• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bızımkıde oraya yalnız gondermez zatenkaydirigubbakcemile3
ama cumartesı gunduz gıdersek gelemz aksam gıtmemıs lazımbilmiyorumkismile
tamam ctesi 6 gibi gideriz o zaman
biz pazarlıga baslarız
kocan da yetişir bize olmamııı...

evet canım byotel varya senin gittiğin yer oranın arkasındaymış mothercare deposu.
ama modokoya giderseniz süper olur beraber gidebiliriz. artık araştırmalara başlamak istiyorum hiçbirşey bakmadık zavallı bebeme.

dün gittik biz beyaz takımlar 2000 küsür peşinle 2300-2150 falan dediler
2 yer içime sindi, bidahaki gidişimize büyük ihtimal siparişini veririz
30-45 gün arası yapımı sürüyor, yapım aşamasında istersen gidip boyanmadan görebiliryorsun
sonra eve gelir 1 ay durur kokusu çıkar
o yüzden 2 ay önceden sipariş vermede fayda var
sanada uyarsa martın ilk haftası gibi gideriz

Kızlar mrb uzun zamandır giremiyordum nete sizlerden uzak kaldım gene uçmuşsunuz maşallah ama geçmişi okumaya kalktımda olmıcak yetişemicem en iyisi burdan başlayım.Ben bundan tam 1 hafta önce yani 16+5 günlükken bebeğimin ilk tekmelerini hissetim aman Allahım ne kadar güzel birşey şimdi otururken bile hissediyorum bir mutlu oluyorum anlatamam.Sizler ilk hissediğinizde ne yaptınız?Ben hemen eşimi aradım oda çok heyecanlandı.Hatta 2 gün sonra oda hissetti şimdi ikimizde elimi karnımdan ayıramıyoruz.Ne zaman tekmeliyecek diye bekliyoruzopuyorumnanaktan

ne güzellll zemuszemus biz 19+3 deyiz ama arada bi seyriyo gibi oluyo o kadar.. beyfendi henüz tekme atmadı :emir_bebek:

ne kötüsünüz yaaa. Benim bu cumartesi şeker yüklemem var:( yine bensiz yaptınız kuaför planını dimi siz hep beni unutun zaten
yevrum bu hafta sonu gitmem lazım benim h.içi dre da randevum var
zaten geçen hafta gitmedim dr şöyle bir jel sürmeden peçete takıyoya hani
bel kısmımıza az daha alta taksa rezil ocaktıum vallabilmiyorumkismile

kızlar dun ablamın kucuk cocugu 2.5 yasına olan bıze geldı bı yandan onla oyun oynuyorum araba suruyoruz o bana dogrusuruyo ben oan dogru. ve hıc susmuyo..

bızımkılerde böle mı olcakkk

30-45 gün arası yapımı sürüyor, yapım aşamasında istersen gidip boyanmadan görebiliryorsun

tamam stellacım haberleşir gideriz. bir de kadıköy modaya giderken küçük bir dükkan var ürünleri çok şeker. oraya da gidip fiyat soracağım.
halısı nevresimi lambası falan hep aynı model. umarım pahalı değildir.

bu 2000 lira dediklerin büyüyenmi acaba bende modokodan bakıcam büyüyen istiyorum ve beyaz olsun ne tür boya kullandıklarını söyledilermi sana? bu ay sonu gidip sipariş vermek lazım o zaman bide hangi mağzadan baktın canım ya ismini verebilirmisin ?bilmiyorumkismile

yevrum bu hafta sonu gitmem lazım benim h.içi dre da randevum var
zaten geçen hafta gitmedim dr şöyle bir jel sürmeden peçete takıyoya hani
bel kısmımıza az daha alta taksa rezil ocaktıum vallabilmiyorumkismile

:roflol:

Back
X