• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yewrum benim dr 2 li test için ve 4 boyutlu için orada Hakan bey var ona yönlendiriyo abimde orada dr, ama ben feminart diye bi klinik var oraya gidiyom neden sordun kuşummmhihoyyyt

Geçen görmüştümde medipolde yapıcam doğumu demiştin bende oraya gidiyorum şimdi doktorum leyla altuntaş bende 15inde ayrıntılı ultrasyon için halan beye gidicem abin çalışıyosa bilir nasıl sence doğum için iyi bi seçimmi hiç bi doktora güvenim kalmadı başımdan çok olay geçtiği içinde bilmiyorumkismile

Canım yükleme hastanede yapılacak. Doktor randevum çarşamba zaten ama uzun süren bi işlem olduğu için hafta sonu yaptırmak zorundayım işten izin almak istemedim.Yüklemeyi kendi doktorum yapmıcak ki.
Üstelik siz bana soöylemedinizki kuaföre gideceğinizi bilsem ayarlardım bişeylar :( Hemen çıkma zeytinyağ gibi üste
çıkarımkıne..
kız duymayan kalmadı burda konusyoz zaten..
hihoyyytgiderikkk

kısss kuusm esıme soledım su carrefourun arkasında varmıs ya mothercarenın fabrıka satıs magazsı oraya gıdelımmı aksama tek parca satılıyomus beyaz renklerde varmıs 199 tl ye

kızlar dun ablamın kucuk cocugu 2.5 yasına olan bıze geldı bı yandan onla oyun oynuyorum araba suruyoruz o bana dogrusuruyo ben oan dogru. ve hıc susmuyo..

bızımkılerde böle mı olcakkk
ivittt benimkide öle hiç susmuyooosempatiksalakcinni

evet canım bahariyeyi geçince arada küçük bir dükkan ama adını unuttum :1no2:
mecburen tekrar gideceğim hem modellere hem fiyatlara bakmak için . sana da söylerim giderken

tamam canım işim yoksa kesin gelirim
böyle birbirimizi gaza getirip ufak ufak alalım bişiler
yoksa 3-4 takımla doğacaklar boshayallersmile

çıkarımkıne..

kısss kuusm esıme soledım su carrefourun arkasında varmıs ya mothercarenın fabrıka satıs magazsı oraya gıdelımmı aksama tek parca satılıyomus beyaz renklerde varmıs 199 tl ye
:mymeka:

evet evet eşlerle gidiyoz..
4 olduk bu arada dimi kız ukla

ukla bana cevap yaz bak beni hiç sallamıyon geliyo uçan tekme :mymeka: alsanaalsanasmile :oklava:
yazıyom ya leemmmm zaten geriden geliyommmm hepppplülülülülülübilmiyorumkismile

çıkarımkıne..

allam yaa sanki yarın doğuruyo
kovalıyolar peşinden
:mymeka:

akşam nasıl gitcez kız araba yokki bizdebilmiyorumkismile
kıs bız burdan beraber atlarız vapura gıderız donustede vapurla gelırız yıne ordanda atlarız aksıye evdeyız. gecen gun bız ole yaptık. zatn eorda araba parketcek yer yok
gülo bu kadın bana ne diyo bak
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kızlar göğsünden akıntı gelen varmı bilmiyorumkismile
var:bbo:
ne o tek başına başa cıkamadın mı bennen :jeyyar:
kıss ösgee nıe uzuyon sen benım kusumu

Canım yükleme hastanede yapılacak. Doktor randevum çarşamba zaten ama uzun süren bi işlem olduğu için hafta sonu yaptırmak zorundayım işten izin almak istemedim.Yüklemeyi kendi doktorum yapmıcak ki.
Üstelik siz bana soöylemedinizki kuaföre gideceğinizi bilsem ayarlardım bişeylar :( Hemen çıkma zeytinyağ gibi üste
yevrum bi iki gün içinde konuştuk dae bana sordu bende gidelim didim diiibilmiyorumkismilepazarda uyar bana sişze uyarsa ama c.tesi eminönüne kesin gidelimmm

Back
X