elhamraaaa sen de bizimkinden alll :mymeka:
kım kızdırdı senııı
ay evet cok guzelmıs kısss..
evet canım sıfırını getırıyolar
ama atladıgım bı noktra var bu gardolap ıkı kapılı:S
acaba uc kapılısını yaparlarmıkı
kıs daha karar vermedık egerkı senın alacagın yerden alma ımkanımız varsa ordan alalım..
ay ama ıkı kapılı bu dolap bunun uc kapılı modelı yok mudur ki..
kaydirigubbakcemile3ukla sen de bizim mobilyadan alcan mı
bak 4 kişi gidp 500 e fln alabiliriz heee :roflol:
dogru sıfonyer var bıdekıs bide komidinin olacak ya 4 çekmeceli..
naapcan 3 kapılı dolabı o kdr
yok kuzum ekmemmm meraklanma.. oglumun cıcıısnıde getır emıheee sakın ekme beniii basarım evini haa yewrumm:hulya:
kızalr bı zen ıyısı bı aksam bulusalım gıdelım ucumuz orda bı pazarlık yapalım hemde bı guzel ınceleyelım.. onceden sıparıs vermıs oluruz odemenın bı kısmın bırakırız kapora gıbı olmazsa yada ısteyen alır evıne hemen.. ne dersınız??
benim de tek içime sinmeyen yeri dolabının içi falan canım güzel bir konuya değindin ama sanırım yok :gitme:
hmm içini hatırlamıyorum ben yaa..canım 3 kapılı olmasa da olur ama dolabının iç kısmı cok kullanıslı gelmedi bana inceledim de arkadaslara sordum iyi daha ne olacak diyorlar ama baska dolaplara baktım daha cok gozu falan var ben onuniçine bir adet daha sunta kestirip raf yaptırıcam bir alayım da
nan geçen gün biri sana dedi yaheee alayım ordanda
nakliye parasıda bi okadar şaapsın bana dimi
kesin as ermissindir.
Allaha sükür,bende tak diye biraktim aninda.hicde canim istemiyor.yanliz tazi gibi oldum acayip koku aliyorum.asagida sigara iciyorlar balkon kapisini acinca aninda aliyorum.2.kattayim birde.cok pis kokuyormus meger.nasil icmisim bunca yil.
Babyhope Lüks Büyüyen Bebek Odası Takımı-930 | | Bebefix.com
canım bak bu linke..
3 kişiye de indirim yaparlar herhalde..
ama yatak fln yok tabi içinde
elbette fabrika daha uyguna gelir ama fabrikada da işte parça parça almak yorup sinir edebilir belki..
suraya sen de bi gelirsin olmazsa üçümüz için fiyat neler yaparlar bi konusuruz
bak daemona birsürü hediye de saymışlar
yatagı fln da kakalattırırız biz
tabiki baba kıyameti koparırırm vallakötükedihüso
orda yatagını falan da verıolar zaten yanında canta falan fılanda saydılarBabyhope Lüks Büyüyen Bebek Odası Takımı-930 | | Bebefix.com
canım bak bu linke..
3 kişiye de indirim yaparlar herhalde..
ama yatak fln yok tabi içinde
elbette fabrika daha uyguna gelir ama fabrikada da işte parça parça almak yorup sinir edebilir belki..
suraya sen de bi gelirsin olmazsa üçümüz için fiyat neler yaparlar bi konusuruz
bak daemona birsürü hediye de saymışlar
yatagı fln da kakalattırırız biz
evet olabilir.kaydirigubbakcemile3
dogru sıfonyer var bıde
yok kuzum ekmemmm meraklanma.. oglumun cıcıısnıde getır emı
kızalr bı zen ıyısı bı aksam bulusalım gıdelım ucumuz orda bı pazarlık yapalım hemde bı guzel ınceleyelım.. onceden sıparıs vermıs oluruz odemenın bı kısmın bırakırız kapora gıbı olmazsa yada ısteyen alır evıne hemen.. ne dersınız??
nan geçen gün biri sana dedi ya
izmirde de varmış aynı marka diye :mymeka:
ay bende varya cok fena seyler yapcam kesinbilmiyorumkismile
nan geçen gün biri sana dedi ya
izmirde de varmış aynı marka diye :mymeka:
canım ben-gay dıye bı ilac
benimde büyümüşler maşallahları var artık eski sütyenlerim olmuyo
cumartesi emzirme sütyeni aldım offf acayip rahatmışş
evet olabilir.
akşam zor olur ama bir ctesi fln gitsek daha iyi olmaz mı bilmiyorumkismile
evet olabilir.
akşam zor olur ama bir ctesi fln gitsek daha iyi olmaz mı bilmiyorumkismile
Babyhope Lüks Büyüyen Bebek Odası Takımı-930 | | Bebefix.comooo bebek mobilyaları bakılmaya başlanmış bile bende istiyorum bende kaydirigubbakcemile3 nerden bakıyosunuz alan varmı ?
hmm tamam o zaman bir gün belirler gideriz..yatağı arkadasım güngören de bir alışveriş merkezinden almış simdi hatırlamıyorum da sorarım o cok gezdi araştırdı hem kaliteli hem ucuz aldı herseyini.ona soruyorum ben.yatak yazlık ve kışlık olarak 2 taraflıymış 50 falandı sanırım belki ordan alırım yatağını da yataşta falan çok pahalı.fabrikasında da 35 liraydı.
tabiki öyle yaparız indirim ne kadar yapacaklar ona bakarız önce bir neden olmasın canım olur tabi
allah korusun son anda sezeryana falan alırlarsa benı soylıycem doktora kımseye gostermeyın bebgımı ben uyanana kadar dıye..
dusunsenıze herkes mıncıklamıs ble olcak ben goremıycem yok yaaa.. dagıtırım orayı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?