2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız nerden aklına gelıyor böle seyler valla ruhsuzum dıyodum yaa sımdı dahada emın oldum hıcböle seylerı dusunemyrmmmm supersın valla össkeeeee tepprükklerrr:teytey:a.s.

canım sen ne taraftasın ben anadolu yakasındayım
muayeneye gitmiyorum medipole, abim medipolde dr benim o yüzden orda yapcam dr gelecek doğuma medipole, medipolde 35 tl muayene ücreti bildiğim kadarıyla

ben avrupadayım 4 levennte
ya özel hastanelerde gece doğumlarına rutin gittiğin doktorun gelir dimi doğuma
yoksa ozaman kim nöbetçiyse omu girer?
teşekkürler

ben son gidişimde dr bana cd yaptı ama hepsi resim.. video gibi de cekiyo mu :çok üzgünüm: gelirken getir istersen üstüne devam edebiliriz bundan sonrakileri dedii bilmiyorumkismile
evet video bebeğin tüm hareketlerini çekiyo birde kalp atışlarını açıyo bizimkisi 2 dk lığına onu da kaydediyo

hee temem anladım kuşum haklsn benm kcoamda erkek doktor yok demıstı banaaaaa bende salldm onu dırek erkek doktora gıttım:):) ama şifada bayan var gazıdede ozamn

eee rica etsen yokmuymuş bayan bilmiyorumkismile ben oraya da gitmiştim tesadüf mü bilmiyorum ama bana sormuşlardı dr adı.. ben hangisi olursa dedim.. bana hem dr hem ultrasona bakan bayan denk geldi yerimseniben izmirde orda da yoksa yuhh derim yanii klava:

gazi hastanesndede vardı bayan doktor ama bilginz olsn kıslar
gazide bayan var ayşe hn biliyorum ama cd yapan bi bayan olmalı benim aradığım ve ssk ya bakmalıkaydirigubbakcemile3
ben son gidişimde dr bana cd yaptı ama hepsi resim.. video gibi de cekiyo mu :çok üzgünüm: gelirken getir istersen üstüne devam edebiliriz bundan sonrakileri dedii bilmiyorumkismile

nerde yaptırdın kuşum

izmirdekilerrrrrrrrrrr doğum için hangi hastaneyi seçicez ya........maşallah 2-3 milyardan aşağı çıkılmayacak galiba...güya devlet memuruyum.....

kızlar selammbana bu konuda fikir verirseniz sevinirim
şimdi 2006 dan beri gittiğin hastane var doktoruma alıştım iyi alınan da uzman epidural normal doğum 2 gün yatış işitme testi muayene paket fiyatın içinde ,diğeride çok mettini duyduğum tam teşekküllü özel hastane daha hiç gitmedim oda epidurel normal doğum 1 gün yatış çocuk için gerekli bakım buda paket fiyat aralarında 200tl oynuyor siz olcanız napardınız . hangisin seçerdiniz

nerde yaptırdın kuşum[/QUOTE]

kentte yaptırdım birsürüü foto var neredeyse bütün organları var resimlerde ama video yoookk mafoldumben

gazide bayan var ayşe hn biliyorum ama cd yapan bi bayan olmalı benim aradığım ve ssk ya bakmalıkaydirigubbakcemile3

nerde yaptırdın kuşum

kız şifada ssk yla mayene var bayan doktorda var ama cd ıcın ek para alırlarmı bılmyrm arastrym bndee burda denk gelıyorum bazen ayrıntılıyı bıle ssk yla baktıran varmıs ben bulamadm iyi arastrmak lazım

nerde yaptırdın kuşum
elhamra cım ayşen hanım iyi ama hastane beş para etmez en so gittim denemek için hiçç memnunk almadımmm sakin gitme orayaa ama doktor süperr

ya benim drum bayan
mine hn bilirsiniz belki pek meşhur ama
ultrasonda erkek var uyuz oluyorum valla arıcam sorcam bayan ultrasonda olur derse giderim bi kereliğine cd için birde doğuma

izmirdekilerrrrrrrrrrr doğum için hangi hastaneyi seçicez ya........maşallah 2-3 milyardan aşağı çıkılmayacak galiba...güya devlet memuruyum.....

kuşum ben dediğim gibi şifada istiyorum
acayip güzel ve ilgili bi hastane
ve ücretler çok uygun
ssklı yılbasından once
fiyatlar soyleydi
normal....400
epid. normal....700
sezeryan....400
epid. sezeryan...900

tabi yılbaşından sonra ne oldu bilmiyorum
kıs delii ösgeee

bende deliyim banada debilmiyorumkismile

ben biliyorum söyleyeyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…