- Konu Sahibi daemon
-
- #43.281
cetimnen gelecem
ben sürecem
vınnnnnnnnnn
ben yatağını gördüm kocaman şifonyeri vardı ikiside ayrı ayrı 199 liraydı fix benim hoşuma gitti modokodaki mobilyacılara baktınızmı ben 3 milyarı gözden çıkardım aslında ama güzel bişey olsun istiyorum durup dururkende kazıklanmamak tabibilmiyorumkismile
ama mağazası izmirde değil mi? mafoldumbenbir de arada yazmıştım ama kaçmış sanırım Little Colors takımları netteki kadar pahalı değil mağazasında.. zemuszemus nette 2200 civarı olan takıma 1800 dediler, pazarlık yapmadık eşim sade beyaz istemediği için.. pazarlıkla güzel bi fiyata cekilebilir.. :ecrin_bebek:
Little Colors Bebek Odası Takımı - JOJO | | Bebefix.comhttp://img.cimri.com/pictures/wm/300x300/240/240990_300-300.jpg
http://www.intermobilya.com/mavibulut.jpg
bunlardada fiyat yok işte
tmm ama bu hafta cumartesı kuafore gıtmemıs lazım bılıyosun..
kıs uskudardanda emınonunemı gecsek acep hemen..
duydum :mymeka:kaydirigubbakcemile3
gelmeyen nolsunnsempatiksalakcinni
aman beeakannehir
benımde bakmam lazım ama bırılerı duymasın..
kafayı yedım mobılya bakmak aserıyorum resmen..
yarın mutlaka gıtmelıyımmmmm.
ne kötüsünüz yaaa. Benim bu cumartesi şeker yüklemem varyine bensiz yaptınız kuaför planını dimi siz hep beni unutun zaten
Gitmişken bir de park yataklara baksanız kızlar, şöyle açık renkler mesela krem rengi falan var mı diye. Internettekiler hep koyu renkler
Stellacığım kendim alacaktım BAKIRKÖY MOTHERCARE mağazından 69.90 TL'ye. Komple 69.90 TL. Ama eşimi ikna edemedim. İndirimdeydi ve 1 tane kalmıştı. İnanmayan arayıp sorabilir.
duydum :mymeka:
ben boyamı aldım ha dun kızlar
forumdaki cevapla bölümündeki pembikten
bugünde sim alacamzemuszemus
beni de al o zmn canım otobüslerde sürünmeyeyim bilmiyorumkismile
:dilcikar:
duymadııınnnn..
sen öle sanıyosunlaelaelaelaelae
valla uyguna bişey bulursam alcaam beyazlı olsunn amaukla sen de bizim mobilyadan alcan mı
bak 4 kişi gidp 500 e fln alabiliriz heee :roflol:
yok canım niye arayayım, sepet fiyatı sanmışsındır sandım ama değil diyorsan değildir
geçen hafta yine sormuştu eşim
pembe olan : 139TL
bej olan : 149 TL
sabit ayak : 55 TL
sallanan ayak : 89 TL
ondan öyle söyledim, 70 çok iyi fiyat ben olsam kaçırmazdım, ama 1 tane kaldı diyorsan bitmiştir zaten
aha bak mehtap senin sitede bizim takım da var kızlar bakın
büyümeyen beşikli
Babyhope Standart Bebek Odası Takımı (Bebefix Yatak Hediyeli) | | Bebefix.com
bu arada ben de büyümeyen beşik alabilirim ya
ilerde normal adam gibi yatak alırım diyorum
bakalım
ne kötüsünüz yaaa. Benim bu cumartesi şeker yüklemem varyine bensiz yaptınız kuaför planını dimi siz hep beni unutun zaten
grimii ay cok merak ediyrm nasıl olcak benim pembeden miiii
ben şifonyer akmıycam odam küçük birde tek kişilk genç yatağım varkıs bide komidinin olacak ya 4 çekmeceli..
naapcan 3 kapılı dolabı o kdr
bizim attığımız ne renk :mymeka:valla uyguna bişey bulursam alcaam beyazlı olsunn ama
valla uyguna bişey bulursam alcaam beyazlı olsunn ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?