biz bebek arabasını aldık.. odasını boyattık.. ne gelirse Allahtan diyoruz :ecrin_bebek: almazsam da sonra sıkışırım.. hem bazı bebişler acele ediyooarkadaşım 7,5 aylık doğurdu geçen gün.. düşünsene bişi yapmamış olsan kafamçokkarıştı .. bugün de zarada ikinci indirim başladı.. bişeyler aldım hiç kıyafet almamıştımm çook mutlu olduummm çook güzel şeyler varrr opuyorumnanaktan
biz bebek arabasını aldık.. odasını boyattık.. ne gelirse Allahtan diyoruz :ecrin_bebek: almazsam da sonra sıkışırım.. hem bazı bebişler acele ediyooarkadaşım 7,5 aylık doğurdu geçen gün.. düşünsene bişi yapmamış olsan kafamçokkarıştı .. bugün de zarada ikinci indirim başladı.. bişeyler aldım hiç kıyafet almamıştımm çook mutlu olduummm çook güzel şeyler varrr opuyorumnanaktan
Çocuk çocuktur kız erkek niye ayırt ederler ki
narlıderede oturuyorum ama alsancağa muayene gidiyorum.. doğum mecburen çiğlide.. sempatiksalakcinni izmirin öbür ucuuu ohaoldumsmile
narlıderede bana teee izmirin bi ucu
zarada mı bende bakaym nerdekınde var cnm
Kızlar Google gruplar'da 2010 Haziran anneleri grubunu kurdum.
http://groups.google.com/group/2010-haziran-anneleriKatılmak için şu adrese mail atar mısınız?
2010-haziran-anneleri@googlegroups.com
Gelen ilginç yazı ve mailleri burda paylaşalım
Kızlar Google gruplar'da 2010 Haziran anneleri grubunu kurdum.
http://groups.google.com/group/2010-haziran-anneleriKatılmak için şu adrese mail atar mısınız?
2010-haziran-anneleri@googlegroups.com
Gelen ilginç yazı ve mailleri burda paylaşalım
bu adrese gitmiyoki maıl:1no2:
canım zihniyet işte ikiside allahın hediyesi hem en hayırlı evlat aslında kız evladıdır elleri ayakları düzgün olsun yeter...
ohh maşallah....öle oluncada beklemek zor olmazmı şekerim ya...
ben bi biberon ve emzik aldımm ee bide babası fenerbahçeli hastane çıkışı almıştı..yeter dimi:):)şimdilik..
narlıderede bana teee izmirin bi ucu
neyseki yetişecek kadar vakit oluyomuş ilk onu soruşturmuştuk :roflol:
Bu iletiyi iletişim kurmaya çalıştığınız grubun (2010-haziran-anneleri) mevcut olmadığını veya bu gruba ileti gönderme iznine sahip olmadığınızı bildirmek için gönderiyoruz. Kayıt gönderememenizin nedenleri aşağıdakilerden biri de olabilir: bilmiyorumkismile
ben forumdan aldım ama hepsinde vardır heralde.. %60-70 e geldi indirimler.. kaydirigubbakcemile2 normalde ne kadar pahalıymış dedimm içimdenn..klava:
arkadaşlar beşik ve bebek arabası konusunda tavsiye ettiğiniz veya almayı düşündüğünüz markalar var mı benim beşiklik yerim olmadığı için en küçük boyutlu bi şeyler istiyorum ama henüz hiç araştırma yapamadım
ben forumdan aldım ama hepsinde vardır heralde.. %60-70 e geldi indirimler.. kaydirigubbakcemile2 normalde ne kadar pahalıymış dedimm içimdenn..klava:
neyseki yetişecek kadar vakit oluyomuş ilk onu soruşturmuştuk :roflol:
yetişirsin yawrum okadarda diil
ok dirÖzge mail atmayı bi daha deneyebilir misin
hehe supermiş foruma ugramak lazım bu aksam ama zarada bebeklere dair ne varki hiç dikkatımı cekmedı halbukı zara yada mutalaka ugrarrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?