• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte gördüğüm beşiğin resmini buldum

img0553kq.jpg

sağol uklacım beğendiğine sevindim.

valla he 2 kişi 20 tl . git gel yol parası 50 tl.
bebeğime beşik alırım o parayla be :roflol:

geçende eşim tutturdu tv sehpası alıcam diye. dedim onu alana kadar bebeğe bir sürü eşya alırız. sonra da kendime gülüyorum ne hale düştük diye. artık kendime birşey alacaksam 40 gün düşünüyorum. diyorum kendime bunu alana kadar bebeğime şunu alırım delikafadulden
hey allahım yedik kafayı.

aynen aynenn
hamile kıyafetlerine sarmıştım bi ara
şimdi döndürüp döndürüp aynı şeyleri giyiyorum valla
idare ediyorum
kıyafet fln hiç gözümde yok artık kendime

özbek kızın hayırlı olsun yivrummm...

ellhhhhhh............... nerdesın sennnn

aynen aynenn
hamile kıyafetlerine sarmıştım bi ara
şimdi döndürüp döndürüp aynı şeyleri giyiyorum valla
idare ediyorum
kıyafet fln hiç gözümde yok artık kendime
bencede hamile kıyafeti almak artık çok gereksiz yeter artık aldıklarımız
zaten şunun şurası ne kadar giycez dahaaa
herşey bebişler için

özbekçim yazmıştım ama görmezsin belki tekrar yazayım
kızın hayırlarla gelsin inşallah

kızlar selam nasılsınızz ben hiç iyi diilim yaaaa dun yorucu bıgun gecrdm ama aksamdan beri kusuyorumyaaaaa iğrenc bir tat var agzımdaaa yanii isyan edesım var bugun dayanamıyorum artık sanırm kusmaktan bogazmn yaraları derınleştiiiiii

ya kızlar neden bugün kimse benimle konuşmuyoorrr :gitme:
bebişim hareket etmiyor pek dün en son gündüz etti bgn de sabah bi ara o kdr normalmi sizce yoksa arasam mı doktoru hatta gitsem miyoksa abartıyor muyum bişey diyin yahuuu bilmiyorumkismile

kızlar herkese tesekkür ederim su an geçmişe bakıyorum ukla, daemonve özge teyze cok tesekkürler

daemon teyzecik listeye eklemişsin tesekkürler kızımızın adıda ebru olacak allah izin veririse

ya kızlar neden bugün kimse benimle konuşmuyoorrr :gitme:
bebişim hareket etmiyor pek dün en son gündüz etti bgn de sabah bi ara o kdr normalmi sizce yoksa arasam mı doktoru hatta gitsem miyoksa abartıyor muyum bişey diyin yahuuu bilmiyorumkismile

canımcım bugün hareket etti dedin..eğer yorulduysan biraz fazla yürüdüysen bebişde yorulmuş uyuyor olabilir...bence stres yapma bir sıkıntı yoktur...

Back
X