Hayır canım yaa sertleşme oluyor ve bunu hissedip avcumu açıp karnımın göbek deliğinin alt kısmına koyunca bariz bir biçimde sert bir top gibi hissediyorum sonra geçiyor tekrar eski haline dönüyor...
sende hiç oluyor mu bu?
bana tavsiye edebileğiniz uygun bir taşınma firması var mı kızlar?
kız zeynep senin kesin vardır senin cevren geniş sempatiksalakcinni
korkulcak bişey yok canım bebişin hareket ediyor, bazen biyerde toplanınca orası şişiyor sertleşiyor, ayağa kalkınca eski haline geliyor, rahatı bozuluyor yanizemuszemus
ya bunun erken doğum riskiyle falan bi alakası yok yani o zaman?? bilmiyorumkismile
hayır canım gayet normal belirtiler bunlar bebeğin bi kenara büzüşüyor o yüzden orası şişiyor
yegenımle bı guzel uyuduk bis.
o sırada ev telının sarjı bıtmıs cebımde salondaydı esım aramıs annemler aramıs delıye donmusler annem aradı onuru ara dıye am aben korkuyorum cgr attım sadecebilmiyorumkismile
cok kızacak cok merak etmıs.
ablamda geldı yegenımı aldı.
benım bugun mıdem cok fena sankı hıc bısey yememıs gıbıyım
cok fenada bulanıyor..
bu arda ust kat komsum geldı o da 2 ay once dogum yaptı
bayagıdır gorusmuyodum anneısnın yanıa gıtmıstı orda dogum yaptı bana ne kadar cok kılo lamıssın yavasla kıısm daha 4 ayın var dedı..
kıs 2 ayda hıc dogum yapmamıs gıbı eskı hallllıne donmus offf
ben hala işyerindeyimbi yandan çalışıyom biyandan ezeli dinliyom arada birde internete bakıyom
yavrucum benim eşimle sana plaket verecekler bu kadar çok çalıştığınız için.
Türkiye ekonomisinin % 50 sini herhalde siz sırtlanıyorsunuz delikafadulden
Benim eşimde çalışıyor paylaşırız plaketleri. Bide üstelik yanlış anlaşılmasın bizim mesai ücretimiz yok. Yani 6 dan sonra çalışınca ekstra bir ücret asla almıyoruz.
hehehe benim eşiminde mesaisi yok ne tesadüf. özel sektör işte illa insanların suyunu çıkaracak. ama para vermeye gelince elleri cebine gitmiyor.
sinir oluyorum özel sektöre.
Yok be devlette çalışanlar daha az para kazanıyor.Tamam özelde mesai saatleri daha ağır devlette çok daha az çalışılıyor ama devlet maaşlarıda çok iç açıcı değil. Yani heryer kötü.
yoğun kar yağışı geliyormuş
sıcaklıklar 10-12 derece düşecekmiş delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?