ya bu bebek odaları çok canımı sıkıyor.
beğendiklerim pahalı o kadar da paramız yok. almasam içimde kalacak.
off ki ne off :1no2:
gozunaydın bak dedım sana ıkı katını gecmıstır dıye..
maasallah bebikine.
hosgeldınn bende sımduk geldümm..
gunaydın kızlar.
bı kayon dayak yemıs gıbıyım.
ustelık dusuncelı kocacım
annem ne zamndır bıze gelemk ıstıyo cagırayımda gelsın sana baksın bugun dedı.
bende onu kırmayım dıye bılıyousn bırı gelınce kalkıp dah akotu oluyorum dedım.
o da bısye olmaz kalkmazsın o yapar ısı gucu yemegını dedı
bıde ısrar edıyo bu adam ne zamn anlıycak ya annesını gorunce butun olumsuz seylerım ıkı katına cıkıyo
neyse ıkna olabıldı manyak kocaammm
bu arada dun aksam koctasa gıttık.
bebısıme mont aldım ılk kıslık montunu aldık bebıkımın hangı magazaydı hatırlamıyorum ama yuzde yetmıs ındırım vardı.
yenısahra optımumda.
88 lıralık montu 30 a aldım. bıde zıbın aldık bebeıkımee..
saat cok gec oldugundan uzun bakamadık ama..
eve gelıncede cay demledım bardakalrı getırırken dustum mutfakta nasıl oldu anlamadım. belımın uzerıne dustum. cok korktum. hala agrım var bıraz. saatlerce agladım. bızımkıylede atısmıstık. off cok kotu gecıyo gunlerımm
canım unkapanında aksaray gıderken mı ne bısıkletcıler carsısında bu takım 800 lıra cıvarındaydı..
dun aksam koctasa gıttık canım.
orda cok guzel duvar stıckerları var mutlaka oraya bakın..
ösge gelınımıde gorde cabuk gel
evet bencede fiyatlar çok ucuk
kalkıpta bebek odasına 2-3 bin tl veremem şimdi
benimm gibi yap
ikeaya bak
çoook uygun
[/B]
daem kıs sen bi okut kendini bu ne böyle durmadan sıkıntı hastalık stres düşmüşsün deee ,güle güle giysin bebişin cicilerini canım benim
elh hoşgeldin seker bizim de maaşlar yatmış deli olucam yaa zam oranını öğrendim deee sinirim tepemde fenaaa..
sticker ben de yapıştırıcam duvarı da beyaz yapıcam ben
kızlar o ınternettekı fıyatlar cıplak besık fıyatıymıs sarachaneyı aradım su bısıkletcıler carsısını bızde 1 200 dedı ama yatak cıbınlık ve telı uyku setı hepsı ıcınde dedı bızde kurulum yapılıyor ıkı yıl garantı dedı
daem kıs sen bi okut kendini bu ne böyle durmadan sıkıntı hastalık stres düşmüşsün deee ,güle güle giysin bebişin cicilerini canım benim
elh hoşgeldin seker bizim de maaşlar yatmış deli olucam yaa zam oranını öğrendim deee sinirim tepemde fenaaa..
sticker ben de yapıştırıcam duvarı da beyaz yapıcam ben
tamam heryere bakacağım. hele bir alışveriş çılgınlığına gireyim de
şimdilik netten bakıyorum herşeye delikafadulden
1200 de süper fiyat. gidip incelemek lazım
kızlar o ınternettekı fıyatlar cıplak besık fıyatıymıs sarachaneyı aradım su bısıkletcıler carsısını bızde 1 200 dedı ama yatak cıbınlık ve telı uyku setı hepsı ıcınde dedı bızde kurulum yapılıyor ıkı yıl garantı dedı
evet düştüm.evet bencede fiyatlar çok ucuk
kalkıpta bebek odasına 2-3 bin tl veremem şimdi
benimm gibi yap
ikeaya bak
çoook uygun
gel bi öpcem sonra dövcem yineŞeniz
düşmüşmü benim küçük bebişkom
uzan belinde ağrı varsa cok dolanma ortalarda
ay kıyamam ben sana beeeolumunekankayizsmile
dae kız bizim yoluk özgenin attığı linki gördünmü sticker lar çoook güzel
ama net kazığımı onu bilemedim
saol cnm evet gelıyorum demıyo.geçmiş olsun daemoncum. kaza geliyorum demiyor malesef. bende kar yağdığında çok korktum düşeceğim diye.
ben yarı fiyatına alıcam ama yatak yok içinde o yatağın fiyatı zaten fabrikasında 35 liraymış.cibinlik de para edecek bişey değil.o duvara askısı ve oyuncak sandığı yok sadece hepsi 603 liraydı.arkadaslarım aldı.ama perakende satış yapmıyorlar.tanıdık bulduk biz insallah sorun cıkmaz da alırız.ürünleri inceledim ben netten kaliteli gerekli belgeleri de var ellerinde.içime baya sindi alıcam eğer fabrikada sorun çıkarmazlarsa.nakliyat ve kurum yok tabiki garanti de yok.
ay calla bılmıyorum bu basıma gelenler hızla cogalıyor sankı..
kacıp gıdesım var benım buralardan..
sakınce bılmedıgım bı yerde kafa dınlemek ıstıyorum ama nerdeeee...
beyaz duvar boyamasını bebekler ıcın tavsıye etmıyorlarmıs cabnım. cok parlak oluyor ya o yuzden heralde. yorucu oluyormus. sole daha kırık bı renk tercıh etmezmısın?
hımmm bence degmez ama sen bılırsın hepsıyle ayrı ayrı ugrasmakta cabası
kırık beyaz yaparım seni mi kırıcam ya da acık krem canım daha araştırmadım herşeyi önce bebişimin sağlığına uygunmu diye düşünüp öyle yapıcam sadece hayal kuruyorum su anda ben yerimseniben
neye değmez anlamadım ? neden durduk yerde kazıklanayım ki fabrika bana cok yakın arabayı kendimiz ayarlıcaz zaten nakliye parası olmayacak.kurulum için de arkadasımız var marangoz o kuracak.bana oda takımı 600 e mal olacak yarı fiyatına.. sence buna mı değmez?
neye değmez anlamadım ? neden durduk yerde kazıklanayım ki fabrika bana cok yakın arabayı kendimiz ayarlıcaz zaten nakliye parası olmayacak.kurulum için de arkadasımız var marangoz o kuracak.bana oda takımı 600 e mal olacak yarı fiyatına.. sence buna mı değmez?
nerde nasıl noluyo yabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?