burdayım canım
Canım gebeliğin 24. haftası her hamileye şeker yüklemesi yapılıyor gebelik diyabeti olup olmadığına bakılıyor. Genelde 50 gramlık glikoz veriyorlar önce vermeden sonrada verdikten bir saat sonra kan alıyorlar. ama riskli kişilere (yani kolo yada genetik açıdan risk taşıyanlara yada şikayeti olanlara) 100 gramlık yükleme yapılıyor 2 saat boyunca yarım saatte bir kan alınıyor. Sonuçta bişey çıkarsa önce diyet uygulanıyor diyetle düşmezse hamilelik boyunca insilün kullanmak gerekiyor.
teşekkurler cnm daha doktorm bişi solemedıde ondan merk ettım
kaydirigubbakcemile3
mother a cumartesi öğleden sonra archi kartaldan 3 de çıkacak
4 olmadan gelir kozyatağına
elhamraammmmmm Şenizbaşa çıkamamak diil o
seni yalnız bırakıp psk ni bozmakaklinialirimsmile
len delü ben sana kıyabilirimmi beŞeniz
kızlar siz bu qöbüş kaşıntısına napiosunuz
ya ben deriye temas etmiorum ama kıyafetimin üstünden kaşıyorum
acaba iz kalırmı kii bilmiyorumkismile
ama çok felaket kaşınıo napcam ben yaa mafoldumben
dr nun hatırlatması lazım bende 3 hafta sonra yaptırcammm
STELLACIĞIM VE DİĞER KIZLAR, SİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM. KAFAYA TAKTIM VE ŞİMDİ MOTHERCARE İLE KONUŞTUM, SADECE ÜZERİNDEKİ SEPETİ 69.90 TLYMİŞ. DÜN SÖYLEMEDİLER AMA ALTINDAKİ APARATINI AYRI SATIYORLARMIŞ. ÇOK UTANDIM, TEKRAR ÖZÜR DİLERİM. :kedi::kedi::kedi:
yetısır kuzum emınonunde gelmesı 5 dk surer zaten
lülülülülülü
canım ben pazar gunu gıdememkı kuafore.. bu pazar cok ısımız var bisim..
hımm ozaman c.tesi gidelimm
STELLACIĞIM VE DİĞER KIZLAR, SİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM. KAFAYA TAKTIM VE ŞİMDİ MOTHERCARE İLE KONUŞTUM, SADECE ÜZERİNDEKİ SEPETİ 69.90 TLYMİŞ. DÜN SÖYLEMEDİLER AMA ALTINDAKİ APARATINI AYRI SATIYORLARMIŞ. ÇOK UTANDIM, TEKRAR ÖZÜR DİLERİM. :kedi::kedi::kedi:
benimde 7-11 arasında abim hakan beyden randevu alacak yer yokmuş 1 marta kadar aradan al diyecek 2 lidede öyle olmuştu
valla abimin eşi 2 yeğenimde de orda yaptı çok rahat ve temiz bende orda yapcam annem ve abimde orada ameliyat oldular zaten abim orada çalışıyo ::))) ben normalde diğer hastalıklaarım için de oraya gidiyorum hep
kızlar siz bu qöbüş kaşıntısına napiosunuz
ya ben deriye temas etmiorum ama kıyafetimin üstünden kaşıyorum
acaba iz kalırmı kii bilmiyorumkismile
ama çok felaket kaşınıo napcam ben yaa mafoldumben
ayy canım yaaaSTELLACIĞIM VE DİĞER KIZLAR, SİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM. KAFAYA TAKTIM VE ŞİMDİ MOTHERCARE İLE KONUŞTUM, SADECE ÜZERİNDEKİ SEPETİ 69.90 TLYMİŞ. DÜN SÖYLEMEDİLER AMA ALTINDAKİ APARATINI AYRI SATIYORLARMIŞ. ÇOK UTANDIM, TEKRAR ÖZÜR DİLERİM. :kedi::kedi::kedi:
benimde çok kaşınıyor ama kaşımıyorum her akşamda çatlak kremimi sürüyorum
bol bolda su içmeye dikkat ediyorum
su çok önemliymiş
ayyyyyyy benim kız kudurdu :asigim::lepi:
benim de bazen azıyoo, annemler sakın kaşıma dediilmaz: ben de krem, bebeyağı felan sürüyorum kaşındığında sürerken geçiyo kaşıntısı sositososito
ayhhh forum yordu benı resmen kosuyo gıbı hısseıdyorum kendımı
hım 1 hafta sonraya randevu alcm ozmn soler belkıde 24.haftaymısyaaa sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?