• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam nasılsınızz ben hiç iyi diilim yaaaa dun yorucu bıgun gecrdm ama aksamdan beri kusuyorumyaaaaa iğrenc bir tat var agzımdaaa yanii isyan edesım var bugun dayanamıyorum artık sanırm kusmaktan bogazmn yaraları derınleştiiiiii

geçmişler olsunn bilmiyorumkismile normalde de kusuyo musun yoksa bu ara mı öyleee.. çook zorr yaa ben nefret ediyorum kusmaktan :oklava:

özbekcim kızın mutluklu sağlıkla gelsin....ciciş ciciş süslersin...:)) tebrikler..

Elhamraaaa, su findiklara bak sen:

52134376.jpg

ayyy ne güzeeel,buarada yatak benim alcaaam yataktanzemuszemus

bu önümüzdeki hafta persemme günü doktorda randevum var gösterir se hemen haber edecem size

KIRMIZI BENİM RENGİM TAAMMIalsanaalsanasmile
özbek kızın hayırlı olsun yivrummm...

ellhhhhhh............... nerdesın sennnn

geldim canımıniçiiiiii

kızlaaaar nasıl keyifler

ya kızlar neden bugün kimse benimle konuşmuyoorrr :gitme:
bebişim hareket etmiyor pek dün en son gündüz etti bgn de sabah bi ara o kdr normalmi sizce yoksa arasam mı doktoru hatta gitsem miyoksa abartıyor muyum bişey diyin yahuuu bilmiyorumkismile
yewrum aynı durum bendede var kasıklarım fena ağrıyor birde bebeğimi 2 gündür hissetmiyorum bendebilmiyorumkismile

bebişim hareket etmiyor pek dün en son gündüz etti bgn de sabah bi ara o kdr normalmi sizce yoksa arasam mı doktoru hatta gitsem miyoksa abartıyor muyum bişey diyin yahuuu bilmiyorumkismile

Canim ben bebegimi haftada bir veya iki gun falan hissediyorum diger gunler hissetmiyorum.
Yani demek istedigim herkeste farkli olabilir hemen panige kapilma canim.

geçmişler olsunn bilmiyorumkismile normalde de kusuyo musun yoksa bu ara mı öyleee.. çook zorr yaa ben nefret ediyorum kusmaktan :oklava:

yok zaten 4 aydır kusyrdm bogazım hıc iyileşmemişti tam bıkac gun rahat ettım derken tekrar kabusum dondu zaten grıbım bide atamdm ustumden:( doktorda bişey yapamıyr yapacak bişey yok dıyor acayıp kotuyum moralımde cok bozuk:(

bebişin uyuyordur belki de hareket etse de sen anlamıyorsun. az daha bekle , çikolata falan ye belki hareketlenir.

bu arada melmea beşik çok güzel ama 8 ay onun içinde yatamaz gibi geliyor bana

ay canım dur ya bişi olmaz merak etme bugün hareket etmiş ya işte korkma
ben bugün bi taraftan evlere bakıyom da netten kendimi veremiyorum çok
benimkide dün nerdeyse hiç oynamadı
ama normalmiş korkma
bugün de az oynuyo önceki günlere göre
öle 1 günde aranmaz doktor

canımcım bugün hareket etti dedin..eğer yorulduysan biraz fazla yürüdüysen bebişde yorulmuş uyuyor olabilir...bence stres yapma bir sıkıntı yoktur...

saol canım evt ctsi 6ya kadar burdaydım calıstım ve cok stresliydim yogundum dün de tüm gün ayaktaydım nerdeyse ondan mı acaba

kızlar selam nasılsınızz ben hiç iyi diilim yaaaa dun yorucu bıgun gecrdm ama aksamdan beri kusuyorumyaaaaa iğrenc bir tat var agzımdaaa yanii isyan edesım var bugun dayanamıyorum artık sanırm kusmaktan bogazmn yaraları derınleştiiiiii
benimde 2 gündür sabah bulantılarım geri geldi ya sinir oluyorum bu gidişle ben kilo hiç alamıycam galibaeyvahedigeldismile

benimde 2 gündür sabah bulantılarım geri geldi ya sinir oluyorum bu gidişle ben kilo hiç alamıycam galibaeyvahedigeldismile

ofya napcaz bu bulantılrdan nasıl kurtulcaz:(

ay canım dur ya bişi olmaz merak etme bugün hareket etmiş ya işte korkma
ben bugün bi taraftan evlere bakıyom da netten kendimi veremiyorum çok
benimkide dün nerdeyse hiç oynamadı
ama normalmiş korkma
bugün de az oynuyo önceki günlere göre
öle 1 günde aranmaz doktor

ya evham yapıyorum ben sanırımama korkuyorum napiimm bilmiyorumkismile cok moralsizim kac gündür ağladım falan e yoruldum da 2 gündür cok cumaya kdr da aynı tempoda calısıcam sonra 3 gün izinliyim bu hafta.

Canım 27. hafta sonrası günlük harketlerini hissetmessek doktoru aramak gerekiyormuş
Ama sen daha 19 dasın ben senin haftandayken hiç hissetmiyordum cumadan beri hissetmeye başladım panik olma bence boşuna.

daemon teyzecik listeye eklemişsin tesekkürler kızımızın adıda ebru olacak allah izin veririse

Canım hayırlı olsun ismiyle büyüsün uzun ömürlü olsun inşallah.

Back
X