2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bu bebek odaları çok canımı sıkıyor.
beğendiklerim pahalı o kadar da paramız yok. almasam içimde kalacak.
off ki ne off :1no2:

evet bencede fiyatlar çok ucuk
kalkıpta bebek odasına 2-3 bin tl veremem şimdi
benimm gibi yap
ikeaya bak
çoook uygun

gozunaydın bak dedım sana ıkı katını gecmıstır dıye..
maasallah bebikine.

hosgeldınn bende sımduk geldümm..

gel bi öpcem sonra dövcem yineŞeniz

düşmüşmü benim küçük bebişkom
uzan belinde ağrı varsa cok dolanma ortalarda
ay kıyamam ben sana beeeolumunekankayizsmile

dae kız bizim yoluk özgenin attığı linki gördünmü sticker lar çoook güzel
ama net kazığımı onu bilemedim

geçmiş olsun daemoncum. kaza geliyorum demiyor malesef. bende kar yağdığında çok korktum düşeceğim diye.

evet bencede fiyatlar çok ucuk
kalkıpta bebek odasına 2-3 bin tl veremem şimdi
benimm gibi yap
ikeaya bak
çoook uygun

[/B]

tamam heryere bakacağım. hele bir alışveriş çılgınlığına gireyim de
şimdilik netten bakıyorum herşeye delikafadulden

kızlar o ınternettekı fıyatlar cıplak besık fıyatıymıs sarachaneyı aradım su bısıkletcıler carsısını bızde 1 200 dedı ama yatak cıbınlık ve telı uyku setı hepsı ıcınde dedı bızde kurulum yapılıyor ıkı yıl garantı dedı

ay calla bılmıyorum bu basıma gelenler hızla cogalıyor sankı..
kacıp gıdesım var benım buralardan..
sakınce bılmedıgım bı yerde kafa dınlemek ıstıyorum ama nerdeeee...

beyaz duvar boyamasını bebekler ıcın tavsıye etmıyorlarmıs cabnım. cok parlak oluyor ya o yuzden heralde. yorucu oluyormus. sole daha kırık bı renk tercıh etmezmısın?

1200 de süper fiyat. gidip incelemek lazım

hoşbuldum masalcım
bencede ben daemoşuma bi nazar duası okucam bugün
nazara geliyo o ben biliyorum

tamam heryere bakacağım. hele bir alışveriş çılgınlığına gireyim de
şimdilik netten bakıyorum herşeye delikafadulden

sen dün attığım linki inceledinmi
bak atim incele
bu oda bana 700e çıkcak vallaaklinialirimsmile

Bebek Odası | Sizden Gelenler

ben yarı fiyatına alıcam ama yatak yok içinde o yatağın fiyatı zaten fabrikasında 35 liraymış.cibinlik de para edecek bişey değil.o duvara askısı ve oyuncak sandığı yok sadece hepsi 603 liraydı.arkadaslarım aldı.ama perakende satış yapmıyorlar.tanıdık bulduk biz insallah sorun cıkmaz da alırız.ürünleri inceledim ben netten kaliteli gerekli belgeleri de var ellerinde.içime baya sindi alıcam eğer fabrikada sorun çıkarmazlarsa.nakliyat ve kurum yok tabiki garanti de yok.

evet düştüm.
kocayla kavga ettım.
mutsuz oldum..mafoldumbenmafoldumben
ne halt ararsan var bende yaaa..
ben duvar ıcın ısımılıgı kendım yapıcam. ınce tahta parcalarına grafıtı seklınde yazıcam ısımlerını sonra onları testereyle kesıp boyıycam.
dun aksam koctastada cok guzel duvar ve mobılya stıckerları gordum onlardan alıcam

geçmiş olsun daemoncum. kaza geliyorum demiyor malesef. bende kar yağdığında çok korktum düşeceğim diye.
saol cnm evet gelıyorum demıyo.
ne kladar dıkkat etsekte oluyo ıste..

ben bugun kendımı ıyı hıssedersem aksam ustu gıtmeyı dusunuyorumda o bısıkletcıler carsısı kaca kadar acıktır archımım sen bılıyosundur.

hımmm bence degmez ama sen bılırsın hepsıyle ayrı ayrı ugrasmakta cabası

kırık beyaz yaparım seni mi kırıcam ya da acık krem canım daha araştırmadım herşeyi önce bebişimin sağlığına uygunmu diye düşünüp öyle yapıcam sadece hayal kuruyorum su anda ben yerimseniben

hımmm bence degmez ama sen bılırsın hepsıyle ayrı ayrı ugrasmakta cabası

neye değmez anlamadım ? neden durduk yerde kazıklanayım ki fabrika bana cok yakın arabayı kendimiz ayarlıcaz zaten nakliye parası olmayacak.kurulum için de arkadasımız var marangoz o kuracak.bana oda takımı 600 e mal olacak yarı fiyatına.. sence buna mı değmez?

heh tamam kırma benı pembıkım mavım.
saka bı yana bebek odası nasıl olması gerekır falan dıye okurken denk gelmıstı aklımda kalmıs.
banda mantıklı geldı..

nerde nasıl noluyo yabilmiyorumkismile

ama canım bıde duvar seyı yok oyuncak sepetı yok garantı en onemlısı boyası atar bısey olur dımı.yatak bılmemne derken yıne bulacak zaten o fıyatı .hıc degılse ugrasmayız dımı yanı.sen bılırsın tabıkı herkesın dusuncesı farklıdır .

nerde nasıl noluyo yabilmiyorumkismile

su babyhope takımı var ya canım özgenin attığı sonra benim de tesadüfen fabrikasını bulduğumuz onu konuşuyoruz özgeyle beraber gidip almayı planlıyoruz da ahu da diyorki değmez ben de onu soruyorum neye değmez diye? anlamadım valla bende anlasam sana da derdim bilmiyorumkismile
bu arada izmirde de varmıs subelerii

ay geldiimmm
kızımı gördüm de geldiimmm...
335 gr. olmuş bebeğimm..
1 gün büyük gidiyor sat a göre..
ayrıntılıyı sordum
her seferinde ayrıntılı yapıyorum ben dedi..
bu sefer de yaptı bayagı inceledi her yerini

bidee
kukusunun resmini verdi.. ay bariz kuku buuu...
kaldırmış benimki bacakları kafaya doğru çekmiş.. kuku piyasada.
burdakilere gösterdim inanamadılar..

babasını aradım kızının kuku reismleri elimde sökül paraları dedim
koptu..
ayy uzun uzun gördüm meleğimi ya çok güsell..

slm millet uyunuyonuzmu hiç ayyyy günaydınnn benim gibi yeni kalkanlar kızımda hiç uyumadım bende sabah 5 te dineliyodum ayağa doğduktan sonra kızım hiç uyumadı halada öle gece 12 sabah 7 uyanıyo öğlende uyutamıyom bide bana ben uykuyu sevmmmmmeeeem diyo bun da bol bol uyuyom sanki bu bebeişim uykucu olcak gibi kızım bu aylarda durmazdı karmımda kıpır kıpır bunuda karnımı dürtecen kii teşrif edip az dönece ultrasyondada zaten yan gelip yatıyo göstermiyo cinsiyetini fındık

ay benim daemoşum düşmüş müüü..
kız sen sinir yaptıkça herşey üstüste gelir haa bak
kötü başlarsan kötü giderr
o nedenle acil mutlu olcak bişiler yap
git oğlunu fln gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…