- Konu Sahibi daemon
-
- #41.921
anaaa sen anteplimisin kısssssssss ben ekimde ordaydım cok güzeldi esim oralı benim o kilisli gerci de dayılar falan antepte orda kaldım 4-5 gün falan hmm gene gelesim varyerimseniben
benim drun ulturason alti zaten 4 boyutlu dünürrkızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrasona gıren varmı aranızda bunu doktor ıstegındemı yapıyorsunuz kendınızmı istiyorsunuz.benım doktorum istemedı böle bişey ama aradım sordum 4 boyutlu ultrason 100 tl miş acaba orda girsemmi yoksa baska yerede sorsammki yaaa bende cd ye kaydettrmek ıstıyorum bebeeeeeeeeeemiii
aslında dediğin gibi eklemek de zor da bizde eşimde özellikle kurt var gibi duramıyoz kaydirigubbakcemile anca bu kadar durdurabildim kendimi.. Allah herkesin gönlüne göre versin heves işte :1rolleyes:
bizimki de tutturmuş gs hastane çıkışıyla çıkıcakmış..klava: neyseki şimdilik ikna ettim, al ama hastanede onla durmasın sonra giydiririz diye :umursamaz: forma asacakmış ama ondan vazgeçmedi klava: gerçi buda yeter inşallah kararını değiştirmez..:Saruboceq:
ben her gidişimde dr veriyor cd :lepi:hım saoln kızlar bı bakaym bıkac yer doktorlada konusaym yaptrym bende ama cdd ıstıyorm benn yafsss
ok dir
çok detaylı şeyler yok tabi mothercare gibi değil.. bu arada mothercarede de indirim var.. ama tarz şeyleri var.. badyler, kazaklar var çok güzellerrr.. hele kızlara bi elbiseler varrr içimm gittii zemuszemus arkadaşlara falan almayı düşündüm a.s çok erken biliyorum ama ben kot ceket aldım tabi büyük aldım.. bady falan aldım.. yerimseniben
bende dedimm bebek maçamı gidiyorr..bembeyaz harika bi hastane çıkışı alırım dedim ama..ozamanda kırılıyoo
bide bayrak veririz bebelere çocuklar maç havasında çıkar hastanedenkaydirigubbakcemile5
canım sen ne taraftasın ben anadolu yakasındayımhoşbulduk teşekkür ederim
ücretler nasıl orada ben normal doğum istiyorum tabi ne olacağı belli olmaz muayene ücreti ne kadar ben şimdiye kadar nisa hastanesine gitmiştim ama yeni bosnada bize çok uzak olduğu yeni bi yer arıyorum
benim drun ulturason alti zaten 4 boyutlu dünürr
ama dr um başka bir göz daha görsün hani, benim görmedğim bişey varsa baksın dedi bende 11 şubatta büyük ihtimal yaptırcam
kızlar konak doğum evinde ayrıntılı ultrasona cd yapıyolarmı
cevap verin banaaabilmiyorumkismile
şu cd olayını çok istiyorum ama bayan dr olması şartıyla arıyorum oyuzden bulmam zor oluyoalsanaalsanasmile
şu cd olayını çok istiyorum ama bayan dr olması şartıyla arıyorum oyuzden bulmam zor oluyoalsanaalsanasmile
konakta yapılıyomu bilmiyorum ama şifada yapılıyodur hem orda birsürü bayan kadındogum doktoru var :ecrin_bebek:
kızlar konak doğum evinde ayrıntılı ultrasona cd yapıyolarmı
cevap verin banaaabilmiyorumkismile
konakta yapılıyomu bilmiyorum ama şifada yapılıyodur hem orda birsürü bayan kadındogum doktoru var :ecrin_bebek:
neden bayan doktorrrrrr yaaa
kıss zaten dr dedi başka dr baksın diye onlar ayrıntılı bakıyor yahımmm annadım işte bende kararsızm doktorum baska doktora baktırdıgıma alınmasın:):) bendemi başka doktora gıtsem oyyoyyy oyanlş anlr bu yanlş anlr ztn hep öle hayatm karardı:):)olumunekankayizsmiledelikafadulden
ay kızlar yagmur adına gmail de hesap açtım.
kocama da mail attım bir kaç tane
babaaa
babaaaaa ekle beniii
babaaaaaaaaaa dediiimmmmm
fln diye.. kaydirigubbakcemile3
o da cevap yazmış şimdi
Kız ne var sus bakiiim :)
Seviyom seni minik bebiş :)
ay cok duygulandım yaa :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?