ay kızlar yagmur adına gmail de hesap açtım.
kocama da mail attım bir kaç tane
babaaa
babaaaaa ekle beniii
babaaaaaaaaaa dediiimmmmm
fln diye.. kaydirigubbakcemile3
o da cevap yazmış şimdi
Kız ne var sus bakiiim :)
Seviyom seni minik bebiş :)
ay cok duygulandım yaa :gitme:
canım sen ne taraftasın ben anadolu yakasındayım
muayeneye gitmiyorum medipole, abim medipolde dr benim o yüzden orda yapcam dr gelecek doğuma medipole, medipolde 35 tl muayene ücreti bildiğim kadarıyla
evet video bebeğin tüm hareketlerini çekiyo birde kalp atışlarını açıyo bizimkisi 2 dk lığına onu da kaydediyoben son gidişimde dr bana cd yaptı ama hepsi resim.. video gibi de cekiyo mu :çok üzgünüm: gelirken getir istersen üstüne devam edebiliriz bundan sonrakileri dedii bilmiyorumkismile
ben zaten doğumuda şifada düşünüyorum ama
maalesef çok saçma bi sistem var orda
kontrollerde bayan dra gidiyosun ama seni ultrasona altkata yolluyo ve ultrasonda erkek dr var oyuzden cd olayı iptal orda
ben kapalıyım yavrum bayan tercih ediyorum rahatsız oluyorum
ben zaten doğumuda şifada düşünüyorum ama
maalesef çok saçma bi sistem var orda
kontrollerde bayan dra gidiyosun ama seni ultrasona altkata yolluyo ve ultrasonda erkek dr var oyuzden cd olayı iptal orda
ben kapalıyım yavrum bayan tercih ediyorum rahatsız oluyorum
ay kızlar yagmur adına gmail de hesap açtım.
kocama da mail attım bir kaç tane
babaaa
babaaaaa ekle beniii
babaaaaaaaaaa dediiimmmmm
fln diye.. kaydirigubbakcemile3
o da cevap yazmış şimdi
Kız ne var sus bakiiim :)
Seviyom seni minik bebiş :)
ayy ne güzelboshayallersmile
ay cok duygulandım yaa :gitme:
gazide bayan var ayşe hn biliyorum ama cd yapan bi bayan olmalı benim aradığım ve ssk ya bakmalıkaydirigubbakcemile3gazi hastanesndede vardı bayan doktor ama bilginz olsn kıslar
ben son gidişimde dr bana cd yaptı ama hepsi resim.. video gibi de cekiyo mu :çok üzgünüm: gelirken getir istersen üstüne devam edebiliriz bundan sonrakileri dedii bilmiyorumkismile
kıss zaten dr dedi başka dr baksın diye onlar ayrıntılı bakıyor ya
gazide bayan var ayşe hn biliyorum ama cd yapan bi bayan olmalı benim aradığım ve ssk ya bakmalıkaydirigubbakcemile3
nerde yaptırdın kuşum
efendim yiivvruumm sempatiksalakcinnikıs delii ösgeee
elhamra cım ayşen hanım iyi ama hastane beş para etmez en so gittim denemek için hiçç memnunk almadımmm sakin gitme orayaa ama doktor süperrgazide bayan var ayşe hn biliyorum ama cd yapan bi bayan olmalı benim aradığım ve ssk ya bakmalıkaydirigubbakcemile3
nerde yaptırdın kuşum
evet video bebeğin tüm hareketlerini çekiyo birde kalp atışlarını açıyo bizimkisi 2 dk lığına onu da kaydediyo
eee rica etsen yokmuymuş bayan bilmiyorumkismile ben oraya da gitmiştim tesadüf mü bilmiyorum ama bana sormuşlardı dr adı.. ben hangisi olursa dedim.. bana hem dr hem ultrasona bakan bayan denk geldi yerimseniben izmirde orda da yoksa yuhh derim yaniiklava:
izmirdekilerrrrrrrrrrr doğum için hangi hastaneyi seçicez ya........maşallah 2-3 milyardan aşağı çıkılmayacak galiba...güya devlet memuruyum.....
kıs delii ösgeee
gop hastanesiistanbul avrupada oturan arkadaşlar nerede doğum yapacaksıınız:?????
ve ücretleri???
ya benim drum bayan
mine hn bilirsiniz belki pek meşhur ama
ultrasonda erkek var uyuz oluyorum valla arıcam sorcam bayan ultrasonda olur derse giderim bi kereliğine cd için birde doğuma
kuşum ben dediğim gibi şifada istiyorum
acayip güzel ve ilgili bi hastane
ve ücretler çok uygun
ssklı yılbasından once
fiyatlar soyleydi
normal....400
epid. normal....700
sezeryan....400
epid. sezeryan...900
tabi yılbaşından sonra ne oldu bilmiyorum
bende deliyim banada debilmiyorumkismile
bende deliyim banada debilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?