2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim vajinit olayı vardı; son gittiğimde dr artık 3 ay dolduğu için fitil yazdı 2 sefer kullanımlık.
şimdi geçti şükür.kaydirigubbakcemile5

ben geçen hafta girdim ayrıntılı ultrasona 88 TL verdim bebeğin herşeyini milim milim ölçtüler. Doktorum istedi girmemi herşeyi istiyor zaten benim doktorum. Cd vermediler ama sordum yokmuş gıcık oldum. benim 4 boyutlumuydu bilmiyorum 2.dereceden ayrıntılı ultrason dedi doktorum.

ne güzel düşünmüş annenler hem birden sıkışmamış olurlar :dance: şanslı bebişşş

ben ayrıntılı ultrasona girdim doktorum sölememişti ama ben netten ggerekli olduğunu okumuştum.bazı hastalıklara erken tanı konabiliyormuş mesela.cerrrahpaşada yaptırdım ben.100 lira bence ii arkadaşım 180e yaptırdı şişli de.

izmirde olsa kent derdim ama istanbulu hiç bilmem :) ama mutlaka giden birinden fikir al :CüvCüv: Allaha emanet gerçi ne olacağı bilinmez ama için inanılmaz rahatlıyo iyi şeyler duyunca :ecrin_bebek:

yok be kuşum o kent bizim butun tanadıkları kazıkladı
olmadık sebebler soyleyıp
bazı tetkiklere zorluyolar ınsanları
para ıcın çıldırıyo kent

ay senin şu lafların beni öldürüyooooooooorrr kaydirigubbakcemile3 zortumun ilgisi

ay böle sinirle içimden geliyo onnar

selam kızlarr..topıcı geç bulsamdaa bende geldim...yalnız herkes kaynaşmış durumdaa burda..ben yabancı kaldım:)

sağlıcakla bebişlerimizi alırız inş. kucağımıza

Hoşgeldin xtubisx

bana geçen gün gelmişti hamileyim diye arkadaşlarım hep bu tip mailler yolluyorlar sağolsunlar aynısıymış yine de merciledim seni:1hug:

Hm, bu tip mailleri bizimle de paylaşırsın artık, dimi?

canım benim vajinit olayı vardı; son gittiğimde dr artık 3 ay dolduğu için fitil yazdı 2 sefer kullanımlık.
şimdi geçti şükür.kaydirigubbakcemile5

evet bana da şuanda fitil verdi ama bi de antibiyotik verdi (sef)
antibiyotiği kullanmayı düşünmüyorum 3 ay bitti ama ben yine de korkuyorum
fitille geçer inşallah

bende bunu soracaktım daha..bende girmek istedimm özel bi hastaneye sordum
ek ücret almıyoruz dediler..kısmetse gideceğim..bende cd istiyorum..bence bi araştır..

hım saoln kızlar bı bakaym bıkac yer doktorlada konusaym yaptrym bende ama cdd ıstıyorm benn yafsss

aslında yavaş yavaş alsak çok iyi olacak..hem maddi olarak sıkışmayız...çeyiz düzer gibi düzülecek neticede zemuszemus....[/QUOTE]
Ama çok yerden de hediye gelecek ya zaten bebekler kaç kere giyicekler ki hemencecik küçülüverecek. Özeniyoruz diye alıyoruz işte

illa birşey diyecekler ya duramıyorlar.
çok da tınnnnnn

ya benim de bazı kişiler kız olduğunu öğrenince olsun sağlıklı olsun falan gibi laflar ediyor çakacam suratlarına bir tanee o olacak
alsanaalsanasmile[/QUOTE]
Çocuk çocuktur kız erkek niye ayırt ederler ki

hoşgeldin... ben büyük ihtimal medipolde yapcam canım

hoşbulduk teşekkür ederim
ücretler nasıl orada ben normal doğum istiyorum tabi ne olacağı belli olmaz muayene ücreti ne kadar ben şimdiye kadar nisa hastanesine gitmiştim ama yeni bosnada bize çok uzak olduğu yeni bi yer arıyorum

Çocuk çocuktur kız erkek niye ayırt ederler ki [/QUOTE]

canım zihniyet işte ikiside allahın hediyesi hem en hayırlı evlat aslında kız evladıdır elleri ayakları düzgün olsun yeter...

kesinlikle katılıyorum ALLAH hepimize hayırlı evlat versin...erkek olup ne hayırsız olanlar var...sağlıklı olsunlar biriciklerimiz:)

hoşbulduk güzel anneler...kızlar siz alışverişe başlamışsınız heralde ben daha oralı olmuyorum hiçç.ilk bebeğim ama nedense korkuyorum erken eşya almaya..

biz bebek arabasını aldık.. odasını boyattık.. ne gelirse Allahtan diyoruz :ecrin_bebek: almazsam da sonra sıkışırım.. hem bazı bebişler acele ediyoo arkadaşım 7,5 aylık doğurdu geçen gün.. düşünsene bişi yapmamış olsan kafamçokkarıştı .. bugün de zarada ikinci indirim başladı.. bişeyler aldım hiç kıyafet almamıştımm çook mutlu olduummm çook güzel şeyler varrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…