merhabalar ya siz baya kaynaşmışsınız gün ortamı olmuş burası ne güzel....ALLAH muhabbetinizi arttırsın..bi sorum olacak vajinit şikayeti olan ve ilaç kullanan var mı aranzda ve de cerrrahpaşada doğum yapmayı düşünen var mı aranızda?
kızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrasona gıren varmı aranızda bunu doktor ıstegındemı yapıyorsunuz kendınızmı istiyorsunuz.benım doktorum istemedı böle bişey ama aradım sordum 4 boyutlu ultrason 100 tl miş acaba orda girsemmi yoksa baska yerede sorsammki yaaa bende cd ye kaydettrmek ıstıyorum bebeeeeeeeeeemiii
bizde bu tip sorunlar pek yok esim ne gerek var zahmet etmeyin falan diyor üzülüyor mahçup oluyor ama cok sorun etmiyor..oda parası da zaten cok daha öncesinde annemin benim hesabıma yatırdığı bir para (bugünleri düşünerek ara sıra bana bayram-dogumgünü bahanesi ile ben hediye almayayım sana para yollayayım diyordu öyle öyle birikti param hesapta tabi hediye de almadan da durmuyordu orası da ayrı annem canım benim o)
kızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrasona gıren varmı aranızda bunu doktor ıstegındemı yapıyorsunuz kendınızmı istiyorsunuz.benım doktorum istemedı böle bişey ama aradım sordum 4 boyutlu ultrason 100 tl miş acaba orda girsemmi yoksa baska yerede sorsammki yaaa bende cd ye kaydettrmek ıstıyorum bebeeeeeeeeeemiii
izmirde olsa kent derdim ama istanbulu hiç bilmem :) ama mutlaka giden birinden fikir al :CüvCüv: Allaha emanet gerçi ne olacağı bilinmez ama için inanılmaz rahatlıyo iyi şeyler duyunca :ecrin_bebek:
ay senin şu lafların beni öldürüyooooooooorrr kaydirigubbakcemile3 zortumun ilgisi
selam kızlarr..topıcı geç bulsamdaa bende geldim...yalnız herkes kaynaşmış durumdaa burda..ben yabancı kaldım:)
sağlıcakla bebişlerimizi alırız inş. kucağımıza
bana geçen gün gelmişti hamileyim diye arkadaşlarım hep bu tip mailler yolluyorlar sağolsunlar aynısıymış yine de merciledim seni:1hug:
canım benim vajinit olayı vardı; son gittiğimde dr artık 3 ay dolduğu için fitil yazdı 2 sefer kullanımlık.
şimdi geçti şükür.kaydirigubbakcemile5
ben geçen hafta girdim ayrıntılı ultrasona 88 TL verdim bebeğin herşeyini milim milim ölçtüler. Doktorum istedi girmemi herşeyi istiyor zaten benim doktorum. Cd vermediler ama sordum yokmuş gıcık oldum. benim 4 boyutlumuydu bilmiyorum 2.dereceden ayrıntılı ultrason dedi doktorum.
bende bunu soracaktım daha..bende girmek istedimm özel bi hastaneye sordum
ek ücret almıyoruz dediler..kısmetse gideceğim..bende cd istiyorum..bence bi araştır..
ben ayrıntılı ultrasona girdim doktorum sölememişti ama ben netten ggerekli olduğunu okumuştum.bazı hastalıklara erken tanı konabiliyormuş mesela.cerrrahpaşada yaptırdım ben.100 lira bence ii arkadaşım 180e yaptırdı şişli de.
çok da tınnnnnnilla birşey diyecekler ya duramıyorlar.
yok be kuşum o kent bizim butun tanadıkları kazıkladı
olmadık sebebler soyleyıp
bazı tetkiklere zorluyolar ınsanları
para ıcın çıldırıyo kent
hadii yaaaklava: benim 4 yakın tanıdığım orda doğum yaptı, hepsi çok memnun kalmışlar diye ben de orda başladım.. doktorumdan da çok memnunum zemuszemus inşallah doğumum da güzel geçerr :asigim:
yok be kuşum o kent bizim butun tanadıkları kazıkladı
olmadık sebebler soyleyıp
bazı tetkiklere zorluyolar ınsanları
para ıcın çıldırıyo kent
hadii yaaaklava: benim 4 yakın tanıdığım orda doğum yaptı, hepsi çok memnun kalmışlar diye ben de orda başladım.. doktorumdan da çok memnunum zemuszemus inşallah doğumum da güzel geçerr :asigim:
sen nerde oturuyon yawrum ben kent hst cok yakınımbilmiyorumkismile
hoşgeldin... ben büyük ihtimal medipolde yapcam canım
Çocuk çocuktur kız erkek niye ayırt ederler ki [/QUOTE]Hoşgeldin xtubisx
saol şekerr
Ama çok yerden de hediye gelecek ya zaten bebekler kaç kere giyicekler ki hemencecik küçülüverecek. Özeniyoruz diye alıyoruz işteaslında yavaş yavaş alsak çok iyi olacak..hem maddi olarak sıkışmayız...çeyiz düzer gibi düzülecek neticede zemuszemus....
valla ben kimseden bişi bekleiyorum..zannetmiyorumda geleceklerini kırgınım biraz onlara:) kendilerinin olsunnn
ya benim de bazı kişiler kız olduğunu öğrenince olsun sağlıklı olsun falan gibi laflar ediyor çakacam suratlarına bir tanee o olacak alsanaalsanasmile
hoşbulduk güzel anneler...kızlar siz alışverişe başlamışsınız heralde ben daha oralı olmuyorum hiçç.ilk bebeğim ama nedense korkuyorum erken eşya almaya..
kesinlikle katılıyorum ALLAH hepimize hayırlı evlat versin...erkek olup ne hayırsız olanlar var...sağlıklı olsunlar biriciklerimiz:)
Hoşgeldin xtubisx
Hm, bu tip mailleri bizimle de paylaşırsın artık, dimi?
sen nerde oturuyon yawrum ben kent hst cok yakınımbilmiyorumkismile
narlıderede oturuyorum ama alsancağa muayene gidiyorum.. doğum mecburen çiğlide.. sempatiksalakcinni izmirin öbür ucuuu ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?