- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #41.961
izmirdekilerrrrrrrrrrr doğum için hangi hastaneyi seçicez ya........maşallah 2-3 milyardan aşağı çıkılmayacak galiba...güya devlet memuruyum.....
canım ben dr umun kliniğine gidiyorum dr herhangi bir yerin dr değil eskiden göztepe ssk daydı ama ayrıldı bu hani devlet memurları özel muayenehane açamıyorya kendi kliniği var feminart diye ben oraya gidiyorum sonuçta benim istediğim yere gelecek ama sen sürekli aynı dr gidiyorsan sor doğumum gece olursa gelirmisiniz diye zaten cep numarasını felan vermiştir heralde acil durumlar için dimi??ben avrupadayım 4 levennte
ya özel hastanelerde gece doğumlarına rutin gittiğin doktorun gelir dimi doğuma
yoksa ozaman kim nöbetçiyse omu girer?
teşekkürler
kız şifada ssk yla mayene var bayan doktorda var ama cd ıcın ek para alırlarmı bılmyrm arastrym bndee burda denk gelıyorum bazen ayrıntılıyı bıle ssk yla baktıran varmıs ben bulamadmiyi arastrmak lazım
ben biliyorum söyleyeyimmi
kıs cd yi istediğin için yapmıyorlar ulturason aleti cd ye aktarabiliyorsa veriyorlar eski ise vermiyorlargazide bayan var ayşe hn biliyorum ama cd yapan bi bayan olmalı benim aradığım ve ssk ya bakmalıkaydirigubbakcemile3
nerde yaptırdın kuşum
şu cd olayını çok istiyorum ama bayan dr olması şartıyla arıyorum oyuzden bulmam zor oluyoalsanaalsanasmile
kız annatamadım ben sana
ben şifaya gittim zaten kurtajım orda oldu
ama doktorun bayan oluyo
ultrasona erkeğe yolluyo
onu istemiyorum
cd yapıyolar bılıyorum
ya ucretli yapsada sorun diil cok bişi tutmaz o
kız en duruyon çabuk sölebilmiyorumkismile
canım erken doğum riskin yoksa kendi dr na git derim benkızlar selammbana bu konuda fikir verirseniz sevinirim
şimdi 2006 dan beri gittiğin hastane var doktoruma alıştım iyi alınan da uzman epidural normal doğum 2 gün yatış işitme testi muayene paket fiyatın içinde ,diğeride çok mettini duyduğum tam teşekküllü özel hastane daha hiç gitmedim oda epidurel normal doğum 1 gün yatış çocuk için gerekli bakım buda paket fiyat aralarında 200tl oynuyor siz olcanız napardınız . hangisin seçerdiniz
ne teyzesi kıs..efendim yiivvruumm sempatiksalakcinni
bakın sizi de taciz ederim yağmurun mailinden teyzeee, teyzeee diyee sempatiksalakcinni
kıs delü elhhhhh..ya benim drum bayan
mine hn bilirsiniz belki pek meşhur ama
ultrasonda erkek var uyuz oluyorum valla arıcam sorcam bayan ultrasonda olur derse giderim bi kereliğine cd için birde doğuma
kuşum ben dediğim gibi şifada istiyorum
acayip güzel ve ilgili bi hastane
ve ücretler çok uygun
ssklı yılbasından once
fiyatlar soyleydi
normal....400
epid. normal....700
sezeryan....400
epid. sezeryan...900
tabi yılbaşından sonra ne oldu bilmiyorum
bende deliyim banada debilmiyorumkismile
bende gopgop hastanesi
beleş sempatiksalakcinni
eheh orada çalışıyorum da sempatiksalakcinni
kız annatamadım ben sana
ben şifaya gittim zaten kurtajım orda oldu
ama doktorun bayan oluyo
ultrasona erkeğe yolluyo
onu istemiyorum
cd yapıyolar bılıyorum
ya ucretli yapsada sorun diil cok bişi tutmaz o
hımm anladımda rica etsen kabul etmıyorlarmııııı
canım erken doğum riskin yoksa kendi dr na git derim ben
ama gittiğin hastanede küvöz yoksa diğerine git
ne teyzesi kıs..
saygıdeğer kayınvalidesiyim ben onun
aa doğru gııı bilmiyorumkismile seni kaynanaaaa diye taciz etmem gerek sempatiksalakcinni
kıs delü elhhhhh..
bende gop
beleş
ösge ısmarlıycakaklinialirimsmile
akıllı bilmiyorumkismile
elhamraa bende şifada yapcamm doğumu ama basmane şifa tam teşekküllü bide kadın omlası şart benimdee yalnız berrinmi mine karar veremedimm sencee napammm
biliyomda yawrum işte sormak istediğim o o makinalardan olan bir bayan dr arıyorumkıs cd yi istediğin için yapmıyorlar ulturason aleti cd ye aktarabiliyorsa veriyorlar eski ise vermiyorlar
kocamanda ssk yokbilmiyorumkismilekocaman da da yapılıyor diye biliyorum tatlım
Slm kislar Bugun ufak oglusum icin( artik rahatlila diyebiliyorum oglusum diye cunki doktor 100 de 100 erkek dedi) kontrole gittik.
Sukur rabbime hersey yolundaymis gelisimi cok iyi dedi.Malesef bu seferde bana benzemicek sanirim oglusum cunki yuzunu net gördüm ayni babasina benziyo yine mertim gibi.Tabi bu ise esim yine cok sevindi ...
Kayinvalidem utanmasa göbek aticak ogluma benziyo diye sanki bana benzese kötü olucakta.Aslinda isterdim bu sefer azda olsa bana benzesin ama suanki durum babasina benziyo.Neyse saglikli olsunda lnemli olan o zaten.
Doktor cok fazla kilo almissin dedi az ye dedi gercektende artik yuvarlak kivamdayim kislar.
Tam tamina 7 kilo aldim simdiden geriye daha 4 ayim varr cokacimcoook
Demir eksikligimde cikti ayrica onun icinde hap kullanmam gerekiyomus artik.
Doktor ismi ne olucak dedi esimde birden bana bakarak EREN dedi sasirtti beni bi turlu karar veremeyen esim megerse EREN ismini kafasina yerlestirmis bileeegamyoncuiremsu
ne teyzesi kıs..
saygıdeğer kayınvalidesiyim ben onun
kıs delü elhhhhh..
bende gop
beleş
ösge ısmarlıycakaklinialirimsmile
heee öle olcak sempatiksalakcinni
heee öle olcak sempatiksalakcinni
heyy maşallahhhhhhh nerdiyse altı aylık olcannn görünce yüreğim zıpladıııı tebrikler arkidişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?