2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elhamraa bende şifada yapcamm doğumu ama basmane şifa tam teşekküllü bide kadın omlası şart benimdee yalnız berrinmi mine karar veremedimm sencee napammm

izmirdekilerrrrrrrrrrr doğum için hangi hastaneyi seçicez ya........maşallah 2-3 milyardan aşağı çıkılmayacak galiba...güya devlet memuruyum.....

benim işten özel sağlık sigortasından 3500 teminat var.. kentte düşünüyorum doğumu, ege sağlıkla da görüşmüştük tam fiyat veremeyiz ama çok az geçebilir yetebilir de dediler.. :ecrin_bebek: kent de aynı.. ama ayarlıyabiliyolarmış zaten ayarlasınlar çok zaten 3500 de yetmezsee klava: klava:

ben avrupadayım 4 levennte
ya özel hastanelerde gece doğumlarına rutin gittiğin doktorun gelir dimi doğuma
yoksa ozaman kim nöbetçiyse omu girer?
teşekkürler
canım ben dr umun kliniğine gidiyorum dr herhangi bir yerin dr değil eskiden göztepe ssk daydı ama ayrıldı bu hani devlet memurları özel muayenehane açamıyorya kendi kliniği var feminart diye ben oraya gidiyorum sonuçta benim istediğim yere gelecek ama sen sürekli aynı dr gidiyorsan sor doğumum gece olursa gelirmisiniz diye zaten cep numarasını felan vermiştir heralde acil durumlar için dimi??

kız annatamadım ben sana
ben şifaya gittim zaten kurtajım orda oldu
ama doktorun bayan oluyo
ultrasona erkeğe yolluyo
onu istemiyorum
cd yapıyolar bılıyorum
ya ucretli yapsada sorun diil cok bişi tutmaz o

ben biliyorum söyleyeyimmi

kız en duruyon çabuk sölebilmiyorumkismile

gazide bayan var ayşe hn biliyorum ama cd yapan bi bayan olmalı benim aradığım ve ssk ya bakmalıkaydirigubbakcemile3

nerde yaptırdın kuşum
kıs cd yi istediğin için yapmıyorlar ulturason aleti cd ye aktarabiliyorsa veriyorlar eski ise vermiyorlar

Slm kislar Bugun ufak oglusum icin( artik rahatlila diyebiliyorum oglusum diye cunki doktor 100 de 100 erkek dedi) kontrole gittik.
Sukur rabbime hersey yolundaymis gelisimi cok iyi dedi.Malesef bu seferde bana benzemicek sanirim oglusum cunki yuzunu net gördüm ayni babasina benziyo yine mertim gibi.Tabi bu ise esim yine cok sevindi ...
Kayinvalidem utanmasa göbek aticak ogluma benziyo diye sanki bana benzese kötü olucakta.Aslinda isterdim bu sefer azda olsa bana benzesin ama suanki durum babasina benziyo.Neyse saglikli olsunda lnemli olan o zaten.
Doktor cok fazla kilo almissin dedi az ye dedi gercektende artik yuvarlak kivamdayim kislar.
Tam tamina 7 kilo aldim simdiden geriye daha 4 ayim varr cokacimcoook
Demir eksikligimde cikti ayrica onun icinde hap kullanmam gerekiyomus artik.
Doktor ismi ne olucak dedi esimde birden bana bakarak EREN dedi sasirtti beni bi turlu karar veremeyen esim megerse EREN ismini kafasina yerlestirmis bileeegamyoncuiremsu

bugün öğrendimm 600-650 normal ve mecburi sezeryan 900 epidural normal ve sezeryan bende gitcem karar verdimm birincisi kadın hepsi ikincis çok med ettiler üçüncüsü tam teşekkül küvez herşey varki bu çok önemliiiii yalnız ilkkez gitcem mine mi berrinmi yardım ett

canım erken doğum riskin yoksa kendi dr na git derim ben
ama gittiğin hastanede küvöz yoksa diğerine git

efendim yiivvruumm sempatiksalakcinni

bakın sizi de taciz ederim yağmurun mailinden teyzeee, teyzeee diyee sempatiksalakcinni
ne teyzesi kıs..
saygıdeğer kayınvalidesiyim ben onun

kıs delü elhhhhh..
gop hastanesi
beleş
sempatiksalakcinni

eheh orada çalışıyorum da sempatiksalakcinni
bende gop
beleş
ösge ısmarlıycakaklinialirimsmile

heee öle olcak sempatiksalakcinni

ege sağlık,egepol,gazi arasında seçim yapıcam galiba..ama şifayı sizden duydum fiyatlar daha uygun gibi....orası da uzak ama.zaten izmire en az yarım saatte ulaşıyom birde bornovaya ooooooooo

akıllı bilmiyorumkismile

ya kıskandımbilmiyorumkismile
elhamraa bende şifada yapcamm doğumu ama basmane şifa tam teşekküllü bide kadın omlası şart benimdee yalnız berrinmi mine karar veremedimm sencee napammm

ayyy ne güzel kız aynı gün doğursakya orda bende basmane istiyorum ya dolu olursa ogün tek derdim o
ya berrinide cok duydumda
ben mine hanıma bayıldım bayıldım
şu an kontrollerine nereye gidiyosun

kıs cd yi istediğin için yapmıyorlar ulturason aleti cd ye aktarabiliyorsa veriyorlar eski ise vermiyorlar
biliyomda yawrum işte sormak istediğim o o makinalardan olan bir bayan dr arıyorum
kocaman da da yapılıyor diye biliyorum tatlım
kocamanda ssk yokbilmiyorumkismile

sılam gözünaydn..
erenin gelıyo rdemek nası anladın kıs sıp dıye babaya benzedıgını

maaşallah sağlığı iyi deyince ben bi süre ne dediğini anlamyorum sevinçten opuyorumnanaktan nasıl benzettiniz ultrasondan helal valla delikafadulden gerçi eşim de bırak erkek oldugunu öğrenmek ilk ultrasonda bile kendine benzetmiştii :roflol: bide herkese söylüyomuş aynı ben diye :dilcikar:

ne teyzesi kıs..
saygıdeğer kayınvalidesiyim ben onun

kıs delü elhhhhh..

bende gop
beleş
ösge ısmarlıycakaklinialirimsmile

heyy maşallahhhhhhh nerdiyse altı aylık olcannn görünce yüreğim zıpladıııı tebrikler arkidişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…