaallah.
maasaallah ogluna.benimkide bu hafta biraz daha hareketlendi.
bende kacıyorumm kızlar.. sabahcılar erken gelmeyınce kızıyolar bana=))
azcık uyuyayımmm
bende iyiyim canim.sadece uykusuzlukla bogusuyorum bu siralar,baskada sikayetim yok cok sükür bebek nasil
bende öyle düsünüyorum.o yüzden,burada acikladim kizim geliyor diye.evt ikinci hamileligim.sagol maryacim.bende öyle duydum.kizlar gec hareketleniyormus.aminn canim seninde saglikla dogsun insaallah.Ya evet gerçekten havası güzel. Ama 6 yıldır kar görmüyorum mafoldumben Kızım 5 yaşında ve kar görmeden büyüyo. Yani dezavantajları da var. Ama bekleriz en kısa zamanda sizi de. Yaşanası bi yer...
Hmm... O zaman kız cnm. opuyorumnanaktan İkinci hamileliğindi sanırım dün forumu kurcalarken okudum eskileri çok üzüldüm yaşadıklarına. Ama ikinci hamileliğin olmasına rağmen hareketlerin artması geciktiğine göre nazlı kızın yolda. Allah gönlüne göre versin cnm. Sağlıkla doğsun..
iste o yüzden bugün 3 saat uykuyla duruyorum erkenden uykum gelsin diye ama bak hala burdayim herkes uyudu ben uyuyamadimmafoldumben:)) alemsin yaaa
iyi geceler canim gorusuruz.
sabahlari erken kalk,gun boyu da uyuma.bak bakalim uykusuzluk cekicek misin. Denenmisdir :)))
bebek de iyi cok sukur kipir kipir :)
günaydın kızlaarrr
Günaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?