yegenımle bı guzel uyuduk bis.daeeeeemmmmmmmmmaklinialirimsmile
canım ben-gay dıye bı ilac
kim kilo aldi ki.bilmiyorumkismilebenim rekorumu kimse kiramaz.ben cok fazla kilo aldim,ama görüntü olarak hic belli degilevet bencede 12 kilolar falan hikaye olucak
biz bu qidişle 20 yi buluruz canım
ohaoldumsmilemafoldumben
kasık derken üst kısımda değil mi? iç kısımlardaki ağrılar normalmiş hatta zonklamalar bile olurmuş makat ve kasıkların iç kısmında ben sordum.ÜSt kısmımda benimde akşamları bazen oluyor sancı gibi daha çok .Üşütmemek lazım sanırım.Doktora bahsettim ben idrar testi yaptı az miktarda mikrop çıktı yinede ilaç kullanalım dedi cumartesi kullandım . Ama sanırım genelde olan ağrılar bunlar sertleşmeyi bilmiyorum ama batma gibi şeyler çok duydum .Selam bayanlar! umarım iyi bir hamilelik geçiriyorsunuzdur..
Size sormak istediğim bişey var bende ara ara günde 3-4 defa kasık bölgemde sertleşme oluyor sonra normal haline dönüyor... acaba doktora gitmeli miyim?? acaba önemli bişey mi? sizde de oluyor mu?
kasık derken üst kısımda değil mi? iç kısımlardaki ağrılar normalmiş hatta zonklamalar bile olurmuş makat ve kasıkların iç kısmında ben sordum.ÜSt kısmımda benimde akşamları bazen oluyor sancı gibi daha çok .Üşütmemek lazım sanırım.Doktora bahsettim ben idrar testi yaptı az miktarda mikrop çıktı yinede ilaç kullanalım dedi cumartesi kullandım . Ama sanırım genelde olan ağrılar bunlar sertleşmeyi bilmiyorum ama batma gibi şeyler çok duydum .
Hayır canım yaa sertleşme oluyor ve bunu hissedip avcumu açıp karnımın göbek deliğinin alt kısmına koyunca bariz bir biçimde sert bir top gibi hissediyorum sonra geçiyor tekrar eski haline dönüyor...
sende hiç oluyor mu bu?
kızalr o sertlems ebebgınızdır yahu korkmayınn..
kızalr o sertlems ebebgınızdır yahu korkmayınn..
Asmecim sen kaç aylık hamilesin... ben 20. haftaya gireceğim ve henüz göbeğimin üst kısmında şişlik yok yani rahmin üst tepesi daha göbek deliği hizasında ve ara ara o hizanın alt tarafında sağ tarafa doğru sertleşiyor ve top gibi oluyor sonra düzeliyor..
bu normal yani??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?