kızlar göğsünden akıntı gelen varmı bilmiyorumkismile
döferim...
sen bugun benı cok dövdün heee
yaşlıyım maşlıyım
en azından hafızam hala yerinde
önemli olan o aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
benim gelmedi ama süt gibi gelebilirmiş diye okumuştum nette yerimseniben
hadi ordan hiç taranma :mymeka:zemuszemus
ŞEKER YÜKLEMESİ NE İÇİN YAAA ONuda bılmyrm:roflol:
çıkarımkıne..
kız duymayan kalmadı burda konusyoz zaten..
kısss kuusm esıme soledım su carrefourun arkasında varmıs ya mothercarenın fabrıka satıs magazsı oraya gıdelımmı aksama tek parca satılıyomus beyaz renklerde varmıs 199 tl ye
seni beynimin sağ lobuyla döferim kıskaydirigubbakcemile3
bahariyeyi geçince mi, adı ne
uygun bişiler bulursan bizede haber ver
evet canım bende büyüyebilen beyaz istiyorum, biz parlak istemiyoruz oda isteğe göre farklı tonda boyanabiliyor, dolabının bir kısmına buzlu cam koydururum belki 3 kapılı dolap istiyorum
dolabının içini raflarını senin isteğine göre değiştiriyorlar
modokoda bebek odaları ağırlıklı olarak sonda zaten
Çocuk Kalbi
Mutlu bebe dünyası
bu ikisinde beğendiklerim oldu
hadi ordan hiç taranma :mymeka:
belli değil bir cumartesi gidelim olur mu ?? ben işten 3 gibi çıkıyorum yarım saatte kozyatağında olurum
dr nun hatırlatması lazım bende 3 hafta sonra yaptırcammmŞEKER YÜKLEMESİ NE İÇİN YAAA ONuda bılmyrm:roflol:
yetısır kuzum emınonunde gelmesı 5 dk surer zatenakşam 6 da orda olsak esin yetişebilirmi daem?
lülülülülülü:mymeka:
canım ben pazar gunu gıdememkı kuafore.. bu pazar cok ısımız var bisim..yevrum bi iki gün içinde konuştuk dae bana sordu bende gidelim didim diiibilmiyorumkismilepazarda uyar bana sişze uyarsa ama c.tesi eminönüne kesin gidelimmm
bakıcam ıstelülülülülülüdöferim...
yok başka takım bakmak almak
takım kardeşi olacaz biz sempatiksalakcinni
hafta sonumu bilmiyorumkismileakşam dediği 6 da işte
beyninin sağ lobu kdr konuş sempatiksalakcinni
>>Göğüslerden süt gelmesi
Neden? Özellikle gebeliğin ikinci yarısından sonra göğüslerinizden süte benzeyen bir sıvı gelebilir. Prolaktin hormonu salgısına bağlı olarak üretilen ve kolostrum adı verilen bu sıvı esas süt yapımına hazırlık aşamasında üretilen bir sıvıdır. Gebelikte göğüslerden süt gelmesi ileri inceleme ve tedavi gerektiren bir durum değildir.
Öneri: Göğüslerinizden gelen sıvının süte benzemediği hissini taşırsanız bu durumu doktora iletin. Memeuçlarınızı kontrol amacıyla asla sıkmayın.
benimde 7-11 arasında abim hakan beyden randevu alacak yer yokmuş 1 marta kadar aradan al diyecek 2 lidede öyle olmuştuGeçen görmüştümde medipolde yapıcam doğumu demiştin bende oraya gidiyorum şimdi doktorum leyla altuntaş bende 15inde ayrıntılı ultrasyon için halan beye gidicem abin çalışıyosa bilir nasıl sence doğum için iyi bi seçimmi hiç bi doktora güvenim kalmadı başımdan çok olay geçtiği içinde bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?